RE: شما کدام یک از پردازنده های چند هسته ای را انتخاب می کنید ؟
نقل قول:
ارسالی توسط anathema
نقل قول:
ارسالی توسط M A H R A D
مگه من گفتم که همشون الان موجوده ؟!؟
شما اگه نمیتونید فعلا رای بدید میتونید ((به قول خودتون)) تا سال 2007 صبر کنید تا محصولاتش بیاد !!!!
سپاس
اگه موجود نباشه و کسی امتحان نکرده باشه که چطور میشه انتخاب کرد؟
(نمیشه که همه چیزو به مقایسه بنچ مارک ها محول کرد-این نظر منه)
در ضمن من تا ساله 2007 یا ... الاف نمی مونم که ببینم نتیجه نظر سنجی شما به کجا می رسه بعد برم سی پی یو انتخاب کنم.الان این سی پی یو که گفتم رو خریدم ساله دیگه هم یکی دیگه quad core...
خوش باشی
عزیزم این درسته که تا چیزی وجود خارجی از نظر بودن در بازار و تولید نهایی را نداشته باشه نمیشه قضاوت کرد ولی چیزی که روشنه اینه ای ام دی پردازنده هایی که داره تولید می کنه پیشرفته تر و قوی تر از اینتل هست چون هم از نظر تکنولوژی قوی تر هست و هم از نظر قدرت پردازنده ها و یکپارچگی اون ها..
باتشکر شهریار:83:
جواب رو بالایی داد !
ولی در مورد یکپارچگی پردازنده های 4 هسته ای باید بگم اینتل فعلا 2 تا دو هسته ای رو کنار هم گذاشته و با یه اف اس بی 1333 مگاهرتز مرتبطشون کرده ...
در آینده هم با اومدن تکنولوژی 45 نانومتری برای پردازنده ها اینتل نسخه دیگه ای از4هسته ای ها رو وارد بازار میکنه که هر چهار هسته به طور یکپارچه هستند ...
سپاس
خب حالا دیگه وقتشه که من هم نظر بدم !
با توجه به دیدن تستهایی که روی 4x4 انجام شده بود و نشانگر ضعف این تکنولوژی جدید AMD نسبت به Core 2 Extreme Quad Cores & Core 2 Quad بود در نتیجه بنده این مورد رو انتخاب میکنم :
InTel CoRe 2 QuaD
سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ضمن سلام و خوشحالم که به جمع شما دوستان خوب اومدم و چه خوبه که یه سایتی تخصصی در مورد سخت افزار وجود داره
به هر حال
من خودم با اینتل بیشتر حال میکنم
ضمنن راجب 4*4 Amd هم بگم که در اصل از تکنولوژی 4*4 استفاده نمیکنه چون هنر این تکنولوژی توی شر کردن کش برای هر چهار هسته Cpu است
و خوب Amd نتونسته این کار رو به درستی انجام بده به همین خاطر اومده و دوتا دو هسته ای رو در کنار هم کنجونده که از قافله عقب نمونه
اما باید بگم که توی بنچ مارک ها و کلا این گون سیپیو ها توی مولتی تسکینگ خوب جواب میدن (اجرای چند برنامه با هم )
و کلا توی بنچ مارک های معروف اکثرا از E6700 هم جا میمونن چه برسه به X6800
مشکل گرما هم که تازگی مجدد گریبانگیر Amd شده
من یه 930 D که در شرایط بد و در بد ترین حالت و تهویه معمولی دمای Cpu از 29 درجه تجاوز نمیکنه توی حالت اور هم من تا 3.8 بالا بردم که دما به 38 درجه رسید
مین من P5ND2 SLI هستش و جدیدن میخوام یه P5B بگیرم با به 945 D یا اگه گیرم بیاد یه 950 D
کلا Amd در ازتباط بین ترانزسیتور هاش از رابط مس استفاده میکنه و Intel از آلومینیوم و همین موضوع باعث تفاوت قیمت اونها شده
البته بعضی ها میگن که مس رسانای بهتری و این درسته اما آلیاژهایی که در رسانای اینتل استفاده میشه راندمان رو به مراتب بالا میبره
از قدرت های Amd این بود که وقتی محاسبه در ممیز شناور اشتباه میکرد از همون نقطه اشتباه محاسبه رو ادامه میداد اما اینتل از ابتدا شروع میکرد که این نقص هم در اینتل برطرف شده
Cpu های اینتل در هوش مصنوعی هم بسیار توان مند تر هستند برای اثبات این امر
بازی اسپرینتل سل رو با هر دو امتحان کنید خودتون به وضوح متوجه میشین که در کدوم دشمنا باهوش تر عمل میکنند یا بازی کانتر
با سپاس
نقل قول:
ارسالی توسط SCREAM
ضمن سلام و خوشحالم که به جمع شما دوستان خوب اومدم و چه خوبه که یه سایتی تخصصی در مورد سخت افزار وجود داره
به هر حال
من خودم با اینتل بیشتر حال میکنم
ضمنن راجب 4*4 Amd هم بگم که در اصل از تکنولوژی 4*4 استفاده نمیکنه چون هنر این تکنولوژی توی شر کردن کش برای هر چهار هسته Cpu است
و خوب Amd نتونسته این کار رو به درستی انجام بده به همین خاطر اومده و دوتا دو هسته ای رو در کنار هم کنجونده که از قافله عقب نمونه
اما باید بگم که توی بنچ مارک ها و کلا این گون سیپیو ها توی مولتی تسکینگ خوب جواب میدن (اجرای چند برنامه با هم )
و کلا توی بنچ مارک های معروف اکثرا از E6700 هم جا میمونن چه برسه به X6800
مشکل گرما هم که تازگی مجدد گریبانگیر Amd شده
من یه 930 D که در شرایط بد و در بد ترین حالت و تهویه معمولی دمای Cpu از 29 درجه تجاوز نمیکنه توی حالت اور هم من تا 3.8 بالا بردم که دما به 38 درجه رسید
مین من P5ND2 SLI هستش و جدیدن میخوام یه P5B بگیرم با به 945 D یا اگه گیرم بیاد یه 950 D
کلا Amd در ازتباط بین ترانزسیتور هاش از رابط مس استفاده میکنه و Intel از آلومینیوم و همین موضوع باعث تفاوت قیمت اونها شده
البته بعضی ها میگن که مس رسانای بهتری و این درسته اما آلیاژهایی که در رسانای اینتل استفاده میشه راندمان رو به مراتب بالا میبره
از قدرت های Amd این بود که وقتی محاسبه در ممیز شناور اشتباه میکرد از همون نقطه اشتباه محاسبه رو ادامه میداد اما اینتل از ابتدا شروع میکرد که این نقص هم در اینتل برطرف شده
Cpu های اینتل در هوش مصنوعی هم بسیار توان مند تر هستند برای اثبات این امر
بازی اسپرینتل سل رو با هر دو امتحان کنید خودتون به وضوح متوجه میشین که در کدوم دشمنا باهوش تر عمل میکنند یا بازی کانتر
با سپاس
من هم بسیار بسیا خوشحالم که شما را دجمع ما مبینم و امیدوارم بتونی با ما همکاری کنی تا ان شا ال ... بهترین سایت سخت افزاری کشور و خاورمیانه را به راحتی داشته باشیم...
عزیزم حرفات خوب بود اما یه جاهایی را اگه اجازه هست من هم نظرم را بگم ...
ببین اینکه از ای ام دی از مس استفاده می کنه با کاراییش و ... درست اما اینتل به همون دلیلی که از آلومینیوم استفاده میکنه بعد از چند دقیقه کار به دلیل گرم شدن بیش از حدش کارایی سیستم را میکشه پایین و خیلی خوب کار نمیکنه بخ خصوص این کار در معماری پنتیوم بسیار به چشم می خورد که خوش بختانه توی Core کمتر هست اما بالاخره هست!
در مورد کش هم باید بگم که ای ام دی با وجود اینکه همیشه سرعتش بیشتر بود در Muti Testing و کارهای چندگانه از اینتل کم میاورد چراکه اینتل میزان کشش بیشتر هست و چند برنامه را بهتر با هم اجرا میکنه ...
اما ای ام دی با HT خیلی بد جور اینتل را ناک اوت کرد !
به نظر من این پلتفورم را ای ام دی خیلی برای سرعت نداده و من هم با شما موافقم بیشتر برای کارهای گرافیکی و امکاناتش و شر کردن داده چون برای سرعت کاملا مشخصه که این فاصله ی بین قطعات و کم بودن پهنای رابط ها و 2 تا 2 هسته ای قطعا سرعت را بالا نمیبره ...
قربانت شهریار:23:
بحث در مورد AMD Quad FX در اینجا :
http://www.shahrsakhtafzar.com/forum/showthread.php?tid=1275
طبق جدیدترین مقایسه ها با جدیدترین پردازنده های Quad FX-74
Intel Core 2 Quad Core QX6700 بهترین CPU از نظر کارایی
ببنید دوستان من در اینجا چند تا سوال داشتم :
1. میشه یه کم در مورد amd های دو هسته ای توضیح بدید و این پردازنده های fx چیند و مدل های مختلف اونو معرفی کنید
2. Core to duo و core to extreme چه تفاوتی با هم دارند و چه مدل هایی دارند
3. چه تفاوتی بین تکنولوژی 90 نانومتری و 65 نانو متری وجود داره و این تکنولوژی ها چیند ؟
4. طبق گفته شما که پردازنده های amd ht دارند و این ht باعث میشه که از fsb سریعتر باشه پس میتونیم بگیم که یه samperon با 128 کیلو بایت کش از Celeron d و Pentium مدل خودش در کارهای عادی و بالا اومدن سیستم سریعتر هستش؟؟؟؟؟؟
5. این Pentium d ها با Pentium extreme چه فرقی میکنند و چند مدل دارند
ممنون از جوابتون
:21:
نقل قول:
ببنید دوستان من در اینجا چند تا سوال داشتم :
1. میشه یه کم در مورد amd های دو هسته ای توضیح بدید و این پردازنده های fx چیند و مدل های مختلف اونو معرفی کنید
2. Core to duo و core to extreme چه تفاوتی با هم دارند و چه مدل هایی دارند
3. چه تفاوتی بین تکنولوژی 90 نانومتری و 65 نانو متری وجود داره و این تکنولوژی ها چیند ؟
4. طبق گفته شما که پردازنده های amd ht دارند و این ht باعث میشه که از fsb سریعتر باشه پس میتونیم بگیم که یه samperon با 128 کیلو بایت کش از Celeron d و Pentium مدل خودش در کارهای عادی و بالا اومدن سیستم سریعتر هستش؟؟؟؟؟؟
5. این Pentium d ها با Pentium extreme چه فرقی میکنند و چند مدل دارند
ممنون از جوابتون
سلام آرش جان.
1. AMDهای دو هسته ای به دو دسته X2 و FX تقسیم می شوند. که در بین این دو تا ، پردازنده های FX قوی تر از X2 هستند ... برای اطلاعات بیشتر به تاپیک مربوطه واقع در انجمن "پردازنده" یه سر بزنید ... "تاپیک معرفی و بررسی پردازنده های AMD X2 و FX"
2. Core 2 Duo و Core 2 Extreme هر دو جزء محصولات اینتل هستند و تفاوتشون در اینه که Core 2 Duo همشون دو هسته ای هستند ولی پردازنده های Core 2 Extreme علاوه بر دو هسته ای چهار هسته هم دارند ...
انواع پردازنده های Core 2 Duo عبارتند از : Core 2 Duo E6700 - E6600 - E6400 - E6300 - E4300 (NEW)
پردازنده های Core 2 Extreme هم فعلا دو نوع هستند :
Core 2 Extreme X6800 - دوهسته ای
Core 2 Extreme QX6700 - چهار هسته ای
3.این تکنولوژیها در ساخت قطعات سخت افزاری بکار می روند و هرچه عدد مربوطه کمتر باشه باعث کم حجم شدن قطعه و همچنین کاهش میزان گرمای تولید شده از جانب قطعه میشه ... (البته این ، یه توضیح مبتدیانه بود)
4. شما مدل دقیق رو باید مشخص کنید ... مثلا این درست نیست که بگیم چون پردازنده های ای ام دی از HT استفاده میکنند پس مثلا Sempron 3000 از Pentium EE بهتره ...!!!
5. تفاوتشون اینه که Pentium Extreme Editoin - EE همگی (به جز مدل 840) از FSB 1066MHz استفاده میکنند ولی Pentium D ها از اف اس بی 800 مگاهرتز استفاده میکنند (به جز مدل 805) ...
یکی دیگر از تفاوتهاشون اینه که پنتیوم دی ها حداکثر 3.6 گیگاهرتز هستند (مدل 960) ولی پنتیوم اکستریم ادیشن ها حداکثر 3.73 گیگاهرتز هستند ( مدل 965) .
سوالی بود در خدمتیم !
سپاس
دوست عزیزم در تکمیل حرف های مهراد جان اضافه میکنم که HT مخفف Hyper Transport هست یکی از راه هایی بود که ای ام دی در پردازنده های سری پنتیوم از اینتل جلو افتاد چراکه این ها یک گذرگاه هایی هستند گه ارتباط دیتا بین پردازنده و رم را بر قرار میکنند و دیگه نیاز نیست برای ارتباط داخلی بین این دو مسیر کارت گرافیک و بقیه ی قطعات را طی کنه اطلاعات برای همین در پردازنده ای ام دی و اینتل یک پردازنده 3000 آتلون 64 939 از یک پردازنده ی 3 هزار فول اینتل قوی تر هست چراکه اینتل و فقط یک FSB برای بر قراری این ارتباط بین کلیه قطعات داره و ای ام دی ضمن این FSB برای بر قراری ارتباط با قطعات از HT برای برقراری با رم استفاده میکنه ...
باتشکر شهریار