تکنولوژی ؟ چه جالب !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چه ربطی به تکنولوژی داره
من خیلی وقته تو این دو مدل موندم چرا شما این دو رو یکی از بهترین برد ها میدونید ؟ دلیل پیشنهادتون چیه میشه یه توضیحی بدید ؟ از چه نظر این دو مادربرد عالیه؟ من تو سیستم های پیشنهادیتون اونم قیمت بالا هاش GA EP41DS3L رو زیاد دیدم چه خصوصیت خوبی داره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه دقت کنید مثال زدم بهتره یه بار دیگه پست های قبلیمو مرور کنیدپس شما لطف کنيد پردازنده هاي ديگر رو هم در رده قيمتهاي پايين مثال بزنيد تا مقايسه کنيم.
هم آمارو نشون دادم هم یه تست از دو سی پی یو نشون دادم
شما بگید چرا مادربرد مهم نیست ؟اولا ميشه بگيد از کجا مي فرمائيد مادربورد مهمتر از پردازنده هست!!!!!!؟؟؟؟ شما داردي دو فاکتو کاملا مجزا رو با هم مقايسه مي کنيد. اليته مجموع مادربورد و پردازنده با هم اگر با مادربورد و پردازنده ديگه بنا به معيار مقايسه بشن منطقي هست.
خوب تا حالا چند بار گفتم من اینتلو با اینتل مقایسه میکنم نه با AMD اگه دوست داشته باشید چند تاشو براتون مثال میزنم
تو یه پست جوابو دادم نیازی به این تذکر نبودعزيزم شما هم دقت نکرديد. چاهايي که داده Lower is better کمتر بودن مزيته. با اين حساب اينتل کاملا برتريشو نشون داده در مقايسه مذکور. لطفا دقت کنيد.
بهتره مدرکو بیارید این حرف کاملا غیر منطقیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks