پاسخ: مرحله جدید جنگ amd و intel
نقل قول:
الفرد عزیز به لینک دوم توی پست من که 1055T را 965 و Core I7 92 و Core I5 750 مقایسه کرده بود دیدید ؟
در ضمن به نظر من اون لینکهاتون ربطی به بحث نداره دوتاشون که تفاوت کیفیت تصویر توی ورزن های مختلف DX هست
یکی مقایسه قدرت کارتهای مختلف ATI هستش که نشون میده 5850 CF از 5870 قویتر هستش که چی 5770Cf iم از 5850
قویتره یکی دیگه هم نشون میده GTX260 از HD5670 قویتر هستش که من ربطش را نمیدونم اینها اصلا کارتهای گرافیکی قابل
مقایسه با هم نیستند و در ضمن شما چجوری با اینها نتیجه گرفتید AMD از Intel توی بازی قویتر هستش . من نمیدونم
(البته اگه منظورتان اینه که AMD گرافیک بهتر از Intel میسازه که با این مورد هیچ کس مساله و مخالفتی نداره)
به علاوه اون مورد که کارتهای گرافیک AMD با پردازنده AMd قدرتشان بالاتر میره هیچ پایه و اساسی نداره و همش بازاریابی AMD
هستش.
راستی اینم دو ریویو که Opteron های 12 هسته با Xeon که تنها 6 هسته داره مقایسه شده.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
فکر کنم تفاوت قدرت هسته ها را به خوبی نشان بدن.
در اینکه amd با ati بهتر عملکرد داره هیچ شکی نیست همونطور که گفتم corei 7 920 از amd phenom iix4 965 تقریبا تو همه زمینه ها جلو هست جز همین game و antivirus اونم avg شاید تو آنتی ویروس های دیگه جلوتر باشه دلیلشم دقیقا همین کارت گرافیک amd گفته قراره تکنولوژی بزنه که به نوعی کارت گرافیک بیاره داخل cpu هنوزم که نزده!!!بعدشم کارت های ati بیشتر از directXبالا نسبت به geforce برخوردارند!!!واسه همینم تو game جلواند!!!اما geforce از ati شاید تو game ضعیفتر باشه ولی تو open glبهتر عمل میکنه!!!اما در مورد کراس فایر گفتی آره من هدفم این بود که تاثیر directXروی کراس فایر ببینید همین
من کی نتیجه گرفتم تو اون تاپیک که amd از اینتل بهتره!!!!!!!شما دنبال حاشیه می گردی!اما بحث کردی راجب opteron
:great:
دوستان لطفا از بحثهای حاشیهای اجتناب کنید
تو این فروم چند نفر 980x یا پردازنده 12 هستهای optron دارند که ما بخوایم در موردش بحث کنیم
همیشه سعی میکنم بحثهائی داشته باشم که کاربرد عملی داشته باشه
در حال حاضر تعدادی از دوستان هستند که برای کارهای سنگین از پردازندههای 200-300 تومنی استفاده میکنند
ما اینجا داریم صحبت میکنیم که با این بودجه چه پردازندهای بخریم ، همین !!!
آیا 965 amd بخریم ( با حدود 200 هزار تومان ) یا i5
آیا i7 860 و 930 بخریم یا amd 1055t
965 رو با i5 در پستهای اول تاپیک مقایسه کردیم و با توجه به مادربردهای h55 ارزان و همینطور قدرت آورکلاک مناسب به نظر اومد که i5 گزینه مناسبتری نسبت به 965 هستش
اما با مشخصاتی که از 1055t تا به این لحظه بدستمون رسیده بنظر میاد که نه تنها جایگزین i7 930 میتونه باشه بلکه به دلیل قیمت مناسب میتونه 965 و i5 رو هم حذف کنه
یعنی یه سیستم میشه در حدود قیمت i5 و 965 ولی با قدرت 930 و 860
از این به بعد در مورد پردازندههای جدید amd شامل 960t - 1035t - 1055t -1075t -1090t و مقایسه اونها با پردازندههای همرده اینتل صحبت بفرمائید :give_rose:
در مورد دوستمون که در مورد سایت cpubenchmark سئوال فرموده بودند باید عرض کنم که این بنچمارک یکی از بهترین بنچمارکها برای کارهای معمولی مثل آفیس ، وب ، کارهای گرافیکی ، تا حدودی گیم و .... هستش
ولی برای تست گرافیک و گیمینگ زیاد قابل استناد نیست ، برای گیم با توجه به موتورهای گرافیک و فیزیک گوناگون باید با خود اون گیم و یا گیمی که از نظر موتور شبیه باشه مقایسه صورت بگیره
برای مثال اگر یک سیستم در بازی رزیدنت اویل بر سیستم دیگه پیشی گرفت دلیل نیست که در بازی بتمن هم ریزالت بهتری داشته باشه
دوستان خواهشا در تاپیکها از بحثهای غیر کاربردی دوری کنید ، قبلا بارها عرض کردم یه بار دیگه هم میگم پردازنده xxxxx از کمپانی yyyyyy که بنده ممکنه تا آخر عمرم هم نتونم یدونش رو ببینم یا در بهترین حالت تا چند سال دیگه در دسترسم قرار نگیره چه ارزشی داره که در موردش بحث کنم و بدونم با چه رنگی روش یادگاری نوشتن
نقل قول:
من اولا گفتم که سایت فافا اینو آورده نگفتم که درست یا نه !!!که شما می گی واقفم ازین حرفا!!!!بعدشم تو ایران اینجوریه !!!تو multi core amd اوله!!!
اینم لینک!!!این از جواب اولت!!!اما بنز حال داده !!!!:)))))))من که لینک گذاشتم برات آقا پسر اتفاقا شمایی که نمی خونی تاپیک بندرو!!!!
این مال بازی dirt 2
اینم مال coll of duty (modern warfare 2)
اینم بازی left for dead
اینم crysis
من فقط بحثم سره game بود نه چیزه دیگه !!!!تو همه تاپیکمم میبینی!!!!من همیشه گفتم هرچی پول بدی همین قد آش می خوری!!!همه جا perfomanceبا قیمت میسنجن!!!که تا که amd خدا رو شکر هنوز داره رعایت می کنه!!!تزه اکرم شانس بیاری با 90 تومن میتونی یک 180 تومنی بخری تو AMD منظورم انلاک هسته هست!!!!من نه گفتم اینتل ضعیفه نه گفتم بدرد نخور گفتم گرونه!!!!
حالا شما که منو شناختی دمت گرم حالا بگو من کیم!!!؟؟ آقای غیر تعصبی !!!
ببين آقا ... (اسمت رو نميارم با اينکه مي دونم کي هستي). اينجا ديگه اون مکاني که شما فکر مي کنيد نيست که افراد بيسواد بيان و هر چي شما بگيد بپذيرن.
بحث بر سر لينک اولي که ارائه داديد:
لينک اولت که فقط مقايسه Opteron و 6 هسته اي AMD با زئون و پردازنده هاي چهار هسته اي بود!!!شما يه لينکي ارائه داديد که 6 هسته اي AMD رو با چهارهسته اي اينتل مقايسه کرده و جرات اينکه 6 هسته اي اينتل رو هم مطرح کنه نياورده. اصلا توي مقايسه شما اسمي از core i7 نيست . آخه اين لينک بدرد نخور واقعا يکطرفه که هيچ چيزو ثابت نمي کنه شما چجوري ازش نتيجه مي خواين بگيريد!؟ شما اومديد توي سايت cpu Benchmark از چارتهاي passmark از بين اينهمه مقايسه فقط يکي رو نشون داديد. من واسه اينکه دوستان بيشتر به اينکه شما هميشه يکطرفه واسه منافع شرکتتون صحبت مي کنيد ساير لينکهاي همون سايتي که شما داديد رو ارائه مي دم تا خودشون نتيجه بگيرن:
مي بينيد که اينتل چقدر جلوتره.
ساير لينکهايي که داديد هم اينو نشون مي ده که پذيرفتيد فقط بر سر آيتم بازي هست که مي خواين به اشتباه بگيد AMD برتره و الا در ساير موارد اينو حتي شما هم پذيرفتيد که فعلا پردازنده هاي AMD خيلي عقب هستند. خوب شما از قسمت Article سايت تامز آورديد من از قسمت اصلي خود سايت تامز يعني Chart->Processor لينک بهتون مي دم(لينک کارآيي در بازيها) که ديگه بحثي نباشه. اين لينکها رو ببينيد:
به نظرت کافي نيست!؟ پس بازم برات مي زارم از سايت آناند اونم فقط در زمينه بازي مقايسه ها رو که شما خيلي روش زوم کرديد(تازه يه پردازنده متوسط اينتل رو هم واسه مقايسه گذاشتم) ببينيد:
خوب نتيجه!!! دقيقا بر عکس عرايض شما.
عزيز بازم تاکيد مي کنم اينجا اون مکاني که شما فکر مي کنيد نيست که بتونيد ..... اينحا افراد متخصص و صاحبنظر(از مدير کل گرفته تا مشاوران و ...) با سواد و مجرب هستند و فرمايشات غير منطقي کاملا رد شدست. خيالتون راحت.
ضمنا نيازي نيست که بنده و جناب JE شما رو بشناسيم. توي شيراز همه به اندازه کافي در مورد شما و بياناتتون اشراف دارن. اما اينجا فضا متفاوته عزيز و مخزني و ... سودي نداره و طرفتون عوام جامعه نيستند که بتونيد .....
نقل قول:
در اینکه amd با ati بهتر عملکرد داره هیچ شکی نیست همونطور که گفتم corei 7 920 از amd phenom iix4 965 تقریبا تو همه زمینه ها جلو هست جز همین game و antivirus اونم avg شاید تو آنتی ویروس های دیگه جلوتر باشه دلیلشم دقیقا همین کارت گرافیک amd گفته قراره تکنولوژی بزنه که به نوعی کارت گرافیک بیاره داخل cpu هنوزم که نزده!!!بعدشم کارت های ati بیشتر از directXبالا نسبت به geforce برخوردارند!!!واسه همینم تو game جلواند!!!اما geforce از ati شاید تو game ضعیفتر باشه ولی تو open glبهتر عمل میکنه!!!اما در مورد کراس فایر گفتی آره من هدفم این بود که تاثیر directXروی کراس فایر ببینید همین
من کی نتیجه گرفتم تو اون تاپیک که amd از اینتل بهتره!!!!!!!شما دنبال حاشیه می گردی!اما بحث کردی راجب opteron
:great:
دوست عزيز. لطفا اينقدر لينکهاي بي ربط و بي سر و ته نديد و مدام از اين شاخه به اون شاخه نپريد. اصلا توي حرفاتون منطقي وجود نداره. ضمنا لينکها و سايتهايي که معرفي مي کنيد هيچ ارتباطي با حرفي که مي زنيد نداره. لطفا به جاي فقط صحبت کردن و دادن لينکهاي متعدد کاملا بي ربط که گاهي اوقات فرمايشات خوتونو هم نقض مي کنه درست و منطقي بحث کنبد و چند لينک مفيد و درست و حسابي بديد که فرمايشاتتون رو تاييد کنه نه اينکه ردشون کنه.
نقل قول:
دوست عزيز. لطفا اينقدر لينکهاي بي ربط و بي سر و ته نديد و مدام از اين شاخه به اون شاخه نپريد. اصلا توي حرفاتون منطقي وجود نداره. ضمنا لينکها و سايتهايي که معرفي مي کنيد هيچ ارتباطي با حرفي که مي زنيد نداره. لطفا به جاي فقط صحبت کردن و دادن لينکهاي متعدد کاملا بي ربط که گاهي اوقات فرمايشات خوتونو هم نقض مي کنه درست و منطقي بحث کنبد و چند لينک مفيد و درست و حسابي بديد که فرمايشاتتون رو تاييد کنه نه اينکه ردشون کنه.
آقا رضا بنده خواهش کردم این بحث رو تموم کنید
این دوستمون amd fan هستند درست !!! . شما که میفرمائید تعصب ندارید چرا جواب میدید
این آقا هر کسی که هستند و هر جائی که بودند ، در این فروم تازه وارد هستند و دلیلی نمیبینم در محیط عمومی به ایشون گوشزد کنید
یه بار دیگه عرض میکنم فقط ریویوهای جدید از پردازندههای توربو amd
ما الان میخوایم بین i7 اینتل و پردازندههای جدید amd یکی رو انتخاب کنیم پس لطفا کمک کنید
اگر هم نمیتونید خودتون رو کنترل کنید لطفا توی این تاپیک پست نزنید تا خودم این مطلب رو به یه جائی برسونم
خوب اگه قرار فقط CPU های جدید سری Turbo مقایسه بشه باید هم یک فکری برای کسانی که میخوان حدود 100 تومان برای
CPU خرج کنند کرد
به هر حال چند Review از CPU های جدید
امیدوارم که پردازنده های جدید 200 دلار بالاتر از قیمت جهانی توی بازار ایران به فروش نرند
نقل قول:
خوب اگه قرار فقط CPU های جدید سری Turbo مقایسه بشه باید هم یک فکری برای کسانی که میخوان حدود 100 تومان برای
CPU خرج کنند کرد
به هر حال چند Review از CPU های جدید
امیدوارم که پردازنده های جدید 200 دلار بالاتر از قیمت جهانی توی بازار ایران به فروش نرند
طبق هماهنگیهای صورت گرفته تا هفته آینده پردازنده 1055 به قیمت 210 هزار تومان و 1090 رو به قیمت 320 هزار تومان تقدیم دوستان خواهد شد
امروز اینترنتم خیلی مشکل داره سعی میکنم امشب یه جمع بندی روی پردازندههای این رده قیمت داشته باشیم و بعد روی قیمتهای پائینتر صحبت کنیم :give_rose:
خوب مثل اینکه سایت درست شده دوباره!!
اولا سلام آقا رضا با ادب بنده اهل شیراز نیستم و تهرانم و تهران زندگی می کنم!!!ثانیا بی سوادم خودتی من اومدم در یک سری گیم برای اینکه یکی از دوستان گفت core i7980x
2 برابر من اون لینک گذاشتم که ببینید نه اینطور هم نیست!!!ثانیا من اصلا تعصبی نیستم من cpu core 2quad 9650s با کارت 5870!cpu قدیمی یکم منم می خوام سیستم بخرم واسه همین اومدم اینجا نه به شما گفتم بی سواد نه کسه دیگه فقط جواب دادم!!! اولا اینکه آقای je اومدن گفتن 6 هستهای از 12 هسته ای amd بهتره منم 6 هسته ای amd گفتم از زنون بهتره!!!من لینک هاتون دیدم همونطورم که گفتم با نتیجه گیری کلی مخالفم و باید تو هر زمینه بررسی کرد نه کلی!!! و عرض کنم خدمت شما آقا رضا من دانشجوی دانشگاه تهران عمران می خونم الانم ترم 4 ام و از اول راهنمایی نو خط کامپیوترم.البته ادعایم ندارم!!!شما هر جور راحتی فکر کن.
اما اگه دقت کنید من گفتم تو مولتی cpu amd از اینتل بهتره!!تکی نگفتم!!اگه قیمت و بی خیال شید .در پایان از آقا نیما عذر می خوام و قول میدم کل نکنم.
اما نیما جان من فکر کنم این قیمت کم این CPU 1090T
فکر کنم اینتل بد به فکر وا میداره شاید اگه corei9 بده بیرون قیمت core i7 بیاد پایین.اما خوب منم می خوام دیگه عوض کنم منتظرم ولی مادربرد موندم چی بگیرم فکر کنم 890 fx اگه بیاد بالای 300 تومن باشه.نمیدونم می ارزه بگیرم یا نه!!
:11():
نقل قول:
خوب مثل اینکه سایت درست شده دوباره!!
اولا سلام آقا رضا با ادب بنده اهل شیراز نیستم و تهرانم و تهران زندگی می کنم!!!ثانیا بی سوادم خودتی من اومدم در یک سری گیم برای اینکه یکی از دوستان گفت core i7980x
2 برابر من اون لینک گذاشتم که ببینید نه اینطور هم نیست!!!ثانیا من اصلا تعصبی نیستم من cpu core 2quad 9650s با کارت 5870!cpu قدیمی یکم منم می خوام سیستم بخرم واسه همین اومدم اینجا نه به شما گفتم بی سواد نه کسه دیگه فقط جواب دادم!!! اولا اینکه آقای je اومدن گفتن 6 هستهای از 12 هسته ای amd بهتره منم 6 هسته ای amd گفتم از زنون بهتره!!!من لینک هاتون دیدم همونطورم که گفتم با نتیجه گیری کلی مخالفم و باید تو هر زمینه بررسی کرد نه کلی!!! و عرض کنم خدمت شما آقا رضا من دانشجوی دانشگاه تهران عمران می خونم الانم ترم 4 ام و از اول راهنمایی نو خط کامپیوترم.البته ادعایم ندارم!!!شما هر جور راحتی فکر کن.
اما اگه دقت کنید من گفتم تو مولتی cpu amd از اینتل بهتره!!تکی نگفتم!!اگه قیمت و بی خیال شید .در پایان از آقا نیما عذر می خوام و قول میدم کل نکنم.
اما نیما جان من فکر کنم این قیمت کم این CPU 1090T
فکر کنم اینتل بد به فکر وا میداره شاید اگه corei9 بده بیرون قیمت core i7 بیاد پایین.اما خوب منم می خوام دیگه عوض کنم منتظرم ولی مادربرد موندم چی بگیرم فکر کنم 890 fx اگه بیاد بالای 300 تومن باشه.نمیدونم می ارزه بگیرم یا نه!!
:11():
دوست عزیز مطمین باشید که پاسخ اینتل به این پردازنده های AMD پردازنده Core I9 نخواهد بود و اینتل آنرا برای پردازنده بولدوزر از AMD نگه داشته است
با توجه به بنچمارکهای موجود به خوبی مشخص هست در زمینه گیم حقیقتا پردازنده 4 هسته ای نسبت به پردازنده 6 هسته ای چیزی کم ندارد اما در زمینه
برنامه های به شدت Multithreaded مانند برنامه های رندر و تبدیل و ویرایش فیلم و در کل مولتیمدیا به خوبی نشان داده شده که هسته های مجازی قابلیت
رقابت با هسته های حقیقی را ندارند .
شما اکنون به بنچ مارکها اگر دقیقتر نگاه کنید میبینید که پردازنده 6 هسته ای Intel Core I7 980x به راحتی در تمام تستها پردازنده شش هسته ای
AMD را پشت سر میگذارد ولی با قیمتی حدود 3 برابر برای پردازنده و 4-5 برابر برای کل سیستم حال با توجه به اینکه این پردازنده از نوع Extreme Edition بوده
و در کلاس پردازنده Intel Core I7 975 هست عمل منطقی برای اینتل در حال حاظر ارایه پردازنده 6 هسته ای ولی از نوع معمول آن (وجود تنها یک خط QPI و
قفل بودن Multiplier ) و با قیمت 300-400 دلار میباشد که در اینصورت دوباره میتواند در زمینه پردازنده های با قیمت قابل قبول پیشتاز گردد .
در ضمن در مورد بحث قبلی شما یک تاپیک دیگر در بخش پردازنده و مادربرد باز بفرمایید و آدرس آنرا به من پیام خصوصی کنید تا به ادامه آن بحث بدون انحراف تاپیک
فعلی از بحث اصلی بپردازیم و من نیز از نظرات خودم را در آن ضمینه دفاع کرده و نشان بدهم در کجا شما دچار اشتباه در جمع آوری داده گردیده اید که به آن نتیجه
که اندکی از حقیقت فاصله دارد رسیده اید.
با تشکر
یک Review جدید از Core I7 920 در برابر AMD Phenom X6 1055t و AMD Phenom X6 1090t که دوباره نتایج قبلی را تکرار میکنه
به نظرم حالا میشه با اطمینان بیشتری نظر داد که برای بازی و کارهای مربوط به فتوشاپ و ویرایش تصویر و محاسبات ریاضی Core I7 920 بهتر هست
در حالیکه برای ویرایش و تبدیل فیلم و کارهای مربوط به انیمیشن و طراحی و رندر کردن پردازنده 6 هسته ای AMD بهتر هست
جالب اینجاست که وقتی پردازنده ها در یک سرعت اورکلاک میشوند (3.8Ghz ) تغییر چندانی روی نمیده تنها فاصله یک مقدار کم میشه تنها تغییری که روی میده
در یک کار بدرد نخور و وقت و انرژی هدر دادن به نام Folding@Home هستش که پردازنده اینتل بدجوری جلو میزنه (مثل اینکه شرکت AMD مثل من به Folding اعتقادی
نداره و پردازنده هایش مثل کارتهای گرافیک اون توی این زمینه حرفی ندارند)
دلیل اورکلاک هم تا 3.8 این بود با اینکه این پردازنده تا 4.3 اورکلاک میشده ولی با 1.45 حداکثر تایین شده AMD بالاتر از 3.8 کاملا پایدار نبوده و توی بعضی تستها مشکل
داشت
به هر حال به نظر من در حال حاظر با توجه به غیر معقول بودن قیمت 6 هسته ای های اینتل این پردازنده ها به کسایی که در ضمینه طراحی و رندر کردن و ویرایش فیلم کار میکنند
شدیدا توصیه میشه . همچنین با توجه به توانایی خوب در بقیه ضمینه ها هم یک جایگزین خیلی خوبی برای کسانی که از فنومهای 4 هسته ای استفاده میکنند و حتی سری
Core I5 میباشد
نکته دیگر اینکه بزودی AMD پردازنده های Tuban با دو هسته غیر فعال را ارایه میدهد به نام 1035t که به نظر میرسد با توجه به سابقه AMD در قیمت گذاری به عنوان جایگزینی
مناسب برای فنوم 2 هسته ای و یا Athlon های چهار هسته ای باشد.