برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نيما جان. مطالب موجود در سايت رو خيليها مطالعه مي کنن و بهش استناد مي کنن. پس يا بايد اين تاپيک جنجالي که شما ايجاد کرديد قفل بشه يا همينجور ادامه پيدا کنه. وقتي يه بحثي شروع مي شه بايد تا وقتي که نتيجه گيري مي کنن ادامه پيدا کنه.
اما اين بحثي که شما مطرح کرديد مشخص بود که عاقبت خوبي نداره. ضمنا حرفهاي غيرمنطقي ايشون رو رد کردن نميشه اسمشو بذاريد کل کل . اينحا سايته و مراجعه کننده بايديکسري اطلاعات درست بدست بياره.
در مورد اينکه ايشون کي هستن اتفاقا قرار نبود چيزي گفته بشه. اما ايشون دارن محيط سايت رو هم مثل فروشگاهشون مي کنن و بنده وظيفه خودم مي دونم اينو تاحدي گوشزد کنم.(گرچه ايشون بگن تهران هستند و ...)
لطفا دست از نصيحتهايي نظير اينکه "نمي تيد خودتونو کنترل کنيد و ..." هم برداريد. شما اصولا عنوان تاپيک رو طوري انتخاب کرديد که بحث برانگيزه و مشخص بود که به اينجاها هم خواهد رسيد. ضمنا اگر چيزي در Private به شما گفتم دليلي نداره اينجا مطرح کنيد چون اگر لازم بود خودم بصورت Public مي گفتم. لطفا اين نکته رو رعايت کنيد.
شما خودتونم AMD Fan هستيد عزيز و همونقدر که در مورد پردازنده ها و بوردهاي AMD اطلاعات داريد به همون اندازه در مورد پردازنده ها و بوردهاي اينتل اطلاعاتتون کمه و تا جايي که بنده شناخت دارم علاقه اي هم به شناخت بيشتر و حتي معرفي پردازنده هاي اينتل نداريد و بيشتر دنبال خبرهاي داغ از بازار AMD هستيد و هميشه در بک گراند ذهنيتون دنبال فاکتورهايي مي گرديد که بتونيد AMD رو برتر از اينتل نشون بديد(در ابتداي همين تاپيک هم تا حدي معترف شديد و شما روي پردازنده اي که هنوز توي بازار ايران نيومده تبليغ مي کنيد و با جستجوي زياد از طرفي قول گرفتيد که بياره). اما متاسفانه فعلا کاري نميشه کرد و شما پيرو حرفهاتون توي مسنجر تنها چيزي که بهش فکر مي کنيد(تنها فکتوري که فعلا مي تونيد در برخي مقاطع اينتل رو پايين تر نشون بديد) اينه که شما P/P فکر مي کنيد. چه بسا اگر اينتل تا چندي ديگه توي اينم جلو بزنه بگرديد و طرز فکرتون رو تغيير بديد.
در هر حال بنز اون بالا داره واسه خودش حکومت مي کنه. اينکه اينم پايين با اين پول چي ميشه خريد که بهتر باشه(چون پول بنز رو نداريم) بحثي کاملا متفاوته.
Bookmarks