دوست عزيز جناب Extreme . فرمايش شما رو کاملا درک مي کنم. بنده هيچ آشنايي يا نسبتي در آواژنگ ندارم و برخورد اونا در شيراز با همه خوبه و مشکلات منطقي هميشه حل شده(نه اينکه ترتيب بورد رو در اثر سهل انگاري بدن و توقع داشته باشن شامل گارانتي هم بشه). در تهران هم چندين مورد بوردم مشکللمو به خوبي حل کردن. اما هيچگاه خوب مطلقي وجود نداره. من نميگم که آواژنگ گل بي عيبه و شايدم منم باهاش يه روزي مشکل پيدا کنم(يه بار هم مشکل پيدا کردم). اما در کل در برابر ساير گارانتيها اگر باهاشون زياد کار کنيد شايد شما هم به حرف بنده برسيد که واقعا در برابر ساير گارانتيها خيلي بهتره(مثل MST و HST و ST و شاب و رايان بدر الکتريک و ... ). ضمنا عزيز نه بنده و نه ... خيليا واقعا از اين گارانتي راضين و مادربورد گيگا رو فقط بخاطر گارانتيش ميخرن. شايد تنها شرکتيه که توي مراکز استان نمايندگي مستقل خدمات پس از فروش داره و اکثر گارانتيها بايد قطعه رو به تهران بفرستن و اکثر اوقات مشتري بايد بشينه تا سيکلش انجام بشه و زمان بره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Extreme برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظر من شما اگر مشکلتون حل نشد مشکلتون رو در فرومهاي سايت سخت افزار که امکان تماس مستقيم با مسئولين آواژنگ رو دارن مطرح کنيد ببينيد چي ميگن.
نهايتا اميدوارم که مشکلتون حل بشه. به نظر من اگر ازشون جواب نگرفتيد به رده بالاتر(مديريت) مراجعه کنيد و همه چيز رو توضيح بديد.
شما باور مي کنيد يه بار به بنده غرامت CPU سوخته رو دادن(پردازنده سلرون 2000)!!!
نهايتا اميدوارم مشکلتون در همين مراحل ابتدايي حل بشه و به بالا نکشه.
به نظر من يه چيزي که توي گارانتي خيلي مهمه اينه که واقعا پشتکار داشته باشيم و تا گفت نه مايوس نشيم و اگر واقعا حق باهامونه اصلا کوتاه نيايم و تا آخرش وايسيم. والا اکثر مراکز گارانتي مي خوان از زيرش در برن(تازه آواژنگ خوبشونه)
در آخر هم اگر موافق باشيد مي تونيم يه نظر سنجي از مراکز معتبر گارانتي مادربورد بذاريم توي سايت و ببينيم دوستان به کدوم بيشتر راي ميدن و با کدوم گارانتي کمترين مشکل رو داشتن و ازش راضي بودن!؟ موافقيد؟
با تقديم احترام.

Bookmarks