K1LOU (23-04-10)
سلام. مشکل عجیبیه! توی کار با بقیه ی فرمت ها هم به همین شکل هست؟ در ضمن در قسمت Preferences رو هم کلیک کرده و تنظیماتش رو یه مروری بکنید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط key1lou برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
K1LOU (23-04-10)
با سلام و تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Computex برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در چند فرمت که من تبدیل کردم به این صورت بود
پس باید از تمام چهار هسته به صورت کامل استفاده بشه ؟
Comodo Internet Security
|
بله این نرم افزار این توانایی رو داره که از تمام هسته های پردازنده کار بکشه. یه جای کار ایراد داره!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط key1lou برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه عکس از قسمت Preferences برنامتون بزارید. متاسفانه چون الان این برنامه رو سیستمم نصب نیست نمیتونم دقیقا بگم کجا رو چک کنید.
من به شما MediaCoder یا TMPGenc را پیشنهاد میکنم برنامه Xilisoft معمولا کیفیت اون در مقایسه با دو نرم افزار دیگه پایینتر هست
در ضمن دیدم که Profile انتخابی شما DVD بود پس باید از Codec Mpeg2 استفاده کنه . به نظرم مشکل استفاده از یک هسته مربوط
به این باشه . به هر حال یک هسته هم از سر Mpeg2 زیاده و بیشتر از اونهم لازم نداره . شما Profile را عوض کنید و یک چیزی بگذارید
که از H264 استفاده کنه ببینید نتیجه چی میشه.
P.Pod (24-04-10)
با سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Computex برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
i27836_Untitled..jpg
Comodo Internet Security
در قسمت تنظیمات برنامه که مشکلی وجود نداره و گزینه Convert Using All Cores یعنی تبدیل فرمت با تمام هسته های پردازنده روشن هست. پس یه جای کار ایراد داره! حدسی که من میزنم اینه که چون پردازنده شما Unlock شده هست ، نرم افزار به یه نحوی نمیتونه از تمام هسته ها کار بکشه. مثلا شاید نمیتونه خوب شناسایی کنه. توصیه می کنم در هین قسمت تنظیمات گزینه Customize Core Number رو فعال کرده و به صورت دستی رو به روی اون روی 4 هسته تنظیم کرده و یه تست بگیرید و نتیجه رو اعلام کنید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط key1lou برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشید.
K1LOU (25-04-10)
شما از چه کدکی استفاده میکنید ؟
K1LOU (25-04-10)
با سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط JEskandari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منظورتون برای پخش است ؟ درست متوجه نشدم
Comodo Internet Security
|
منظورم برای تبدیل فرمت ویدیو هست
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks