مادربرد رو خواستید بفرستید براتون مشکلش رو پیدا کنم . ولی چون اون پیغام رو میزده باز من مصر هستم از بایوس هست . من در خدمتم بایوسش رو براتون میزنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط n0body برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قبل از ارسال در صورت تمایل مادربرد رو به خارج کیس منتقل کنید و با یک رم و پاور و گرافیک تست بگیرید .
در ضمن از متن پیام چیزی به ذهنتون نمیرسه
دوست من توی بازار پره!بنده هفته پیش واسه یکی از دوستان JVC خریدم!با کمتر از 250000 تومان به راحتی پیدا میکنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط n0body برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مسلح شو به آنچه در توان داری!
jvc برند مادربرد نیست رفیق گرامی.منظورت jwele هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aryaiee برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.jwele.com/motherboard.php
کاربر شهرسختافزار
خیلی لطف میکنید مرسی از پیگیریبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بیرون تست کردم و باز هم خیلی تند خاموش روشن میشن فنها واین روند تکراری و ادامه داره
تصویر هم نداره
منظورم از اون لاین، پیغام نبود منظورم خط معروف لودینگ داس هست -
که در اون مقطع ثابت بود و چشمک نمیزد
در مورد ارسال پخ میدم خدمتتون
|
|
هست برادر من.جدید شروع کرده فقط هم مدل های پایین میزنه!هفته پیش یکی خریدیم عکس رو اگر شد میگذارم واستونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مسلح شو به آنچه در توان داری!
سایت سازندش رو لطف کنی ممنون میشم رفیق برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks