پاسخ: مرحله جدید جنگ amd و intel
در ضمن چرا با Celeron مقایسه کنم که از هسته Core Ix استفاده نمیکنه میام یک پردازنده Core I5 750 را با یک Phenom II X4
مقایسه میکنم شما پردازنده فنومی را که فکر میکنید عادلانه هست که با این پردازنده مقایسه بشه بگذارید تا من مقایسه را براتون
بیارم
اگه میخواهید با celeron مقایسه کنیم اونوقت باید بااونرا با سمپرون مقایسه بکنیم نه با Phenom
تاپیک بسیار خوبی هست . منم سعی میکنم تا جایی که بشه شرکت کنم در بحث ها .
پردازنده 1055T یا 1090T با قیمت فوق العاده خودشون قطعاً ارزش خرید دارند . اینکه مجبوریم یک پردازنده 6 هسته ای را با 4 هسته ای مقایسه کنیم به این دلیله که اینتل قیمت 6 هسته ای هاش زیر 700 دلار نمیاد حتی با عرضه 970 .
به این خاطر مجبوریم توی اون رنج قیمت 200-300 تومن 860 ، 920 و 750 را با این پردازنده ها مقایسه کنیم که 1055T و به خصوص 1090T ارزش خرید بالایی دارند . نکته ای که باید بهش توجه کرد استفاده نکردن کاملاً بسیاری از نرم افزار ها از این پردازنده هاست و به مرور زمان قطعاً شاهد اختلاف قدرتی بیشتری بین این پردازنده هستیم .
man baraye shoma link gozashtam ke bebini tu ye game dirt 2 hamin phenom 965 corei 980x 6haste io intelo gerefte bud.pas alan chi?to aval migi adam bayad bere sar barnamehayi ke mige benchmark bebine bad rafti emtiaz koli benchmark cpu o didi bad migi 20% -30
in nazare opteron va core i azun nazaraye khudjushane bud baz!!!opteron cpu baraye server va tu serverhaye bozrg estefade mishe unam be surat dual yani tarahie memarish injurie ke performancesh injuri malum mishe!!naya haminjuri ba core i moghayese bezan.badam toke bahse game kardi amd tu game hamishe behtare az intele ba tabvajoh be ghaymat va performancesh!!hamun linki ke gozashtam tu game ha mituni bebini makhsusan age ba kartu ati cross fire shode gamo run koni.bale shoma vaghti assembly nemiduni nemituni moghayese koni hastaro ba haste.chon tu cpu faghat ferekans matrah nist.bebin ye mesal mizanam vasat dg age khodet dust dashti boro yekam tahghigh kon .bebin clock to cpu tu har haste besurat ferekans morabaee ijad mishe ke age ye cpu clock masalan 2.2ghz bashe 2milion ta dar sanie clock dare ke har clock ye dastur amal anjam mide.yeki az bartarihaye amd nesbat be intel haminjas ke chi masalan intel baraye anjam zarb 64 ta clock mikhad vali amd 30ta ya 32fek konam .albate kheili chizaye dgam hast ke tu memarie cpu moheme yeki dg masalan tuye intel yeseri diode ke vaghti damaye cpu bala mire ye moji tolid mikone ta ferekans cpu biad payin ke barash zara nadashte bashe baraye intel chon alminiome dama zara dare bekhatere hamin vaghti shoma ba intel chanta barnamye sangin hamzaman run mikonid ye dafe sorat kam mishe vali baz 2bare 2rost mishe.ama tu amd chon mese harate ziad barash mohem nist pas hamchin diodi nadarim ke sorat o kam kone bekhatere to amd bazdeh cpu yani emkan inke az tamae ghodrate cpu estefade koni bishtar mishe!!ina darsash tu micro controler ha hast age berid site ENG mibinid.
ama aghaye JE aziz bebin to tuye peykan mtore 405 bezar(farzan)ba 405 race bezari ki mibare?405 ama motoro hameye tajhizat yekie pas amale bord chi bude?badane mashin va dinamicesh!!tu cpu daghighan hamine .haste hamun motore va darvaghe to bayad ye juri memarisho 2rost koni ke bazdehe in motore bere bala.
DAR IN LINK BA INKE SORATE 920 3.8GHZ VA PHENOM 940 3.64 MIBINI KE BENCHMARK AMD BEHTAR BUDE !!!!!!
LINKE : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
درود
پردازنده های جدید 6 هسته ای AMD دو مدل 1055 و 1090 موجود هست
1055 قیمتش 240
1090 قیمتش 340
نقل قول:
DAR IN LINK BA INKE SORATE 920 3.8GHZ VA PHENOM 940 3.64 MIBINI KE BENCHMARK AMD BEHTAR BUDE !!!!!!
LINKE : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
آلفرد جان
اول فارسی لطفا:1041:
دوم باز لینکتون مشکل داره
1 :تعداد فایل پیوست
نقل قول:
LINKE : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]" target="_blank" rel="nofollow">http://<a href="http://www.thg.ru/cp...age014.png</a>
خوب من بیشتر از این از این لینک نفهمیدم عکسش را پایین میزنم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
خوب من بیشتر از این از این لینک نفهمیدم عکسش را پایین میزنم
این ریزالتی که اینجا میبینم قطعا با یه گرافیک نه چندان قوی گرفته شده
وقتی گرافیک ضعیف باشه گلوگاه میشه و نمیزاره فریم ریت بیشتری ایجاد بشه
در این حالت احتمالا یه پردازنده ضعیفتر هم در همین حدود بازده خواهد داشت
الفرد عزیز به لینک دوم توی پست من که 1055T را 965 و Core I7 92 و Core I5 750 مقایسه کرده بود دیدید ؟
در ضمن به نظر من اون لینکهاتون ربطی به بحث نداره دوتاشون که تفاوت کیفیت تصویر توی ورزن های مختلف DX هست
یکی مقایسه قدرت کارتهای مختلف ATI هستش که نشون میده 5850 CF از 5870 قویتر هستش که چی 5770Cf iم از 5850
قویتره یکی دیگه هم نشون میده GTX260 از HD5670 قویتر هستش که من ربطش را نمیدونم اینها اصلا کارتهای گرافیکی قابل
مقایسه با هم نیستند و در ضمن شما چجوری با اینها نتیجه گرفتید AMD از Intel توی بازی قویتر هستش . من نمیدونم
(البته اگه منظورتان اینه که AMD گرافیک بهتر از Intel میسازه که با این مورد هیچ کس مساله و مخالفتی نداره)
به علاوه اون مورد که کارتهای گرافیک AMD با پردازنده AMd قدرتشان بالاتر میره هیچ پایه و اساسی نداره و همش بازاریابی AMD
هستش.
راستی اینم دو ریویو که Opteron های 12 هسته با Xeon که تنها 6 هسته داره مقایسه شده.
فکر کنم تفاوت قدرت هسته ها را به خوبی نشان بدن.