salam kasi midone farghe ga_p35_s3l ba ga_p35_ds3l chi hast?
Printable View
salam kasi midone farghe ga_p35_s3l ba ga_p35_ds3l chi hast?
نقل قول:
دوست عزيزم اين S3L از سري Ultra Durable نيست .
قربانت شهريار :give_rose:
:great:با سلام .
1-بهترین مادربرد p35 تا قیمت 120 هزار تومان موجود در بازار چی هست؟( اگه vga onboard داشته باشه بهتره)
2-مادربردهای p35 با p33 چه تفاوتهایی دارند؟
با اون قیمت اگه میخوای مادربرد با vga onboard بیگیری به نظر من یک مادربرد از گیگا با چیپست G31 بگیر البته انتظار زیادی نباید ازش داشته باشی.
با تشکر.
سلام دوست من ، به PCNetwork خوش اومدیدنقل قول:
مینهای P35 گرافیک آنبرد ندارند و برای گرافیک آنبورد باید سراغ مینهای مبتنی بر چیپ G3X برید
اگه مدل ارزون قیمت میخواید ECS G33T-M2 هست که قیمتش فکر میکنم حدود 70-80 تومن باشه
البته همونطور که abitdoost عزیز گفت ، نباید از گرافیک این مادربردها انتظار زیادی داشت
برای مدلهای گرونتر ایسوز و گیگا هم هستند
سپاس
اگر بتونید برای گرافیک هزینه کنید خیلی بهتر هست . میتونید با خرید یک برد مثل ASRCOK CONRONE 1333 با قیمتی حدود 90 تومن خرید خوبی داشته باشی . البته VGA ONBOARD هم دارد . ولی برد خیلی خوب در اومده
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
حرف ASROCK به میون اومد
بهتره بدونید که این شرکت بین مادر برد سازها به کارای عجیب معروفه(با اینکه مادربرداش واقعا عالی و در عین حال در حد خودشون ارزان قیمت هستند) یکی از کارای عجیب این شرکت قرار دادن AGP و PCI-E در یک برد هست. اینم عکسش.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
چه مدل مادربردهایی با چیپ ست nvidia هست ,از ارزون تا گروناش.(برای cpu intel)
امید جان به نظر من G33T-M2 انتخاب بهتری هستنقل قول:
اگر بتونید برای گرافیک هزینه کنید خیلی بهتر هست . میتونید با خرید یک برد مثل ASRCOK CONRONE 1333 با قیمتی حدود 90 تومن خرید خوبی داشته باشی . البته VGA ONBOARD هم دارد . ولی برد خیلی خوب در اومده
اولا اینکه چیپش G33 هست دوماً قیمتش پایینتره
فکر کنم G33 نسبت به 945 اون هم با 10 تومن ارزونتر انتخاب بهتری باشه ، اینطور نیست ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سپاس
nforce 680i هست که asus striker extreme با قیمت 300 تومننقل قول:
البته این یکی از بهتریناشه