سلام. مشکل عجیبیه! توی کار با بقیه ی فرمت ها هم به همین شکل هست؟ در ضمن در قسمت Preferences رو هم کلیک کرده و تنظیماتش رو یه مروری بکنید.نقل قول:
Printable View
سلام. مشکل عجیبیه! توی کار با بقیه ی فرمت ها هم به همین شکل هست؟ در ضمن در قسمت Preferences رو هم کلیک کرده و تنظیماتش رو یه مروری بکنید.نقل قول:
با سلام و تشکرنقل قول:
در چند فرمت که من تبدیل کردم به این صورت بود
پس باید از تمام چهار هسته به صورت کامل استفاده بشه ؟
بله این نرم افزار این توانایی رو داره که از تمام هسته های پردازنده کار بکشه. یه جای کار ایراد داره!نقل قول:
یه عکس از قسمت Preferences برنامتون بزارید. متاسفانه چون الان این برنامه رو سیستمم نصب نیست نمیتونم دقیقا بگم کجا رو چک کنید.
من به شما MediaCoder یا TMPGenc را پیشنهاد میکنم برنامه Xilisoft معمولا کیفیت اون در مقایسه با دو نرم افزار دیگه پایینتر هست
در ضمن دیدم که Profile انتخابی شما DVD بود پس باید از Codec Mpeg2 استفاده کنه . به نظرم مشکل استفاده از یک هسته مربوط
به این باشه . به هر حال یک هسته هم از سر Mpeg2 زیاده و بیشتر از اونهم لازم نداره . شما Profile را عوض کنید و یک چیزی بگذارید
که از H264 استفاده کنه ببینید نتیجه چی میشه.
با سلامنقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
در قسمت تنظیمات برنامه که مشکلی وجود نداره و گزینه Convert Using All Cores یعنی تبدیل فرمت با تمام هسته های پردازنده روشن هست. پس یه جای کار ایراد داره! حدسی که من میزنم اینه که چون پردازنده شما Unlock شده هست ، نرم افزار به یه نحوی نمیتونه از تمام هسته ها کار بکشه. مثلا شاید نمیتونه خوب شناسایی کنه. توصیه می کنم در هین قسمت تنظیمات گزینه Customize Core Number رو فعال کرده و به صورت دستی رو به روی اون روی 4 هسته تنظیم کرده و یه تست بگیرید و نتیجه رو اعلام کنید.نقل قول:
موفق باشید.
شما از چه کدکی استفاده میکنید ؟
با سلامنقل قول:
منظورتون برای پخش است ؟ درست متوجه نشدم
منظورم برای تبدیل فرمت ویدیو هست