منظور اساتید و بزرگانه دیگه ؟! ( خب کسی منو صدام زد ؟ ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدایاتبد و بزرگان بپرن وسط
خاک بر سر چیه ؟ مادر مرده کدومه ؟ چرا فحش میدی ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدببینم باید چه خاکی بر سر این شرکت ایسوز مادر مرده بریزم
دوره شلوغی تموم شد که دیگه یاهو بالا نیاد ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید(یاهو بالا نمیاد که بتونم با دوستان مشورت کنم)
دیگه هیچ راهی نمونده عزیزم ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدیه چنتا راه حل بگید ببینیم کدوم به نتیجه می رسه.
آره این جواب بده شاید ولی خرجش از خود مادربرد بیشتر میشه ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدالبته من خودم بر این عقیده ام که اگر بشه بدم نمایندگی رسمی ایسوز توی ایران و یه مقدار هزینه هم بدم تا بفرستن شرکت ایسوز ولی یکی نو برام بفرستن، میشه این کارو کرد؟
ماشالله خودت که دائم در رفت و آمد سفر به دبی هستی جیگر ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدکسی اشنایی چیزی نداره این ورو اونور.
فدای سرت بنداز دور یا بدش به من ... بابا جون یه دونه دیگه میخره واست ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدعزیزان دستم به دامنتون 400 تمن روی هوا دارم می چرخونم
Bookmarks