RE: شما کدام یک از پردازنده های چند هسته ای را انتخاب می کنید ؟
ممنون از جوابهاتون این سوال ها رو در انجمن pcworld پرسیدم یا بعد یه ماه یکی میاد از روی فقط تجربه همون چیزهایی که من میدونم میگه یا اصلا جواب نمیدن
انجمن شما از این نظر خیلی خوبه و افراد دارای اطلاعات بالایی هستند
من توی انجمن رو دیدم ولی دیدم که فقط دو نمونه Pentium d معرفی شده و بقیه دیگه معرفی نشده و اطلاعاتی میخواستم درباره مدل های مختلف Pentium ee هسته اونا چیه و 90 نانومتریند یا 65 نانومتری ، مدل های مختلف اون چیه و آیا میشه گفت بهتر از Pentium d هستند و قیمتشون بالاتر از دی هست
سوال دیگه من در مورد این بود که یه amd*2 بهتره یا یه Pentium d
:23:
عزیزم خواهش میکنم...
ببینید در مورد پنتیوم دی ها که چشم حتما توضیح بقیه را هم میدیم..
اما در مورد AMD2 باید بگم که اشتباه متوجه شدید بلکه این یک سوکت هست و نامش AM2 هست .
و در مقایسه با پنتیوم دی ها باید گفت که نمیشه کامل گفت چراکه کل پردازنده های یک سوکت را نمیشه با یک سری مقایسه کرد .
قربانت شهریار
نقل قول:
ارسالی توسط Shahryar_NEO
عزیزم خواهش میکنم...
اما در مورد AMD2 باید بگم که اشتباه متوجه شدید بلکه این یک سوکت هست و نامش AM2 هست .
و در مقایسه با پنتیوم دی ها باید گفت که نمیشه کامل گفت چراکه کل پردازنده های یک سوکت را نمیشه با یک سری مقایسه کرد .
قربانت شهریار
میشه بیشتر توضیح بدید ممنون:20:
نقل قول:
ارسالی توسط arash rashno
نقل قول:
ارسالی توسط Shahryar_NEO
عزیزم خواهش میکنم...
قربانت شهریار
میشه بیشتر توضیح بدید ممنون:20:
در کدوم موردش توضیح بدم؟
موفق باشید
شهریار
نقل قول:
ارسالی توسط arash rashno
ممنون از جوابهاتون این سوال ها رو در انجمن pcworld پرسیدم یا بعد یه ماه یکی میاد از روی فقط تجربه همون چیزهایی که من میدونم میگه یا اصلا جواب نمیدن
انجمن شما از این نظر خیلی خوبه و افراد دارای اطلاعات بالایی هستند
من توی انجمن رو دیدم ولی دیدم که فقط دو نمونه Pentium d معرفی شده و بقیه دیگه معرفی نشده و اطلاعاتی میخواستم درباره مدل های مختلف Pentium ee هسته اونا چیه و 90 نانومتریند یا 65 نانومتری ، مدل های مختلف اون چیه و آیا میشه گفت بهتر از Pentium d هستند و قیمتشون بالاتر از دی هست
سوال دیگه من در مورد این بود که یه amd*2 بهتره یا یه Pentium d
:23:
خوشحالم که شما هم به نقاط ضعف P30W پی بردید !
===
درباره پردازنده های Pentium D که تاپیکش توی انجمن "پردازنده" موجوده ... این تاپیک به مرور زمان تکمیل میشه ...
===
شما این عکسها رو که گذاشتم ببینید همه چیز رو درباره اکستریم ادیشن ها متوجه میشید :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سوالی بود در خدمتیم ...
سپاس
دیدم دوستان در مورده Hyper transport صحبت میکردن گفتم این نکته رو بگم:
مقایسه CPU رو تست های نرم افزاری یک چیزی و استفاده عملی و کارکرد کاربر با اون یه چیزه دیگه!!!
به عنوان مثال تجربه شخصی من میگه یه AM2 Athlon 3500+ بسیار بدتر از یک Pentium 4 2.8 سوکت 478 هست!!! چرا؟؟؟ الان میگم
با این CPU شما کافیه دوتا کارو با هم انجام بدین عملا یکیش متوقف میشه!!! در صورتی که HT پردازنده های اینتل باعث میشه شما سنگین ترین بازی رو هم اجرا کنین و در کنار اون با مدیا پلیر مثلا آهنگ هم گوش بدین (این کار عملا حداقل در CPU ذکر شده از شرکت AMD غیر ممکنه!!)
حالا با ربط یا بی ربط دیگه خودتون ببخشید
ومپاير جان سلام
فكر نميكنم عزيز اين طوري باشه .
الان من خودم روي ويندوزم كه ويندوز سنگين هم هست پردازنده 2.8 پنتيوم 4 سوكت 478 دارم.
اين پردازنده پدر منو درآورده . به طوري كه كار با 2 برنامه سنگين مساوي هست با مرگ چند لحظه ايي.
البته من تابستون مادربورد گيگاش رو (مدل 8PENXP ) رو كه زمان خودش 185 تومن قيمت داشت رو مجبور شدم عوض كنم و يه دونه ازراك 50 تومني (مدل P4V88 پلاس) روش گذاشتم
و ميدونم كه يكي از دلايل كم شدن پرفورمنس سيستم همين هست .
ولي
در زماني هم كه گيگا روش سوار بود آنچنان قدرت خارق العاده ايي نداشت.
من 2.6 p 4 دارم. بد نیست. اما با ای ام دی هم رده که کار کردم خیلی بهتر بود
راستی میبینم که amd تو 4 هسته ای کم آورده با quad FX هاش. بنچ مارکهای دیدم که نسبت به اینتل سوسکه
quad FX 74 در برایر E6700 سوسک شد. شهریار بیا توضیح بده(شوخی) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سلام امیر جان
مطمئنی عزیز؟؟
من دقیقا CPU م هم مدل شما ه ولی هیچ کمبودی حتی در حالت استاندارد احساس نمیکنم شاید مشکل از یه جا دیگه باشه؟؟ (چیپ مادربورد هم بستگی داره)
قابل توجه طرفداران AMD :
emperatour جان باز QuadFX 74 در بعضی موارد از E6700 جلو زده!!!
ولی دیگه AMD بدو یه به X6800 برسه با QX6700 پیشکش:15:
البته لازم به ذکره که E6700 رو نباید با سری FX مقایسه کرد!!! باید با Athlon X2 ها مقایسه بشه ولی چه کنیم که AMD ضعیفه!!!:1: