حسين جان. برو خدا رو شکر کن که بالاخره برات عوضش کردن. واگرنه يکي از دوستان بنده بر سر گارانتي همين VGA از يه گارانتي مثلا معتبر کارش به دعواي بدني و درگيري کشيد و آخر هم کارش نشد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein.ir برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خيلي از گارانتيها هم که برچسب فروختن و فرار کردن!!!
ضمنا اينو هم متذکر مي شم به همه دوستان که برخورد اين گارانتي در شهرها و مراکز مختلف متفاوته. بنده توي شيراز و تهران واقعا ازش راضي بودم و دوستانم توي مشهد و اصفهان و تبريز هم راضين. مابقي رو اطلاعي ندارم.
شايد توي چند مورد روي يه مورد هم گير بدن اما کلا به نسبت مابقي گارانتيها در دراز مدت از همه بهتر عمل کرده اند.
به نظر بنده گارانتي توي ايران اتفاقا خيلي هم مهمه.
اون دوستاني که فکر مي کنند الکيه بايد يه بار که بردشون و يا ... سوخت (البته عمدي نباشه و شامل گارانتي بشه) و ديدند پولشون پريده و ببرن گارانتي و گارانتي براشون تعويض کنه اون موقع هست که به ارزش گارانتي پي مي برند.
والا دوستاني که کارشون به گارانتي نکشيده باشه و يا چند بار کشيده باشه زياد شايد به اهميت اين موضوع واقف نباشند.
بنده به عنوان يک متخصص و مشاور فروش سيستم اگر مي خواستم به فکر گارالنتي نباشم شايد حدود 50٪ سودم به ضرر تبديل شده بود.
به هر حال به نظر من به گارانتي اهميت بديد تا سرتون نيومده و اين مساله رو هيچوقت بيخيال نباشيد.
در زمينه هاردديسک هم به نظر من بهترين گارانتي سازگار ارقامه.
بازم ميگم اينکه برخي تجربه هاي گارانتي حتي از شرکتي مثل آواژنگ هم اگر ناموفق بوده دليل بر بدي اين گارانتي . کلا بي خيال شدن نسبت به نوع گارانتي و خود گارانتي نيست.
با تقديم احترام.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks