این مین چه قیمته ؟
از کجا میشود تهیه کرد جنس قطعات خوبه برای اورکلاک چی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این مین چه قیمته ؟
از کجا میشود تهیه کرد جنس قطعات خوبه برای اورکلاک چی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
بستگی به سلیقه و انتخابتون داره ! سری infinity اقتصادی تر و سری lanparty گرانتر و البته با کارایی بیشتر عرضه می شوند . Blood Iron رو می تونید حدود 140 تا 150 تومن و P35 - T2R حدود 280 تا 290 تومن تهيه كنيد ..... من یه دفعه تو زیر زمین پاساژ ایران دیدم ...... فکر کنم هنوز هم باشه .....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Micron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اورکلاک کردن رو با DFI بیشتر درک می کنید ...!!!!!!!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط murizaki_2000 در تاریخ 12-01-08 انجام شده است
Stream (11-01-08)
در مورد مادربردهای Dfi اگه کمی تامل کنید، طرفداران اون ظرف 2 هفته آینده میتونند مجموعه کاملی از محصولاتش رو در بازار پیدا کنند.
murizaki_2000 (11-01-08)
کاربر شهرسختافزار
امیدوارم از سری X38 هم وارد کنید .................. من یکی می خوام !!!
Yes, Of Courseبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط murizaki_2000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
You can be sure
murizaki_2000 (12-01-08)
احمدی جان گاراتیش گلسان هست یا شرکتی دیگر ؟
|
|
کمی صبر کنی، معلوم میشه ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks