شما که گفتی تا 4.9 اور کردی حالا میگی بالا نمیومد
اول که مینو از کارتن در اوردید سالم بود و بالا اومد بعدش اینجوری شد
فکر میکنم یه شک در ولتاژ باعث ترکیدن موسفیت شده؟
دوست عزیز معمولا قطعه دچار مشکل میشه بعدا میشکنه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jagvar+ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به هر حال اول از طریق نمایندگیها اقدام کنید اگر کارتان راه افتاد که خوب وگرنه اون قطعه را پیدا کنید بدید عوضش کنن بهتر از اینه که مادر برد به این نازی را بندازیدش سطل آشغال.
به هر حال اگر تصمیم بر این شد که بندازیدش سطل آشغال قبل از انداختن بگید کدام سطل میخواهید بندازیدش من با سطل یک کارهایی دارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما که گفتی تا 4.9 اور کردی حالا میگی بالا نمیومد
اول که مینو از کارتن در اوردید سالم بود و بالا اومد بعدش اینجوری شد
فکر میکنم یه شک در ولتاژ باعث ترکیدن موسفیت شده؟
|
داداش یه دو سه روز سالم بود. بعدش دچار مشکل شد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط curtis برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولتاژ ی که با اون ناحیه از بورد مربوط باشه رو من ندادم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
(توی پست دوم توضیح دادم) فکر کنم بر اثر تنش های ایجاد شده توسط تکون های شدیدی که خورده بوده خیلی مین سر پا نبود.
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
Curtis (24-11-09)
با توجه به اشنایی که با بازار قطعات الکترونیک دارم همچین قطعه ای یا اصلا گیر نمیاد یا به سختی گیر میاد.
بعدشم برای تعویض قطعه باید با استفاده از هیتر اینکار انجام بشه چون اگه با هویه انجام بدید امکان سوختن قطعات مجاور وجود داره.
پس بهتره از طریق آشناتون در تهران از نمایندگی در این مورد اطلاعات بگیرید بعد مادر برد رو بفرستید تهران.
Jagvar (24-11-09)
دوستان عزیز من این تاپیک رو چند مدت قبل زده بودم، بعدش مین رو فرستادم جایی که گرفته بودم اما نا مردا تحویل نگرفتن گفتن ما نمی تونیم کاری انجام بدیم.(توجه داشته باشید از دبی گرفتم)
ایاتبد و بزرگان بپرن وسط ببینم باید چه خاکی بر سر این شرکت ایسوز مادر مرده بریزم
(یاهو بالا نمیاد که بتونم با دوستان مشورت کنم)
یه چنتا راه حل بگید ببینیم کدوم به نتیجه می رسه.
البته من خودم بر این عقیده ام که اگر بشه بدم نمایندگی رسمی ایسوز توی ایران و یه مقدار هزینه هم بدم تا بفرستن شرکت ایسوز ولی یکی نو برام بفرستن، میشه این کارو کرد؟
کسی اشنایی چیزی نداره این ورو اونور.
عزیزان دستم به دامنتون 400 تمن روی هوا دارم می چرخونمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
سینوهه
منظور اساتید و بزرگانه دیگه ؟! ( خب کسی منو صدام زد ؟ ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدایاتبد و بزرگان بپرن وسط
خاک بر سر چیه ؟ مادر مرده کدومه ؟ چرا فحش میدی ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدببینم باید چه خاکی بر سر این شرکت ایسوز مادر مرده بریزم
دوره شلوغی تموم شد که دیگه یاهو بالا نیاد ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید(یاهو بالا نمیاد که بتونم با دوستان مشورت کنم)
دیگه هیچ راهی نمونده عزیزم ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدیه چنتا راه حل بگید ببینیم کدوم به نتیجه می رسه.
آره این جواب بده شاید ولی خرجش از خود مادربرد بیشتر میشه ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدالبته من خودم بر این عقیده ام که اگر بشه بدم نمایندگی رسمی ایسوز توی ایران و یه مقدار هزینه هم بدم تا بفرستن شرکت ایسوز ولی یکی نو برام بفرستن، میشه این کارو کرد؟
ماشالله خودت که دائم در رفت و آمد سفر به دبی هستی جیگر ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدکسی اشنایی چیزی نداره این ورو اونور.
فدای سرت بنداز دور یا بدش به من ... بابا جون یه دونه دیگه میخره واست ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدعزیزان دستم به دامنتون 400 تمن روی هوا دارم می چرخونم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بابا وحید جان به خدا حالمدیگه از شرکت ایسوز به هم می خوره با این کاراشون.
سینوهه
D J V A H I D (27-03-10)
محمد جان من برات ميپرسم
نگران نباش درست ميشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
D J V A H I D (27-03-10), Jagvar (27-03-10), PUMAOC (27-03-10)
|
قربانت برم سیاوش جان خیلی با مرامیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط serpens13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سینوهه
serpens13 (27-03-10)
اگه درست یادم باشه یک Mosfet مال مدار PWM شکسته بود دیگه
شماره اش را یاداشت کن اگه اینور آب گیر نیامد اونور میتونی گیر بیاریش
منت این شرکت و اون شرکت هم نکش تا برد مال خودشان نباشه بعید هستش
کاری بکنن بعدشم بده برات عوضش کنن. کم نیستن تعمیر کارهایی که لوازم لازم
برای اینکار را دارند ، از عوض کردن کریستال ژنراتور کارت SkySrtar s2 که سخت تر
نیست که همه چپ و راست دارن انجام میدن.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks