پاسخ: مرحله جدید جنگ amd و intel
نقل قول:
یک Review جدید از Core I7 920 در برابر AMD Phenom X6 1055t و AMD Phenom X6 1090t که دوباره نتایج قبلی را تکرار میکنه
به نظرم حالا میشه با اطمینان بیشتری نظر داد که برای بازی و کارهای مربوط به فتوشاپ و ویرایش تصویر و محاسبات ریاضی Core I7 920 بهتر هست
در حالیکه برای ویرایش و تبدیل فیلم و کارهای مربوط به انیمیشن و طراحی و رندر کردن پردازنده 6 هسته ای AMD بهتر هست
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
جالب اینجاست که وقتی پردازنده ها در یک سرعت اورکلاک میشوند (3.8Ghz ) تغییر چندانی روی نمیده تنها فاصله یک مقدار کم میشه تنها تغییری که روی میده
در یک کار بدرد نخور و وقت و انرژی هدر دادن به نام Folding@Home هستش که پردازنده اینتل بدجوری جلو میزنه (مثل اینکه شرکت AMD مثل من به Folding اعتقادی
نداره و پردازنده هایش مثل کارتهای گرافیک اون توی این زمینه حرفی ندارند)
دلیل اورکلاک هم تا 3.8 این بود با اینکه این پردازنده تا 4.3 اورکلاک میشده ولی با 1.45 حداکثر تایین شده AMD بالاتر از 3.8 کاملا پایدار نبوده و توی بعضی تستها مشکل
داشت
به هر حال به نظر من در حال حاظر با توجه به غیر معقول بودن قیمت 6 هسته ای های اینتل این پردازنده ها به کسایی که در ضمینه طراحی و رندر کردن و ویرایش فیلم کار میکنند
شدیدا توصیه میشه . همچنین با توجه به توانایی خوب در بقیه ضمینه ها هم یک جایگزین خیلی خوبی برای کسانی که از فنومهای 4 هسته ای استفاده میکنند و حتی سری
Core I5 میباشد
نکته دیگر اینکه بزودی AMD پردازنده های Tuban با دو هسته غیر فعال را ارایه میدهد به نام 1035t که به نظر میرسد با توجه به سابقه AMD در قیمت گذاری به عنوان جایگزینی
مناسب برای فنوم 2 هسته ای و یا Athlon های چهار هسته ای باشد.
این پردازندهها و همچنین پردازندههای i7 رو نمیشه با یه 5770 بنچمارک گرفت
اگر یدومه athlon 620 هم توی این تست بود حدود همین میزان در بازیها امتیاز میگرفت
برای این پردازندهها حداقل باید با یدونه 5970 یا 480 تست انجام بشه و گرافیک ضعیفتر به دلیل گلوگاه شدن قدرت این پردازنده رو برای بازی نشون نمیده
برای مثال به این ریویو که با یدونه 260 گرفته شده نگاه کنید
به نظر شما امکان داره 1090t و 980x با یدونه athlon ii x2 240e قدرتی نزدیک به هم داشته باشند ؟:1. (27):
باید منتظر یه ریویوی درست درمون با یه گرافیک قوی باشیم
تا اینجا که پردازندههای جدید amd خوب خودشون رو نشون دادند ولی باید دقت داشته باشیم که اکثر برنامهها هنوز برای استفاده 6 هسته بهینه نشدن و در برنامههای جدید که در آینده ریلیز میشن عملکرد بهتری خواهند داشت
در ضمن پردازنده 1035t یه پردازنده ۶ هستهای با سرعت 200 هرتز پائینتر از 1055 هستش و هسته نهان نداره
پردازنده 4 هستهای که دو هسته نهان داره و بزودی ریلیز میشه 960t هستش :give_rose:
شما در مورد اسم پردازنده درست میفرمایید.
اما راستش را بخواهید توی رزولوشن های پایین که کارت گرافیک گلوگاه نمیشه و در حقیقت اکثر کار بر عهده پردازنده است
برای این است که برای عملکرد قدرت پردازنده توی بازی از 1280*1024 یا 1680*1050 استفاده میکنند و برای اینکه قدرت گرافیک
را بسنجن از رزولوشن های بالا استفاده میکنند در ضمن داخل اون ریویو توی بازیها تفاوت ر امتیاز حتی در 20fps هم دیده میشه
که نشان میده کارت گرافیک گلوگاه نبوده ولی وقتی setting بالا میره و یا رزولوشن بالا میره اون تفاوت به 1-2 فریم میرسه اونوقت
میبینیم که کارت گرافیک گلوگاه شده یکی از دلایلی که تستها را با 1024*1280 هم انجام دادن اینه که اثر کارت گرافیک حذف بشه
و بشه فقط قدرت پردازنده سنجیده بشه.
در ضمن به نظر من چون پردازنده های سری Core I7 اینتل دارای هشت تا هسته مجازی بودن تا حالا اکثر برنامه هایی که از تعداد
بالای هسته سود میبرده اند برای تا 8 هسته بهینه شده اند .
البته در مورد بازیها هنوز از 2 و یا حد اکثر از 4 هسته استفاده میکنند و اون تعداد کمی هم که از 4 هسته استفاده میکنند متاسفانه
هسته ها را بطور کامل بکار نمیگیرند و میزان فعالیت هسته ها 50 تا 60 در صد در حالت حد اکثر هست که در برابر برنامه های رندر و
ویرایش فیلم که این مقدار در حد 85-95 درصد هست بسیار جای پیشرفت وجود دارد .
در ضمن نیما جان اون crysis هست هرچی بگی ازش بر میاد و البته اونها از Enthusiast توی تنظیمها استفاده کردن
که به نظر میرسه اون باعث شده GTX260 یک گلوگاه بشه باید دید اگه کارت گرافیک قویتر بود چی میشد
و شما توجه کنید که مثلا توی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] تفاوتها دیده میشه در ضمن من با اون ریویو مشکل دارم اگه اونها خواستن
پردازنده مقایسه کنن چرا تا اونجا که تونستن تنضیمات را روی Max گذاشتن اونجوری که کارت گرافیک مقایسه میشه .
نقل قول:
دوست عزیز مطمین باشید که پاسخ اینتل به این پردازنده های AMD پردازنده Core I9 نخواهد بود و اینتل آنرا برای پردازنده بولدوزر از AMD نگه داشته است
با توجه به بنچمارکهای موجود به خوبی مشخص هست در زمینه گیم حقیقتا پردازنده 4 هسته ای نسبت به پردازنده 6 هسته ای چیزی کم ندارد اما در زمینه
برنامه های به شدت Multithreaded مانند برنامه های رندر و تبدیل و ویرایش فیلم و در کل مولتیمدیا به خوبی نشان داده شده که هسته های مجازی قابلیت
رقابت با هسته های حقیقی را ندارند .
شما اکنون به بنچ مارکها اگر دقیقتر نگاه کنید میبینید که پردازنده 6 هسته ای Intel Core I7 980x به راحتی در تمام تستها پردازنده شش هسته ای
AMD را پشت سر میگذارد ولی با قیمتی حدود 3 برابر برای پردازنده و 4-5 برابر برای کل سیستم حال با توجه به اینکه این پردازنده از نوع Extreme Edition بوده
و در کلاس پردازنده Intel Core I7 975 هست عمل منطقی برای اینتل در حال حاظر ارایه پردازنده 6 هسته ای ولی از نوع معمول آن (وجود تنها یک خط QPI و
قفل بودن Multiplier ) و با قیمت 300-400 دلار میباشد که در اینصورت دوباره میتواند در زمینه پردازنده های با قیمت قابل قبول پیشتاز گردد .
در ضمن در مورد بحث قبلی شما یک تاپیک دیگر در بخش پردازنده و مادربرد باز بفرمایید و آدرس آنرا به من پیام خصوصی کنید تا به ادامه آن بحث بدون انحراف تاپیک
فعلی از بحث اصلی بپردازیم و من نیز از نظرات خودم را در آن ضمینه دفاع کرده و نشان بدهم در کجا شما دچار اشتباه در جمع آوری داده گردیده اید که به آن نتیجه
که اندکی از حقیقت فاصله دارد رسیده اید.
با تشکر
بله من هم موافقم که 6 هسته ای اینتل قویتر ز فنوم هست اما با توجه به قیمت زیادی که خواهد داشت فکر کنم بازهم اونقدری هوادار که باید دشته نداره.در واقع درسته که قویتره اما چون بنضر اینتل م بیش از گرون فروشه هوادارش کم میشه.اما ینک 1090 اود وتا 975 اینتل گرفت یعنی با 309 دلار ا 900 دلار اینتل خریدی.خوب این برای بده اگه بخواد همین طور قیمت بالا نگه داره.البته نه تو همینه زمینه ها .اصولا تو محاسبات اینتل قویتره حتی بدون هایپر تیرید و از طرفی هایپر تیرید که اضافه شه دگه بدتره من خودم چون برنامه نویس بودم اینو می دونستم و انصافا i7انقلاب کرد تو محاسبات.
اما آقا نیما راست می گه اکثر برنامه ها از 6 هسته ای ساپرت نمی شن که یکیش همین CAD که عصاب منو خورد کرده!!! اما من نمیفهمم چرا تو بعضی گیما 975 از 920 عقب تره!!معماری یکیه سرعت کلاک 975 بالاتره ولی عقب تره البته نا چیزه.راستی اینتل گفته می خواد 60 هسته ای بزنه!!!!!!!!!!فکر کن 60تا تازه اگه هاپرم باشه می شه 120تا.
در ضمن من اسمم رامین هست.آقا نیما در مورد نهان بودن گفتن و من در مورد اینکه می شه این CPU ها رو به هم تبدیل کرد یا نه یک چیزی بگم:
اینکه 1055 اگه اور کنی میشه تا 1090بدست بیاد باید بگم که نمیشه چون باید multiplier انلاک کنی که کار سختیه!!!ولی با اورکلاک میشه تا یک جاهایی رسوند .اما اینکه اگه در کل سرعت ها مساوی شه یک فرقی هست در کل.مثال اینکه 3*4=6*2
نتجه ضرب یکیه ولی روش فرق داره.
اما
کلی لینک توشه برای کسب اطلاعات بیشتر.
نقل قول:
آقا رضا بنده خواهش کردم این بحث رو تموم کنید
این دوستمون amd fan هستند درست !!! . شما که میفرمائید تعصب ندارید چرا جواب میدید
این آقا هر کسی که هستند و هر جائی که بودند ، در این فروم تازه وارد هستند و دلیلی نمیبینم در محیط عمومی به ایشون گوشزد کنید
مطمئن باشید اگر شما با این دوستمون کل کل نمیکردید کار این تاپیک به اونجا نمیرسید که خود شما در پرایوت بهم بفرمائید از این قبیل تاپیکها نزنم
یه بار دیگه عرض میکنم فقط ریویوهای جدید از پردازندههای توربو amd
ما الان میخوایم بین i7 اینتل و پردازندههای جدید amd یکی رو انتخاب کنیم پس لطفا کمک کنید
اگر هم نمیتونید خودتون رو کنترل کنید لطفا توی این تاپیک پست نزنید تا خودم این مطلب رو به یه جائی برسونم
نيما جان. مطالب موجود در سايت رو خيليها مطالعه مي کنن و بهش استناد مي کنن. پس يا بايد اين تاپيک جنجالي که شما ايجاد کرديد قفل بشه يا همينجور ادامه پيدا کنه. وقتي يه بحثي شروع مي شه بايد تا وقتي که نتيجه گيري مي کنن ادامه پيدا کنه.
اما اين بحثي که شما مطرح کرديد مشخص بود که عاقبت خوبي نداره. ضمنا حرفهاي غيرمنطقي ايشون رو رد کردن نميشه اسمشو بذاريد کل کل . اينحا سايته و مراجعه کننده بايديکسري اطلاعات درست بدست بياره.
در مورد اينکه ايشون کي هستن اتفاقا قرار نبود چيزي گفته بشه. اما ايشون دارن محيط سايت رو هم مثل فروشگاهشون مي کنن و بنده وظيفه خودم مي دونم اينو تاحدي گوشزد کنم.(گرچه ايشون بگن تهران هستند و ...)
لطفا دست از نصيحتهايي نظير اينکه "نمي تيد خودتونو کنترل کنيد و ..." هم برداريد. شما اصولا عنوان تاپيک رو طوري انتخاب کرديد که بحث برانگيزه و مشخص بود که به اينجاها هم خواهد رسيد. ضمنا اگر چيزي در Private به شما گفتم دليلي نداره اينجا مطرح کنيد چون اگر لازم بود خودم بصورت Public مي گفتم. لطفا اين نکته رو رعايت کنيد.
شما خودتونم AMD Fan هستيد عزيز و همونقدر که در مورد پردازنده ها و بوردهاي AMD اطلاعات داريد به همون اندازه در مورد پردازنده ها و بوردهاي اينتل اطلاعاتتون کمه و تا جايي که بنده شناخت دارم علاقه اي هم به شناخت بيشتر و حتي معرفي پردازنده هاي اينتل نداريد و بيشتر دنبال خبرهاي داغ از بازار AMD هستيد و هميشه در بک گراند ذهنيتون دنبال فاکتورهايي مي گرديد که بتونيد AMD رو برتر از اينتل نشون بديد(در ابتداي همين تاپيک هم تا حدي معترف شديد و شما روي پردازنده اي که هنوز توي بازار ايران نيومده تبليغ مي کنيد و با جستجوي زياد از طرفي قول گرفتيد که بياره). اما متاسفانه فعلا کاري نميشه کرد و شما پيرو حرفهاتون توي مسنجر تنها چيزي که بهش فکر مي کنيد(تنها فکتوري که فعلا مي تونيد در برخي مقاطع اينتل رو پايين تر نشون بديد) اينه که شما P/P فکر مي کنيد. چه بسا اگر اينتل تا چندي ديگه توي اينم جلو بزنه بگرديد و طرز فکرتون رو تغيير بديد.
در هر حال بنز اون بالا داره واسه خودش حکومت مي کنه. اينکه اينم پايين با اين پول چي ميشه خريد که بهتر باشه(چون پول بنز رو نداريم) بحثي کاملا متفاوته.
نقل قول:
من گفتم تو مولتی cpu amd از اینتل بهتره!!تکی نگفتم
:11():
ببين عزيز. شما که مي فرمائيد AMD توي Multi بهتره دقيقا منظورتون چيه. کدام پردازنده با کدام پردازنده مقايسه کرديد و توي چه محيطي؟ لطفا از بيان حرفهاي کلي که هيچ سندي براش نمياريد اجتناب کنيد.
نقل قول:
نيما جان. مطالب موجود در سايت رو خيليها مطالعه مي کنن و بهش استناد مي کنن. پس يا بايد اين تاپيک جنجالي که شما ايجاد کرديد قفل بشه يا همينجور ادامه پيدا کنه. وقتي يه بحثي شروع مي شه بايد تا وقتي که نتيجه گيري مي کنن ادامه پيدا کنه.
اما اين بحثي که شما مطرح کرديد مشخص بود که عاقبت خوبي نداره. ضمنا حرفهاي غيرمنطقي ايشون رو رد کردن نميشه اسمشو بذاريد کل کل . اينحا سايته و مراجعه کننده بايديکسري اطلاعات درست بدست بياره.
در مورد اينکه ايشون کي هستن اتفاقا قرار نبود چيزي گفته بشه. اما ايشون دارن محيط سايت رو هم مثل فروشگاهشون مي کنن و بنده وظيفه خودم مي دونم اينو تاحدي گوشزد کنم.(گرچه ايشون بگن تهران هستند و ...)
لطفا دست از نصيحتهايي نظير اينکه "نمي تيد خودتونو کنترل کنيد و ..." هم برداريد. شما اصولا عنوان تاپيک رو طوري انتخاب کرديد که بحث برانگيزه و مشخص بود که به اينجاها هم خواهد رسيد. ضمنا اگر چيزي در Private به شما گفتم دليلي نداره اينجا مطرح کنيد چون اگر لازم بود خودم بصورت Public مي گفتم. لطفا اين نکته رو رعايت کنيد.
شما خودتونم AMD Fan هستيد عزيز و همونقدر که در مورد پردازنده ها و بوردهاي AMD اطلاعات داريد به همون اندازه در مورد پردازنده ها و بوردهاي اينتل اطلاعاتتون کمه و تا جايي که بنده شناخت دارم علاقه اي هم به شناخت بيشتر و حتي معرفي پردازنده هاي اينتل نداريد و بيشتر دنبال خبرهاي داغ از بازار AMD هستيد و هميشه در بک گراند ذهنيتون دنبال فاکتورهايي مي گرديد که بتونيد AMD رو برتر از اينتل نشون بديد(در ابتداي همين تاپيک هم تا حدي معترف شديد و شما روي پردازنده اي که هنوز توي بازار ايران نيومده تبليغ مي کنيد و با جستجوي زياد از طرفي قول گرفتيد که بياره). اما متاسفانه فعلا کاري نميشه کرد و شما پيرو حرفهاتون توي مسنجر تنها چيزي که بهش فکر مي کنيد(تنها فکتوري که فعلا مي تونيد در برخي مقاطع اينتل رو پايين تر نشون بديد) اينه که شما P/P فکر مي کنيد. چه بسا اگر اينتل تا چندي ديگه توي اينم جلو بزنه بگرديد و طرز فکرتون رو تغيير بديد.
در هر حال بنز اون بالا داره واسه خودش حکومت مي کنه. اينکه اينم پايين با اين پول چي ميشه خريد که بهتر باشه(چون پول بنز رو نداريم) بحثي کاملا متفاوته.
سلام رضا جان
در مورد نقل قول صحبت پرایوت 100٪ حق با شماست ، بنده پوزش میخوام :give_rose:
اما به دنبال برتری دادن amd به اینتل نیستم که اگر اینجور بود الان کلی لینک دارم که در بازی تفاوت i7 با این پردازندههای خیلی کمه ( یه نمونش رو تو لینک قبلی دادم )
بعد هم جار میزدم که amd هم ارزونتره هم بهتر تره :lol:
ولی حقیقت اینه که هنوز به این اطمینان نرسیدم
در مورد هماهنگی و آوردن این پردازنده هم دیدم بعضی از دوستان دارن این پردازندهها رو به قیمت بالا به فروش میرسونند و شاهد بودم یکی از دوستان 1090 رو به قیمت 420 هزار تومان خریداری کرده بود
هدفم این بود که دوستان amd fan سراسیمه به دام این جور فروشندهها نیافتند
این پردازندهها توسط بنده وارد نمیشه و همونطور که توی پرایوت به دوستان عرض شد آقا کیوان دارن زحمتش رو میکشن و بنده فقط اطلاع رسانی کردم
اما یه توضیح در مورد fan بودن خودم بدم
نه amd fan هستم و نه intel fan فقط price fan هستم قبلا هم به وضوح توضیح دادم اگر در یک بازده مشابه بدونم قیمت amd از اینتل پائینتره به قول معروف amd fan میشم اگر ازراک از گیگا ارزونتر باشه و از کیفیتش مطمئن باشم asrock fan
به هر ترتیب تا اینجای پستام توی این تاپیک جائی از amd پستیبانی نکردم ولی اگر اطمینان پیدا کنم که قدرت لازم رو داره 100٪ پشتیبانی میکنم :1. (35):
آقای رضا خان شما کاملا آدم غیر منطقی هستی و من هر چی بگم تو حرف خوتو می زنی من اصلا فروشنده نیستم وشما واسه اینکه منو خراب کنی هی اینو میگی.ومن هم عین داش نیما price fan هستم .تو سایت cpubenchmark.netهست لینکشو گذاشتم تو همون opteron و زنون.آخرین لینک هست.قیمت سرورش هم تو سایت newegg ده هزار دلار قیمتش!!!فکر نکنم کسی بخره.قیمت سرورش البته.من تو بحثام فقط به گیم اشاره کردم.همین.و اونم دلیلش گیم هست.ببین مثلا تو dirt 2 amd بهتر بود اما تو crysis intel بهتره.ولی تو رندر و encode amd بهتره .اینارو همه می گن و بی سوادی یا بازار گرمی نتیجه نمیده!! اما بچه ها من نمیدونم چرا هر جا یک قیمت میده این 1090 تو shopping گوگل از 309 دلار هست تا 374 دلار.چرا؟یعنی فرق دارن باهم؟اما cori 930 اگه اررشه به این 6 هسته ای میرسه؟چون 930 core i
294 $ قیمت داره.بعد یک سوال دیگه من اگه 1090بگیرم 890 fx میگیرم اما یک سوال asus بهتره یا msi?من فکر کنم فرقی ندارن اما واسه اطمینان.
ایسوس 2تا زده و اون یکیم msi هست.
من 2هفته دیگه دوستم از آمریکا داره میاد و می خوام به اون بگم بیاره و از اونجا فکر کنم ارزونتر بشه.
بچه هایک سوال اینکه این سایت cpu amd 1095 t هست این اومده مگه
توی یکی از فروم های تایمر دیدم این لینک رو.