n0body (06-07-14)
برادر بگذارید قدم به قدم جلو بریم انشالا حل بشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط n0body برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
العان شما روشن میفرمایید سیستمو اصلا هیچ تصویری نمیاد و فقط فن cpu آروم میچرخه؟مانیتور روشن نمیشه؟فن های دیگر کیس روشن نمیشوند؟آقا نیما هم فرمودند لطفا مدل دقیق مادر برد رو بگو
مسلح شو به آنچه در توان داری!
n0body (06-07-14)
دوست عزیز بایوس مادربرت مشکل پیدا کرده . فقط پیغامی رو که میزد برام بنویس . ببین از روی فلاپی میشه یا فلشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط n0body برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
n0body (06-07-14)
|
|
کاربر شهرسختافزار
Intel dg33fbبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aryaiee برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اصلا تصویر ندارم مانیتور روشن نمیشه
همه فن ها اعم از گرافیک پاور و سی پی یو، روشن و خاموش میشن این روند خیلی سریع هست یعنی بین خاموش روشن شدن فقط پنج ثانیه فاصله هست
متشکرم
عزیزم من اصلا فلاپی رام نداشتم ومتوجه منظورتون در مورد پیغام نشده بودمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خب من تازه فلاپی رام وصل کردم فلاپی رو هم فایل بایوس ریختم توش سیستم همچنان خاموش روشن میشه
اصلا مانیتور روشن نمیشه و تصویری نیست که پیغامی باشه
مرسی
buzzer کیس وصل هست ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط n0body برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر بوقی نمیزنه بایوس خراب شده است
n0body (06-07-14)
ببخشید جسارتا یک چیزی رو عارض شدم.اساتید بنده حقیر افتخار شاگردی شمارو دارم اما ببخشید سیستمی که کلا روشن نمیشه رو نمیدونم چرا انقدر اصرار به برنامه ریزی بایوس دارید و همش دنبال راهی هستید این دوست ما بایوس رو تعمیر کنه!!جسارت نباشه ها آخه بایوس بعد از چیپست توی مداره برادر چرا اصلا شک نمیکنید چیپست خراب باشه؟به نظر بنده حقیر اولویت با ایراد در چیپست است.چیپست سخت افزار رو چک میکنه در صورت OK بودن سیستم تازه start میزنه!
دوست من،
چیزی که در نهایت مشخصه چه چیپست باشه و چه CMOS و بایوس مادربرد در کل کار شما نیست.البته من پیشنهاد نمیکنم تعمیر کنید بهتره یک مادربرد دیگه از خانواده 775 تهیه کنید.برند اینتل رو در مورد مادربرد هیچوقت نپسندیدم!
به دلیل اینکه این رفتار های غیر عادی و روشن شدن سیستم . و همانطور که قبلا گفتند نشان دادن محیط تک خطی داس .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aryaiee برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این هم دفترچه مادربرد صفحه 64 نحوه bios recovery رو نوشته . با فلش هم امکان پذیره .
http://downloadmirror.intel.com/1506...chProdSpec.pdf
نه برادر من منظور من کلا با فلش نیست.شما اگر قسمت دوم ایراد ایشون رو ببینید متوجه میشید که کلا سیستم از مرحله دوم کار ایشون مشکل START داره!دوست من با این وضعیت PROGRAM بایوس کمی دور از دسترس و کلا دخیل در مشکل حساب میشه.تک خط داس واسه همون مرحله اول بوده که این دوست ما وقتی مرحله دوم رو انجام داده اون هم پریده!پس کاملا از مرحله بایوس رد میشیم دوست من.هرچند دیشب هم عرض کردم باز هم بهتره یک نو یا یک دست دوم بخرند.همچنان هم بر نظرم پا برجا هستم که چیپست احتمالا خراب استبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
بله زمانی که بعد از اعمال تغییرات در بایوس سیستم ریستارت شد و داس اون تک خط رو نشون داد چندبار ریست کردم و هاردهارو کشیدم و بازهم بالا نیومد اما روشن میشد و تک خط داس نشون میداد
سیستم رو خاموش کردم و گمان کردم اگر اون اتصال کنار باطری رو جابجا کنم بایوس دیفالت میشه پس جابجا کردم و دوباره سرجاش گذاشتم که سیستم به این وضع دراومد
چندسال پیش با همین کار از تک خط داس نجات پیدا کرده بودم فقط یادم نبود اینبار سیستم رو باید ازکل برق بکشم
سیستم بوق نمیزنه اما نمیدونم بازر داره یا خیر، بازر کدوم قسمت باید باشه؟
درضمن مادربورد نو lga 775 اصلا در بازار هست؟
|
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط n0body برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله دوست من پیدا میشه.اگر هم خواستید یک مدل تمیز دست دوم هم میتونید تهیه بفرماید
کاربر شهرسختافزار
حدود 250 تومن چند مدل نام ببریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aryaiee برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Green 535
Cpu q9550
رم هم یک دوگیگ یک یک گیگ دوتا 512
که ddr2 bus 800 هستند
گرافیک gtx 460
دوتاهارد وتعداد زیادی یو اس بی موس کیبورد هارد بلوتوث
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks