منظور شما مادربرد ASUS P6T6 WS Revolution بود که من هم توضیحات را در مورد همین مادربرد عرض کردم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدعکس نیومد تو پستم ولی من منظورم همون Asus بودش این از چیپ NF200 استفاده میکنه ؟
بعد راستی این GPGPU چیه ؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
================================
و اما GPGPU ، در این تاپیک نمیشه در موردش بحث کرد (چون به موضوع مربوط نمیشه) اما به طور خلاصه:
این حروف مخفف General-Purpose computation on GPU هست. و توسط اون کارت گرافیک توسط برنامه نویسان برای وظایفی که معمولا CPU اونها رو انجام میده به کار گرفته میشوند. معروفترین معماری محاسباتی که در دسترسه (از سوی Nvidia) محیط CUDA هست که در اون از زبان برنامه نویسی C (و در آینده نزدیک ++C) برای این کار (انجام امور محاسباتی به صورت موازی توسط GPU) استفاده میشه. (یکی از برون ده های این پروژه PhysX از سوی انویدیا و اخیرا ATI Stream از سوی ATI میباشد)
البته PhysX و ATI Stream دو پروژه با دو موضوع متفاوت هستند و با هم قابل مقایسه نیستند فقط برای مثال عرض شد!
یکی از نمونه های عملی هم در علم پزشکی در این پست قبلا معرفی شده.
برای کسب اطلاعات بیشتر در این مقوله میتونید به سایت رسمی GPGPU در اینترنت مراجعه بفرمایید. و یا تاپیک جداگانه ای در بخش کارت گرافیک و مانيتور انجمن ایجاد کنید.
باتشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks