HoSsEiN.iR (31-12-09), ripek (03-01-10)
کاربر شهرسختافزار
حسين جان. برو خدا رو شکر کن که بالاخره برات عوضش کردن. واگرنه يکي از دوستان بنده بر سر گارانتي همين VGA از يه گارانتي مثلا معتبر کارش به دعواي بدني و درگيري کشيد و آخر هم کارش نشد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein.ir برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خيلي از گارانتيها هم که برچسب فروختن و فرار کردن!!!
ضمنا اينو هم متذکر مي شم به همه دوستان که برخورد اين گارانتي در شهرها و مراکز مختلف متفاوته. بنده توي شيراز و تهران واقعا ازش راضي بودم و دوستانم توي مشهد و اصفهان و تبريز هم راضين. مابقي رو اطلاعي ندارم.
شايد توي چند مورد روي يه مورد هم گير بدن اما کلا به نسبت مابقي گارانتيها در دراز مدت از همه بهتر عمل کرده اند.
به نظر بنده گارانتي توي ايران اتفاقا خيلي هم مهمه.
اون دوستاني که فکر مي کنند الکيه بايد يه بار که بردشون و يا ... سوخت (البته عمدي نباشه و شامل گارانتي بشه) و ديدند پولشون پريده و ببرن گارانتي و گارانتي براشون تعويض کنه اون موقع هست که به ارزش گارانتي پي مي برند.
والا دوستاني که کارشون به گارانتي نکشيده باشه و يا چند بار کشيده باشه زياد شايد به اهميت اين موضوع واقف نباشند.
بنده به عنوان يک متخصص و مشاور فروش سيستم اگر مي خواستم به فکر گارالنتي نباشم شايد حدود 50٪ سودم به ضرر تبديل شده بود.
به هر حال به نظر من به گارانتي اهميت بديد تا سرتون نيومده و اين مساله رو هيچوقت بيخيال نباشيد.
در زمينه هاردديسک هم به نظر من بهترين گارانتي سازگار ارقامه.
بازم ميگم اينکه برخي تجربه هاي گارانتي حتي از شرکتي مثل آواژنگ هم اگر ناموفق بوده دليل بر بدي اين گارانتي . کلا بي خيال شدن نسبت به نوع گارانتي و خود گارانتي نيست.
با تقديم احترام.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
HoSsEiN.iR (31-12-09), ripek (03-01-10)
نباید وارنتی رو با گارانتی اشتباه بگیریم . بعضی از شرکتها به خاطر مسائل تبلیغاتی گاهی باعث میشن که انتظار کاربران از تمام شرکتها بالا بره .
reza76622201 (02-01-10)
|
|
در مورد گارانتی به نظر من بهترین توی شرکتها سازگار ارقام هست که حرف نداره
من یه دی وی دی رام NEC داشتم که خراب شده بود بردمش گارانتی بعد که رفتم بگیرم یه دونه نو با گارانتی جدید بهم دادن ، این داستان دو بار تکرار شد یعنی 5 ماه بعدش دوباره دی وی دی جدید بازم خراب شد بعد که فرستادمش براشون بازم عوضش کردن با گارانتی نو که دیگه این آخری خراب نشد تا گارانتی 2 سالش تموم شد
reza76622201 (02-01-10), ripek (03-01-10)
صفحه قبل هم گفتم یک مورد دلیل بر بدی یا خوبی یک گارانتی نمیشه .
Hamid2547 (31-12-09), mohammad1985 (01-01-10)
کاربر شهرسختافزار
با این طرز فکر که بعضی از دوستان می گین گارانتی در ایران هیچ فایده نداره اصلا موافق نیستم یک بار که یک قطعه گران بدونه گارانتی شون از بین رفت دیگه تا مدت ها اینطور فکر نمی کنند در مورد خیلی از قطعات که مشکل حادی نیست مثل رم یا فلش یا غیره اما در باره بعضی از قطعات مثل مادر برد شاید به خاطر پیچیده تر بودنش بعضی وقتها مشکل ایجاد بشه اما در باره گارنتی آواژنگ که ازش اسم هم اورده شده به نظر من هم یکی از خوبهای ایران که خودم بارها کارم به این گارنتی افتاده و جز زمان طولانی تحویل قطعه ایراد دیگه تا حالا ندیدم البته الان 1 سالی هست که به نظرم مثل سابق در امر تکریم ارباب رجوع موفق نیستند اما هنوز هم از لحاظ قطعه مشکلی نداشتم .
reza76622201 (02-01-10)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب حرف شما درست دوست عزیز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اما وقتی یک کارت گرافیک رو از آواژنگ خریدید 400 هزارتومان پلوم از همون اول خراب باشه ولی شرکت قبول نکنه و بعد از کلی جنگ دعوا بالاخره عوضش کنند بعد اون کارت نداشته باشن یه کارت دیگه بتون بدهند(البته کارت بهتر ) ولی با 180 هزار تومان اختلاف و بقیه پولو بتون ندهند اون موقه معلوم میشه که گارانتی تون ایران مخصوصا آواژنگ یعنی چی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته اینو بگم ناگفته نماندکه گارانتی آواژنگ برای خیلی ها هم پایان خوب و خوشی داشته
البته این موضوع یه کم پیچیدست و بهتره ادامشو ندیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این اتفاق برای یکی از دوستانم افتاد
ripek (03-01-10)
کاربر شهرسختافزار
به نظر من خیلی گارانتی خوبیه
من خودم توی خوزستان مغازه دارم تا حالا هر چی فرستادم تقریبا عوض کردن یا تعمیر
حالا جریان این 180 هزار تومان و ... به طرف برمیگرده به نظر من
من اگه جای دوست ما بودم دهن اواژنگ رو سرویس میکردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ripek (03-01-10)
کاربر شهرسختافزار
اتفاقا شما با این پست خودتون به نوعی مفید بودن گارانتی رو اثبات کردید کافی فقط یک بار دیگه پست خود تون رو بخوندی با این دید که اگر شما این کارت بدونه گارانتی گرفته بودید به قیمت 350 هزار تومان مثلا ( دیگه از این پایین تر که نمیشه ) اونوقت بیشتر ضرر کرده بود دوست شما یا الان .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein.ir برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
reza76622201 (02-01-10), ripek (03-01-10)
|
|
hapalii جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hapalii برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این پست انتقاد از آواژنگ بود و اون کارت 400 هزارتومنی میتونست گارانتی های دیگه هم داشته باشه فقط آواژنگ نیست که تو ایران گارانتی میکنه .نه اینکه بدون گارنتی میگرفتم 350
بعد کارت گرافیک رو خرید 400 هزارتومان از همون اول هم خراب بود (یعنی کارت خراب خریده بود) بعدش شرکت قبول کرد که خراب بوده (اما با کلی جنگ دعوا برو بیا ) بعد یه کارت دیگه دادن 180 هزارتومان ارزونتر بقیه پولو هم ندادن این کجاش خوبه مثلا فقط الکی 180 تومن ضرر
شرکت میتونست قبول کنه که کارت رو خراب فروخته و این اتفاقات نمی افتاد
البته کارت یه چند ساعت هم طول نکشید که خرابیش مشخص شد و تمام قطعات سیستم هم بالا بود مخصوصا پاور شرکت آواژنگ بهونه ای نداشت که بگه کارتو خراب کردین
------------
با تقدیر و احترام برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ای بابا گارانتی قطعات در ایران یعنی کشک اگه یه گوشه هزاری بهشون نشون بدی دستو پاشون میلرزه واونوقت شاید براتون یه کاری بکنن اونم اگه مطمئن بشن که مشکل خیلی حادی وجود نداره من یه مین ایسوس p5kseگارانتی دیجیتال تقریبا 3سال پیش گرفتم که همون روز اول که برام فرستادن اشکال داشت وتصویر نمیداد بعد با فروشنده تماس گرفتم که اینطوریه گفت باید بفرستیم گارانتی بعد که از اصفهان فرستادن گارانتی بعد 4 هفته اومد وخبر کردن مین امده وگفتن سالمه بیا بعد با قطعاتم که تست کردن دیدن تصویر نمیده گفتم پس این چه گارانتیه دوباره زنگ زدن یه بار دیگه گفتن باز باید بفرستیم دو باره رفت تا هفته چهارم اونم اینبار که رفتم گفتم مگه شما این قطعات رو با قاطر میفرستید که انقدر طول میکشه تا بیاد دوباره تست شد دیدن جواب نداد دیگه مخم داشت سوت میکشید اخرش کلی با جنگ ودعوا 20 تومن ناقابل الکی ازم گرفتن وخودشون تعویض کردن گفتم با با زودتر میگفتین گشنه اید که ما این همه دردسر نکشیم خلاصه نزدیکه دو ماه معطل بودیم
ripek (03-01-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks