اون برنامتو بگردم عزیز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Vahid_ath برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینو گفتم که خوتو آماده کنی واسه یه خبر بد
احتمالا پاور ترکیده و همین چند وقته میره اون دنیا
طبق تجربه و اطلاعاتی که من دارم 3 سال سیستم در این وضعیت کار کرده و حتی یک هارد هم نسوزوندین. یه چیزی از معجزه اون ور تره
خودتو آماده کن که همین چند وقته با یک صدای تق و احتمالا یکم بوی سوختگی سیستمت رو به قبله بشه
کاربر شهرسختافزار
نیما اینقدر قضیرو بحرانی کردی من الان با یک صدای تق شناسنامم باطل میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چطور بفهمم
الان سیستمم چقدر مصرف داره
|
|
در خانه مولتی متر داری؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Vahid_ath برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر داری باید یک رابط براش درست کنی به این شکل که یکی از دوسیمی که به پاور کیس میرود از درون مولتی متر عبور کند
مولتی متر را در حالت آمپر قرار دهید و عدد مشخص شده را در 220 ( ولتاژ برق شهر ) ضرب نمائید
به همین سادگی به همین خوش مزگی
از نظر من در هر صورت پاورت را باید عوض کنی
mehrdad_ab (05-09-12), smrbh (04-09-12), Vahid_ath (04-09-12)
کاربر شهرسختافزار
راه نرم افزاری نداره
مولتی متر ندارم
نمیدونم چقدر تاثیر داره
من کارت رسیور هم دارم نمیدونم چقدر برق بکشه
راه نرم افزاری ندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Vahid_ath برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
متوجه نشدم چه چیزی تاثیر داره ؟
اون کارت حدودا 50 وات مصرف دارد
اگر تمایل به تعویض پاور ندارید باید به یک شکلی برای آن مصرف کننده ایجاد کنید
لطفا بدون اون کارت سیستم خود را روشن نکنید و اگر فن بیکار در خانه دارید به سیستم متصل کنید
اگر مشکل هیت سینک پردازندتون حل شد تا جائی که فشار به سیستم شما نیاید و باعث گرم شدن سیستم نشود پردازنده را ولتاژ داده و آورکلاک فرمائید ( تا حالا آورکلاک اجباری به کسی پیشنهاد نکرده بودمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
life24 (04-09-12), mehrdad_ab (05-09-12), Vahid_ath (04-09-12)
کاربر شهرسختافزار
خود کیس 4 تا فن بزرگ داره
دوتا هاردم دارم
یه دی وی دی رایتر
اون رمها هم هستش
کارت رسیور
گرافیک میخرم
سی پی یو هم CI7 860
همینا فکر میکنی چقدر مصرف بشه
فردا دارم میرم فن بخرم
DEEPCOOL GAME STORM
حالا نمیدونم چقدر میتونم برای اورکلاک روش حساب کنم
آخرین ویرایش توسط Vahid_ath در تاریخ 04-09-12 انجام شده است
وحید جان اینجوری نمیتونم هیچ تخمینی بزنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Vahid_ath برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تنها چیزی که میتونم بگم احتمالا مصرف این قطعات خیلی زیر 200 وات نباید باشه
شما از اول یک همچین لیستی نفرمودید و بنده گمان میکردم فقط مادربرد و یک هارد و DVD به پاور متصل است
به همین خاطر عرض کردم که سیستم تا بحال چرا منفجر نشده است
به هر حال بنده زیاد با نگهداری این پاور موافق نیستم و خیلی بهتر میدانم با مدلهای جدید تر با توان پائین تر تعویض گردد
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks