آره دقیقا همینطوره منم این مشکلو دیدممادربوردهاي ورژن 1 يا اصطلاحا REV 1.0 برند گيگابايت در هر مدل معمولا مشکل دار هستند. شايد مشکل اونارو مدتها نبيند اما بعد از گذشت مدتها ممکنه ايرادي الکي و غيرمنطقي ببينيد.
در مورد گارانتی هم که واقعا تو ایران اصلا چیز جدی نیست و خیلی الکیه
مخصوصا همین آواژنگ من هم یه بار یه کارت گرافیک گیگا خریده بودم برای یه سیستم اون کارت خراب بود فرستادم گارانتی گفتند سالمه!!! و برگردوندن اما کارت خراب بود .مشکل خودشو بارها و بارها نشون داد من کارت دوباره فرستادم بازم گفتند که کارت سالمه ما خودمون کاملا چکش کردیم و ازین حرفا و میخواستند گیر به سیستم بدن که پاور نمیکشه نمیدونم کیس مناسب نیست نمیدونم مادربرد پایینه و از این حرفا کاری کردن که من مجبور شدم خودم کیس بردم شرکت آواژنگ حدود 6 ساعت تو شرکت بودم هی از این پله ها بالا پایین رفتم مگه قبول میکردن کلی ایرادای الکی گرفتند منم یکی یکی جوابشونو میدادم بعد میدیدن که ایرادشون بی ربطه دوباره یه ایراد الکی دیگه میگرفتند دیگه اینقدر باشون سروکله زدم تا آخر گذاشتن خودم همونجا سیستمو تست کنم بعد مشکلو نشونشون دادم بازم دست بردار نبودن دیگه دیدن نمیتونن گیر الکی بدن کارت گرافیکو برام عوض کردن.
در کل بازم اینطور مشکلا با آوژنگ داشتم سر قطعات مختلف

Bookmarks