برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Zero
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بچه ها اين عكس خودش جاي بحث بسيار داره - يه توضيحي هم بديد كه چيه و چطوري عمل مي كنه /.
در ادامه فرمایشات شهریار جان باید عرض کنم که :

همانطور که در عکس نیز دیده میشه اینتل نیومده هر چهار هسته رو روی یک ویفر سیلیکون قرار بده ، حالا چرا این کار رو نکرده ؟
در واقع پردازنده Core 2 Quad مثل دو عدد پردازنده Core 2 Duo هستش که با یک FSB 1333MHz با هم ارتباط دارند
و همانطور که میدونید پردازنده کر2دیو با تکنولوژی 65 نانومتری ساخته شده که با این فناوری میشه دو تا هسته و حافظه پنهان سطح 2 (L2 Cache) پیشرفته رو روی یک ویفر سیلیکون قرار داد ...

اما استفاده از چهار هسته و 8 مگابایت ال 2 کش برروی یک ویفر سیلیکون با تکنولوژی 65 نانومتری میسر نیست ...پس به همین دلیل اینتل اومده هر 2 هسته رو روی یک سیلیکون قرار داده و در کل این دوهسته رو با اون دو هسته با یک FSB 1333MHz به هم متصل کرده ...

اما آیا امکان داره که هر 4 هسته با هم روی یک ویفر سیلیکون قرار بگیرند ؟ پاسخ مثبت است اما در حال حاضر نمیشه این کار رو انجام داد بلکه باید تا نیمه دوم سال 2007 صبر کرد تا تکنولوژی 45 نانومتری بیاد ...

در واقع احتمالا اینتل در نیمه دوم 2007 یک نوع دیگه از Core 2 Quad رو به بازار عرضه میکنه که با تکنولوژی 45 نانومتری و قرار گرفتن 4 هسته روی یک ویفر سیلیکون ساخته خواهد شد ...
اتفاقا منم مطالبي شبيه به همين رو توي ويژنامه محك عصر ارتباط خوندم
در شماره 184 هم در قسمت پيام ارتباط نوشته بود كه نام كد رمز سري جديد پردازنده هاي اي ام دي بارسلون است و تا عرضه شدنش به بازار چند ماهي طول ميكشه يعني تا تابستان سال آينده .

به نظر من اينتل اومده يه هياهو راه انداخته كه بگه من از اي ام دي جلوترم و ... وگرنه فكر نكنم كار خاصي انجام داده باشه . يك كار شتاب زده روداره دنبال ميكنه .
چسبوندن 2 تا conroe به هم و درآوردن يك چيپ جديد . اونم با die تقريبا 2 برابر.