ایاتبد و بزرگان بپرن وسط
منظور اساتید و بزرگانه دیگه ؟! ( خب کسی منو صدام زد ؟ ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

ببینم باید چه خاکی بر سر این شرکت ایسوز مادر مرده بریزم
خاک بر سر چیه ؟ مادر مرده کدومه ؟ چرا فحش میدی ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

(یاهو بالا نمیاد که بتونم با دوستان مشورت کنم)
دوره شلوغی تموم شد که دیگه یاهو بالا نیاد ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

یه چنتا راه حل بگید ببینیم کدوم به نتیجه می رسه.
دیگه هیچ راهی نمونده عزیزم ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

البته من خودم بر این عقیده ام که اگر بشه بدم نمایندگی رسمی ایسوز توی ایران و یه مقدار هزینه هم بدم تا بفرستن شرکت ایسوز ولی یکی نو برام بفرستن، میشه این کارو کرد؟
آره این جواب بده شاید ولی خرجش از خود مادربرد بیشتر میشه ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

کسی اشنایی چیزی نداره این ورو اونور.
ماشالله خودت که دائم در رفت و آمد سفر به دبی هستی جیگر ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

عزیزان دستم به دامنتون 400 تمن روی هوا دارم می چرخونم
فدای سرت بنداز دور یا بدش به من ... بابا جون یه دونه دیگه میخره واست ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید