مادربردی که usb 3و sata3 نداشته باشه باید بندازی سطل آشغال دی:
فعلا تا اینجا که هیچ کدومشون نداشتن
مادربردی که usb 3و sata3 نداشته باشه باید بندازی سطل آشغال دی:
فعلا تا اینجا که هیچ کدومشون نداشتن
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
تمامی مدل های گیگا بایت دارن این تکنولوژی رو شرکت ها هم به دلیل اینکه استفاده از USB3 و SATA 3 هنوز برای مردم پابلیک نشده از این نوع تکنولوژی درون برد های خودشون استفاده نکردند و این امر باعث کاهش قیمت این برد ها شدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AL! REZA برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای تکنولوژی جدید باید شاهد مادربورد های جدید با قیمت های بیشتر باشیم ضمن اینکه الان با 40 تومان شما می توانید تمامی برد ها رو به SATA 3 و USB 3 مجهز کنید
New Season
aadam (08-01-10), HoSsEiN.iR (08-01-10), nima_hl (08-01-10), R EZ A (08-01-10), soheilsh (08-01-10)
کاربر شهرسختافزار
سلام منظورت چیه با 40 تومان میشه تمام بردها رو به ساتا 3 و یو اس بی 3 مجهز کرد؟
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rezaaghili برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منظورم این هست :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته مثل اینکه از قیمت اول که گفته بود عرضه میشه گرون تر شده و الان قیمتش 55 دلار هست!
New Season
البته مثل شما آقا معین منم امروز کل وقتمو گذاشتم رو کور آی تری و فایو جدید
من به این نتیجه رسیدم که اگه مادر بوردهایی وارد بشن که USB3 و SATA 6GB نداشته باشن به هیچ وجه توجیه
فروش ندارن و مفت گرونن. فقط دو مدل از ایسوس و 2 مدل از گیگا پیدا کردم که میشه روش مانور داد
سی پی یو هم که سوای مساله اورکلاک تمام این سی پی یو ها مفت نمیارزن و VGA داخلشون هم آش دهن سوزی نیست من فکر کردم دیدم فقط اون CPU زیر 100 تومان G6950 میارزه با یه مادر بورد H55 با ساپورت USB3
و SATA 6G میشه این کافیگ رو بزور به مشتری فروخت در غیر این صورت همون کانفیگ 785 AMD با یه 4 هسته ایی خیلی به صرفه تر و بهتره
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks