اینتل تراشه Atom خود را در فروم شانگهای به نمایش گذاشت
اینتل پنج ریزپردازنده جدید به نام Atom و مجموعه‌ای از تراشه‌های مناسب برای ابزار پورتابل به منظور دسترسی به اینترنت و استفاده‌های دیگر را به نمایش گذاشت.
به گزارش سرویس بین‌الملل سیتنا، بزرگترین تراشه‌ساز، با استفاده از بازوی بازاریابی خود به ایجاد یک بازار جدید کمک می‌کند.
تراشه‌های اتمی کوچک با قدرت کم، بیش از 1.86 گیگاهرتز سرعت دارد. مدیران اینتل در این رابطه می‌گویند که این سرعت به همراه فناوری‌های دیگر درون این تراشه طراحی شده تا آن را به سریع‌ترین پردازشگری که از نیروی برق 3 وات یا کمتر استفاده می‌کند، تبدیل نماید.
این تراشه جدید که خانواده Atom پردازنده نامیده شده‌، بخشی از تلاش‌های اینتل برای داشتن تراشه‌هایی که با معماری اینتل-- طرح اولیه اصلی نیمه رساناهای اینتل-- طراحی گردیده، محسوب می‌شود که در هزاران وسیله پردازشی-- از آنچه که ابزار اینترنت همراه نامیده می‌شوند گرفته تا MIDها— مورد استفاده قرار خواهند گرفت.
این تراشه با نام Atom و Centrino Atom در نمایشگاه شانگهای به نمایش گذاشته شد. تراشه Centrino Atom همچنین شامل یک تراشه تک است که گرافیک ادغام شده‌ای دارد و هاب کنترل‌کننده سیستم اینتل نامیده می‌شود که ابزار رایانه مانند و باطری‌هایی با طول عمر زیاد را به عنوان ابزارجیبی در اختیار کاربران قرار می‌دهد.
به گفته تحلیلگران بازار اینترنت همراه در دستان اینتل قرار دارد و این برای این تراشه‌ساز یک تجارت بالقوه عظیم محسوب می‌شود.
اینتل اعلام کرد که ویژگی‌‌های پردازشگر Atom-"مغز" ابزار الکترونیک- و هاب کنترل‌کننده سیستم‌اش به سازندگان ابزار کمک خواهد کرد تا مجموعه جدیدی از(MID(Mobile Internet Deviceها با کاربردها و طراحی‌های بسیار متفاوت بسازند.
گفتنی است، تاکنون بیش از 20شرکت تولیدکننده درصدد برآمده‌اند تا سیستم خود را با این پردازشگر مطابقت دهند و با استفاده از آن ابزار جدید خود را در ماه می به بازار عرضه خواهند کرد.با سپاس