خمیر قبلی رو باید تمیز میکردید . بعد خمیر جدید رو میزدید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط doctoramirrezaha برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خمیر قبلی رو باید تمیز میکردید . بعد خمیر جدید رو میزدید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط doctoramirrezaha برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عرض کردم هنوز نه یعنی هنوز عوض نکردم خمیر رو بعدشم حالا با این حرارت دیگه فکر نکنم تاثیر چندانی داشته باشه طبق گفته های خودتون باید پاور رو تست کنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فرستاده شده از HUAWEI G610-U20ِ من با Tapatalk
نه چکش کردم کلا مین بورد رو باز کردم و فن رو دوباره جا زدم ولی تا اون جایی که من میدونم این دما حداقل 40 درجه بالای حداکثرش هستش
شما خازنهای اطراف سوکت cpu هم بررسی کنید . پردازندتون چیه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط doctoramirrezaha برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (25-08-15)
intel E5700, 3.00 GHz 2 MB cache, LGA 775,65W
این پردازنده نباید این مقدار داغ کنه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط doctoramirrezaha برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4 حالت داره
1-مشکل در قسمت تغذیه مادربرد
2-خرابی خود پردازنده و حرارت بیش از حد
3-فن به درستی روی پردازنده قرار نمیگیره
4-مشکل در منبع تغذیه پاور سیستم
خب دقیقا چیکار کنم؟
خوب از قسمت سوکت عکس بگیرید تا وضعیت خازنها را چک کنم . خازنها رو چک کنید . با یک پاور دیگه تست کنید . با پردازنده دیگهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط doctoramirrezaha برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
البته ممکنه مشکل از خود سنسورهای مادربورد هم باشه که در این صورت اگه بتونید یک ترمومتر از کسی قرض بگیرید و هنگامی که نرم افزار دمای خیلی بالایی رو نشون میده دمای واقعی IHS پردازنده رو بسنجید مشخص میشه
M3RS4D 50062 (25-08-15)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کافیه یا باید مین رو باز کنم از کیس و اینکه فقط از کارت گرافیک و رم اضافی دارم پاور و پردازنده ندارم.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks