جز من و برادر امیر کسی اعلام آمادگی نکرد !
دوستان اگر دوربین خوب هم دارید ممنون میشم که بیارید . اینجا داریم ولی متاسفانه کیفیت مناسبی نداره
فقط و فقط یک ذره بیشتر بهش فکر کن , شاید اشتباه کردی !!!
www.LionComputer.ir
جز من و برادر امیر کسی اعلام آمادگی نکرد !
کاش به زمانی برگردم
که تنها غم زندگی ام
شکستن نوک مدادم بود...
PCN Exclusive User
saeed_hosseiny (21-01-09)
راستش آقا پیام عزیز... من قبل از همه دوستان علاقه خودمو واسه شرکت تو این جلسه اعلام کردم ولی متاسفانه یک مقدار راه دوره... و سعادت اینو نداریم که خدمت دوستان و آقای حسینی عزیز برسیم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Xtreme برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
saeed_hosseiny (21-01-09), Xtreme (21-01-09)
آدرس: تهران،خیابان ولیعصر،بین میدان ولیعصر و چهار راه طالقانی،روبروی مرکز کامپیوتر ایران،کوچه گیلان،پلاک 14،واحد 2
تلفن هم اگر مشکلی در پیدا کردن ادرس دوستان پیدا کردن 88947927 - 8
www.LionComputer.ir
آقای حسینی ..
نرم افزار های لازم را در اختیار دارید دیگه ؟
کاش به زمانی برگردم
که تنها غم زندگی ام
شکستن نوک مدادم بود...
PCN Exclusive User
یه سری نرم افزارها رو داریم ولی شما روشون حساب نکنید و اگر برنامه ای دارید ممنون میشم که بیارید . خدای نکرده دوست ندارم شرمنده دوستان بشم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Xtreme برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
www.LionComputer.ir
Xtreme (21-01-09)
|
نرم افزار ها به عهده ی من
انواع مختلف موجوده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Armin-N (22-01-09), Olesius (21-01-09), saeed_hosseiny (22-01-09), Xtreme (21-01-09)
دریس جان حضورت خودش کلی کاره عزیز .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Surpriser برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون دوست گلم . خیلی خیلی ممنونم .نرم افزار ها به عهده ی من
انواع مختلف موجوده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
www.LionComputer.ir
درود
اقای مهندس عمرانی عزیز هم همین الان زحمت کشیدن دو تا پاور 885W و 1030W گرین برای ما فرستادن که در همینجا از ایشون تشکر میکنم .
ایشون همیشه توی اینجور کارها پیش قدم بودن و هستن .
همیشه پیروز باشن
www.LionComputer.ir
Armin-N (22-01-09), Labyrinth (22-01-09), Mahdi_Moosavi (22-01-09), murizaki_2000 (22-01-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks