احمدی جان گاراتیش گلسان هست یا شرکتی دیگر ؟
Printable View
احمدی جان گاراتیش گلسان هست یا شرکتی دیگر ؟
من هم با dfi موافقم ولی مشکل اینجاست که در مشهد نتونستم پیداش کنم. خیلی دیگه از محصولات در ایران متاسفانه همین مشکل را دارند. مثلا razer یا gskill و خنک کننده های Ocz و ...
تو خنک کننده ها جای زالمن خالی هست و تو کیس Antec .
مادربردهای سفایر برای Amd
و ...
قرار هست کولینگ های Zerotherm هم برای Cpu وارد بشن . البته شرکت آینده سیما با وارد کردن Tuniqtower قدم خوبی برداشته .
عزیز فکر نمکنی این Tuniqtower بیش از حد بزرگه 780 گرم هست یک ، دو اندازه ی یه باند اسپیکر منه ، خیلی بزرگ میزنه من خودم کیسم TuniQ 3 هست وقتی میخوام این Fan رو ببندم رو CPU ام موقع بستن در کیس به در کیسم میماله :lol: (ابعاد کضایی داره )نقل قول:
فکر کنم فن های دیگه ای مثل OCZ or Hayper 212 Cooler master ya az hame behtar Silent 775 Termantec که خیلی نصبت به بقیه کوچیکترو قوی تر هست بازم این نظر منه میتونید بیشتر کمک کنید البته اگه با لینک باشه بهتره.
کمی صبر کنی، معلوم میشه ... :cool:نقل قول:
علت اینکه برخی از برندها در شهرستانها کمتر پیدا میشند، بیشتر به خاطر بافت اونجا و تمایل کمتر فروشنده ها به عرضه این نوع از محصولات است.نقل قول:
در مورد DFI از اوایل بهمن و Razer هم از همین حالا میتونم کمی کمکتون کنم.
چی مد نظرتون هست... :1. (26):
شهرستان ها هم در حال پیشرفت هستند . بعضی از شهرها که دوستان هستند تونستند قدم های خوبی بردارند .
از dfi مدلها x38 اون اگه قیمتی در حدود 260 الی 280 داره لطفا معرفی کنید و نمایندگی اونو هم در مشهد معرفی کنید. در مورد razer هم این مدل copperhead میخوام بدونم در چه حدودیه (البته الان krait دارم و واقعا راضیم) برای یکی از دوستان می خوام.
با تشکر.
براتون PM میزنم ...:cool:
رضا جان تو از سرعت کیفیت و .... این خصوصیات هارد ها چی میدونی ؟؟؟نقل قول:
که میگی برو هر چی دوست داری بخر ؟؟؟ بعد Micron یکی از بهترین دوستای منه در ضمن انقدر منحرف نباش ، فکر کنم تا حالا GF نداشتی که انقدر زود در مورد دیگران قضاوت میکنی ؟؟
GF برای شما تازه به دوران رسیده ها چیزیه که همش بهش فکر میکنید و Micron اصلا این چیزا براش مهم نیست !!!!!:yes:
خوب میخوای یه بررسی از انواع هارد رو بهت نشون بدم که دیگه زود نیای پست بنویسی و بیایو نظرات اساتید برتر فوروم مورد نقض قرار بدی ؟؟؟
یه زره صبوری تو کارا خوبه !>!؟!؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
یا
یا
حالا تو فکر میکنی کیفیت هاردها با هم یکی هست ؟؟؟:gasp:
بازم از همه عزر میخوام چون این پست من اصلا ربطی به P35 نداره .:1. (38):