برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mostafaeshghi
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط X Ray
سلام
ممکنه Intel توی پردازنده های دو هسته ای از AMD جلوتر باشه...ولی در مورد پردازنده های 4 هسته ای قضیه فرق داره...و اصلآ ربطی به اون دو هسته ای ها نداره...
AMD نقاط ضعف پردازندهاشو فهمیده و توی سری جدید پردازندهاش اونا رو اصلاح کرده...بنابراین اینکه بگیم چون Intel توی دو هسته ای از AMD بهتره پس توی 4 هسته ای هم بهتره حرف خنده داریه...:21::83:

به نظر من یکی از ایرادات پردازنده های Intel داغ کردنشون هست...بنابراین پردازنده های AMD آسیب کمتری می بینند و عمر بیشتری دارن...

یه چیزه دیگه هم من بگم...من یه خبر خوندم در مورد پردازنده های جدید AMD که مدیر عامل شرکت اینتل گفته بود پردازنده های جدید شAMD فوق العاده هست...و روی اینتل رو کم کرده...

در ضمن این رو هم بگم که بحث AMD و Intel هیچ وقت به پایان نخواهد رسید و هیچ کدوم از طرف دارها هم قانع نمی شن...:101:
با تشکر
بهنام:83:
هنوز که پروژ هی این دو شرکت تکمیل نشده و به تولید انبوه نرسیده که بخواهیم نظر بدیم و قضاوت کنیم. ولی بهتون قول میدم که باز هم اینتل پیروز میدانه.

با عرض معذرت خنده دارترین حرفیکه تا حالا شنیدهبودم را شما گفتید و اینکه اینتل داغ میکنه اینو دیگه همه عالم و آدم (حتی AMD فروشان هم معترفند) میدونند که AMD از اینتل بیشتر و شدیدتر داغ میکنه و احتمال سوختن در مورد داغ کردن برای AMD موارد بیشتری رخ میده.

از این خبرهای (تابلو شایع) خراب کنندهی شرکتهای مختلف که مثل مور و ملخ توی اینترنت است و نمیشه به آنها اعتماد کرد.

و کاملا با حرف آخرت موافقم و این بحث پایان ناپذیره. به نظر من بهتره که بیخیال این بحث بشیم که چیزی جز خصومت به وجود نمیاره.

با تشکر: مصطفی عشقی
من اینو به عنوان آخرین مطلب بگم که من خودم قبل از اینکه این سیستم رو بخرم یه سی پی یو اینتل داشتم...دماش می دونی چقدر بود؟
حدس بزن؟
دماش از 70 درجه پایین تر نمی یومد...ولی الان که AMD دارم حداکثر 45 هست...
در ضمن اینکه Intel داغ می کنه یه چیزه تابلوست و همه می دونن من واقعآ متعجبم که چطور شما نمی دونید...!!
------------------------------------------------
من دیگه در این مورد بحث نمی کنم...چون به قول شما خصومت به وجود می یاد:101:...و هیچ کدوممون به نتیجه ای نمی رسیم!:97: