پاسخ: مرحله جدید جنگ amd و intel
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
chip amd 890 fx khob kheili ghavitare ba bazdeho bala mibare va hamchenin overclockesh behtare!!tu benchmark ha amd 790 fx kami az amd 890gx aghab bud amd fek konam 890 fx kheili jolotar bashe.
ama bahs sare hateye ghavi shod.omidavaram shoma assembly bedunio in harfo bezani.chon man khodam yekami midunam.va aslan hamchin nazari nadaram va etefaghan az vaghti assembly fahmidam umadam samte amd.aslan hamchin chizi nist ke hasteye intel az amd behtare ya amd az intel kamelan salighas va ghatee nemishe goft.maslan amd tarahish torie ke sorate write az sorate write intel behtare.vali intel sorate read az read amd behtare..badam ghodrate ye haste be kheili chiz ha bastegi faghta be 45nm tedade haste ya sorate clock va cach ina bastegi nadare.inam begam ke amd tarahish torie ke nesbat be intel kamtar be hafezeye cach niaz dare be hamin khteram hast ke shoma cach amd kamtar az intel e.va inam begam hichvaght 2ta cpu ba memarie mokhtalefo nemishe baham moghayese kard .masalan hyper threading intel ba hypertransport amd.!!
man amd o be intel tarjih midam vali in be in mana nist amd az intel behtare.inke itel amd o mikhore ya amd intelo ina kamelan nazarate taasobie va aslan arzesh nadare.ma darim inja bahs mikonim ke yad begirim chetor ba tavajoh be niazemun system bekharim ta tu bazar gul nakhorim saremun kolah nare va az hame mohmtar alaghe darim be sakht afzar.pas say konim be ham dg khedmat konim na kal kal.
albate man keyborad rush barchasb farsi nadare vase hamin farsi type kardan sakhtame.az dafeye badi ghol midam farsi benvisam.4kere dash nima.:give_rose:
ya ali..
chip amd 890 fx khob kheili ghavitare ba bazdeho bala mibare va hamchenin overclockesh behtare!!tu benchmark ha amd 790 fx kami az amd 890gx aghab bud amd fek konam 890 fx kheili jolotar bashe.
ama bahs sare hateye ghavi shod.omidavaram shoma assembly bedunio in harfo bezani.chon man khodam yekami midunam.va aslan hamchin nazari nadaram va etefaghan az vaghti assembly fahmidam umadam samte amd.aslan hamchin chizi nist ke hasteye intel az amd behtare ya amd az intel kamelan salighas va ghatee nemishe goft.maslan amd tarahish torie ke sorate write az sorate write intel behtare.vali intel sorate read az read amd behtare..badam ghodrate ye haste be kheili chiz ha bastegi faghta be 45nm tedade haste ya sorate clock va cach ina bastegi nadare.inam begam ke amd tarahish torie ke nesbat be intel kamtar be hafezeye cach niaz dare be hamin khteram hast ke shoma cach amd kamtar az intel e.va inam begam hichvaght 2ta cpu ba memarie mokhtalefo nemishe baham moghayese kard .masalan hyper threading intel ba hypertransport amd.!!
man amd o be intel tarjih midam vali in be in mana nist amd az intel behtare.inke itel amd o mikhore ya amd intelo ina kamelan nazarate taasobie va aslan arzesh nadare.ma darim inja bahs mikonim ke yad begirim chetor ba tavajoh be niazemun system bekharim ta tu bazar gul nakhorim saremun kolah nare va az hame mohmtar alaghe darim be sakht afzar.pas say konim be ham dg khedmat konim na kal kal.
albate man keyborad rush barchasb farsi nadare vase hamin farsi type kardan sakhtame.az dafeye badi ghol midam farsi benvisam.4kere dash nima.:give_rose:
albate inam begam ke in site cpubenchmark.net unghadram benchmarkesh maruf nist chon tu list karte graphica gofte 5970 az 5870 va GTX480 rankesh payintare!!!:1. (27):yani chi nemidunam in linko bebinid
نقل قول:
albate inam begam ke in site cpubenchmark.net unghadram benchmarkesh maruf nist chon tu list karte graphica gofte 5970 az 5870 va GTX480 rankesh payintare!!!:1. (27):yani chi nemidunam in linko bebinid
منم هیچ موقع کیبردم لیبل نداشته ولی فارسی مینویسم :1. (29):
این شهر فافا حالش خوب نیست ، این پردازندهها ۲ روز دیگه (26 آپریل) عرضه رسمی میشه و یه تعداد خیلی محدودی توی چین درز کرد که سریع جلوشو گرفتن فردا باهاشون تماس میگیرم ( به عبارتی امروز ) ببینم موجود دارند یا نه
در مورد چیپست گمان نمیکنم در عملکرد پردازنده تاثیر آنچنانی داشته باشه ، معمولا چیپستهای جدید امکانات بهتر رو در اختیار کاربر میزارن برای مثال در 890 امکان استفاده از sata/usb 3 به چیپستهای مین اضافه شده و البته کارت گرافیک 4290 هم کمی بهبود یافته ولی این عوامل در پرفورمنس محاسباتی پردازنده تاثیر محسوسی نخواهد داشت
در مورد آورکلاک هم تا حدودی میتونه حرفتون درست باشه ، ولی تاثیری که تعداد فاز و مدار تغذیه در آورکلاک دارند به نظرم از مدل چیپست بیشتره ( احتمال داره یه مادربرد حرفهای با چیپست 770 بیشتر از یه مین معمولی با چیپست 890 آور بشه )
در مورد اسمبلی هم اندکی میدونم ولی برای تست پردازنده برنامههای زیادی موجوده که خودتون فرمودید
cpubench به دلیل اونکه کارهای مختلف رو سمولیت میکنه ( مانند شبیه ساز آفیس ، تست زوم ، بازی ، وب و .... ) از قدیم مورد علاقم بوده و به ریزالتش اعتماد دارم
به دلیل این تستهای مختلف هستش که 5970 در ردههای پائینتر از 5870 و 480 قرار میگیره چون به جز بازی ریزالت این کارت 2 هسته معمولا از تک هستهها پائینتره
در مورد اون لینکتون هم متوجه منظورتون نشدم
age benchmarl mainborhaye mokhtalefo nigah konid mifahmid ke un chip motherboard baraye amd kheili ba arzeshe.chon memarie cpu amd injurie 1 dalilesh hypertransport e ke baes chip motherboard kheili dar cpu tasir bezare!!mitunidam benchmark haro negah konid.overclock chon yekare azmun khata e usulan bayad mainbord to moheme chon faghat bargh nist ke systemo stayble mikone.kheili chiza hast.ama dar morede un site.un site gpu karte graphikaro moghayese karde.cpu benchmark gheymato be nesbate performance misanjevase hamin 5970 payin tare.shayad 5970 az 2ta 5870 payintar bashe dar harkare garphic balatare.tu un site shoma mitunid bekhunid dar vaghe moghayese konid..
دوست عزیز Alfered_iدر این مورد که هر هسته فیزیکی Deneb از هر هسته فیزیکی
Core Ix در سرعت مشابه حدود 25%-30% ضعیفتر هست که حرفی نیست .
در مورد اینکه این پردازنده فروش نداره به نظر من پردازنده ای که 2 برابر پردازنده های دیگر
حال حاظر بازار و همین شش هستهای های AMD قدرت داره خریدار خودش را داره .
در ضمن من منظور شما را از مقایسه Hyperthread در اینتل با Hypertransport در AMD متوجه نشدم.
در آخر به نظرم در انتخاب سیستم باید قیمت در برابر بازدهی در ضمینه کاری مورد نظر خودرا بسنجید و
به هیچ وجه نمیشه با یک تست ژنریک بیان کرد که این پردازنده از اون قویتر هست شما باید بینید که
کارتون چیه بعد برید مقایسه هایی که بر نرم افزارهای در ضمینه کاری بخصوص انجام شده دید . مثلا
همین 1055T باCore I7 920 در یک ضمینه AMD بهتر بوده و در یک ضمینه اینتل . و اصولا مقایسه ای
که همه ضمینه ها را با هم جمع کند و بعد یک عدد نهایی بدهد بیشتر برای کل کل کردن مناسب است.
نقل قول:
دوست عزیز Alfered_iدر این مورد که هر هسته فیزیکی Deneb از هر هسته فیزیکی
Core Ix در سرعت مشابه حدود 25%-30% ضعیفتر هست که حرفی نیست .
در مورد اینکه این پردازنده فروش نداره به نظر من پردازنده ای که 2 برابر پردازنده های دیگر
حال حاظر بازار و همین شش هستهای های AMD قدرت داره خریدار خودش را داره .
در ضمن من منظور شما را از مقایسه Hyperthread در اینتل با Hypertransport در AMD متوجه نشدم.
در آخر به نظرم در انتخاب سیستم باید قیمت در برابر بازدهی در ضمینه کاری مورد نظر خودرا بسنجید و
به هیچ وجه نمیشه با یک تست ژنریک بیان کرد که این پردازنده از اون قویتر هست شما باید بینید که
کارتون چیه بعد برید مقایسه هایی که بر نرم افزارهای در ضمینه کاری بخصوص انجام شده دید . مثلا
همین 1055T باCore I7 920 در یک ضمینه AMD بهتر بوده و در یک ضمینه اینتل . و اصولا مقایسه ای
که همه ضمینه ها را با هم جمع کند و بعد یک عدد نهایی بدهد بیشتر برای کل کل کردن مناسب است.
من مقایسه نکردم hyper thread و hyper transporto گفتم اینها قابل مقایسه نیستن با هم . بعد شما از کجا فهمیدی دقیقا 25 -30 %کجا نوشته همچین چیزیو؟2 برابر ازون حرفا بودا!!!!اتفاقا این CPU اصلا خریدار زیادی نداشته و من اگه بخوام برم یک همچین پولیو بدم میرم یک مادربرد با 2تا CPU میخرم کسی که اسمبلی بدونه همچین حرفیو نمی زنه شما بیا هسته AMD DENEB با CELERON مقایسه کن چرا رفتی COREIXمقایسه کردی؟شما باید با توجه به معماری CPU و هزینه که بابتش شده راجب قدرتش نظر بدی اینجوری مقایسه کردن اصلا بدرد نمیخوره.بله منم همینی که شما گفتیو می گم یجا AMD بهتره یجا INTELاما هسته رو با هسته از 2 شرکت متفاوت مقاسه کردن به نظر من درست نیست.بیبینید مثلا CORE 2QUAD با CORE I از یک شرکتن و اینتل با یک تغییر کوچیک با همون هزینه تقریبا بازده CPU افزایش داد.
اینم یک سری لینک در مقایسه DIRECTX
اما تاثیرش در کراس فایر:
در این 2 لینک آخری دز ابتدا DIRECT X 9 که کاملا 5870 از کراس فایر 5850 جلوتره اما وقتی DIRECTX 11 میشه یعنی لینک دومی(تو کراس فایر)5850 کاملا جلوتره !!!
اما نیما جان اینم یک سری BENCHMARK برای MAINBOARD:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
متوجه منظورتون و ارتباطش با موضوع تاپیک نمیشم
لینکها مشکل داره لطفا اصلاح کنید
نقل قول:
من مقایسه نکردم hyper thread و hyper transporto گفتم اینها قابل مقایسه نیستن با هم . بعد شما از کجا فهمیدی دقیقا 25 -30 %کجا نوشته همچین چیزیو؟2 برابر ازون حرفا بودا!!!!اتفاقا این CPU اصلا خریدار زیادی نداشته و من اگه بخوام برم یک همچین پولیو بدم میرم یک مادربرد با 2تا CPU میخرم کسی که اسمبلی بدونه همچین حرفیو نمی زنه شما بیا هسته AMD DENEB با CELERON مقایسه کن چرا رفتی COREIXمقایسه کردی؟شما باید با توجه به معماری CPU و هزینه که بابتش شده راجب قدرتش نظر بدی اینجوری مقایسه کردن اصلا بدرد نمیخوره.بله منم همینی که شما گفتیو می گم یجا AMD بهتره یجا INTELاما هسته رو با هسته از 2 شرکت متفاوت مقاسه کردن به نظر من درست نیست.بیبینید مثلا CORE 2QUAD با CORE I از یک شرکتن و اینتل با یک تغییر کوچیک با همون هزینه تقریبا بازده CPU افزایش داد.
خوب اینم یکی از لینکهایی که نیما گذاشته بود
البته چند تا لینک دیگه هم بود که توی نرمافزارها بود و نشان میداد Core I7980X اینتل با Opteron های جدید AMD برابری میکنه.
در ضمن این چیزها ربطی به اسمبلی نداره و من اسمبلی سرم نمیشه ولی اینقدر میدونم کسی که کامپیوتر میخره میخواد باهاش بازی کنه
یا با نرم افزاهایی مثل Autocad , Photoshop , 3DStudio... کار کنه که ربطی به اسمبلی نداره عملکرد پردازنده برای ایشان مهمه نه اطلاعاتشان
در مورد اسمبلی.
در مورد برتری هسته Core Ix به اینتل همین امر که Phenom II 965 توی فرکانس 3.4ghz هنوز
به Core I7 920 از دور خارج شده توی فرکانس 2.66 GHz نمیرسه فکر کنم کافی باشه .
مثلا همین Core I7 920 با 1055T توی تستها توی بازیها و عملیات مهندسی اینتل جلوتر بود ولی توی
ویرایش فیلم و مولتی مدیا AMD جلوتر بود حالا میشه جایگاه اسمبلی را برای اینکه من بفهمم کدوم
برای چه کاری بهتر هست را برای من توضیح بدید.
در ضمن احتمالا مادر برد دو پردازنده ای با دو تا پردازنده هم قیمت مادربرد X58 معمولی با یک Core I7 980
درمیاد.