دوست عزیز مطمین باشید که پاسخ اینتل به این پردازنده های AMD پردازنده Core I9 نخواهد بود و اینتل آنرا برای پردازنده بولدوزر از AMD نگه داشته استبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Alfred_i برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با توجه به بنچمارکهای موجود به خوبی مشخص هست در زمینه گیم حقیقتا پردازنده 4 هسته ای نسبت به پردازنده 6 هسته ای چیزی کم ندارد اما در زمینه
برنامه های به شدت Multithreaded مانند برنامه های رندر و تبدیل و ویرایش فیلم و در کل مولتیمدیا به خوبی نشان داده شده که هسته های مجازی قابلیت
رقابت با هسته های حقیقی را ندارند .
شما اکنون به بنچ مارکها اگر دقیقتر نگاه کنید میبینید که پردازنده 6 هسته ای Intel Core I7 980x به راحتی در تمام تستها پردازنده شش هسته ای
AMD را پشت سر میگذارد ولی با قیمتی حدود 3 برابر برای پردازنده و 4-5 برابر برای کل سیستم حال با توجه به اینکه این پردازنده از نوع Extreme Edition بوده
و در کلاس پردازنده Intel Core I7 975 هست عمل منطقی برای اینتل در حال حاظر ارایه پردازنده 6 هسته ای ولی از نوع معمول آن (وجود تنها یک خط QPI و
قفل بودن Multiplier ) و با قیمت 300-400 دلار میباشد که در اینصورت دوباره میتواند در زمینه پردازنده های با قیمت قابل قبول پیشتاز گردد .
در ضمن در مورد بحث قبلی شما یک تاپیک دیگر در بخش پردازنده و مادربرد باز بفرمایید و آدرس آنرا به من پیام خصوصی کنید تا به ادامه آن بحث بدون انحراف تاپیک
فعلی از بحث اصلی بپردازیم و من نیز از نظرات خودم را در آن ضمینه دفاع کرده و نشان بدهم در کجا شما دچار اشتباه در جمع آوری داده گردیده اید که به آن نتیجه
که اندکی از حقیقت فاصله دارد رسیده اید.
با تشکر

Bookmarks