بعد Fedora 6 عزیز اگر تهران هستی بگو تا کمکت کنم :love:
با تشکر سید امیر :great:
Printable View
بعد Fedora 6 عزیز اگر تهران هستی بگو تا کمکت کنم :love:
با تشکر سید امیر :great:
اره بچه تهرانم اونم از نوع :1. (26): توپولش بچه دولت اباد هستم .
اگه میشه منو تو خرید هارد راهنمایی کنید من هر جا رفتم این مدل هاردو نداشت
HDD : Samsung T166 500GB SATA2 16MB Buffer یا HDD : Samsung T166 320GB SATA2 16MB Buffer
من اینو از کجا میتونم پیدا کنم ؟؟؟
حتی خودمون نمایندگی Samsung رو داریم زنگ زدم به سام سرویس که ببینم این هارد رو دارن و در اخر به نتیجه نرسیدم
بچه ها اگه جایی رو میشناسید که این هارد رو داره یا از خودتون کسی فروشنده هست منو با خبر کنه مننون میشم
بعد ببینم این سامسونگ با هارد های 16 مگ Maxtor یکی هست یا نه چون من سامسونگ پیدا نکردم ناچارم که برم مکتور بخرم دیگه!!!!:1. (28):
مکستور نخری که پیشمون میشی
سامسونگ نبود برندهای هیتاچی / وسترن خوب هستند ولی سعی کن همین سامسونگ رو بگیری
سپاس
p35 یکی از بهترین چیپستهای اینتل است.
حالا در مورد p35 شد. می تونی شب راحت بخوابی.
آخه باید یک نفر در بحث جواب بگیره تا بریم سراغ بقیه سوالات.
در ضمن p35-ds3l یا دیگر بردهایی که یک اسلت pci-e 16x دارند شاید در آینده دست آدم را برای نصب کارتهای فیزیکی ببندند پس باز هم می رسیم به IP35 pro معروف از abit که واقعا یکی از بهترین انتخابها است.
با سلام به دوستان
بحث چیپست P35 من رو به این تایپیک کشوند.
میشه گفت مادربردهایی که از این چیپست استفاده میکنند از ظرفیتهای خوبی برخوردار هستند.
من از تولیدات شرکت DFI در این سری از مادریردها فوق العاده راضی هستم.
طراحی، برد، بایوس و ...
برای من جالبه در اینجا به تمام بردهای تولیدی بر پایه چیپست P35 اشاره ای شده اما از تولیدات شرکت معروف DFI در این مورد خبری نیست:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
من این چند تا لینک رو قرار دادم تا یادمون باشه اگه قراره در مورد تولید جدیدی صحبت کنیم، به سراغ حرفه ای های این کار هم بریم و صرفا بر روی بردهایی تبلیغ نکنیم که تو این چند ماه اخیر و اون هم بخاطر تبلیغات سنگین بازار رو بدست گرفتند.
و بر روی قطعاتی کاربردیشون آنچنان تبلیغی میکنند که انگار تازه اونها آین قطعات رو کشف کردند و یا اصلا و برای اولین بار توسط آنان استفاده شده ...
شاد باشید ... :1. (23):
این مین چه قیمته ؟
از کجا میشود تهیه کرد جنس قطعات خوبه برای اورکلاک چی :love:
بستگی به سلیقه و انتخابتون داره ! سری infinity اقتصادی تر و سری lanparty گرانتر و البته با کارایی بیشتر عرضه می شوند . Blood Iron رو می تونید حدود 140 تا 150 تومن و P35 - T2R حدود 280 تا 290 تومن تهيه كنيد ..... من یه دفعه تو زیر زمین پاساژ ایران دیدم ...... فکر کنم هنوز هم باشه .....نقل قول:
اورکلاک کردن رو با DFI بیشتر درک می کنید ...!!!!!!!!!!:gasp:
در مورد مادربردهای Dfi اگه کمی تامل کنید، طرفداران اون ظرف 2 هفته آینده میتونند مجموعه کاملی از محصولاتش رو در بازار پیدا کنند.
امیدوارم از سری X38 هم وارد کنید .................. من یکی می خوام !!!
Yes, Of Courseنقل قول:
You can be sure