کاملا" حرف شما منطقیه و منم فکر نمیکنم این شرکتها که بطور ضمنی و با تردید صحبت کردند بیایند و بعد از عید بگن تشریف بیارین خدمات پس از فروش و مادر برد قبلی رو پس بدین و مادر برد اصلاح شده جدید رو تحویل بگیرین یه قهوه هم بدن واز اینکه این اتفاق افتاده عذر خواهی کنند.این ها بقول شما حاضر به پرداخت هزینه های گمرکی با این مبلغ نخواهند بود چون حاضر به ضرر نیستند ضمن اینکه ممکنه برای نور چشمیهاشون این کارو بکنند.کلا" اب پاکی روی دست همه ،که این مادر بردها در ایران تعویض نخواهند شد.فکر کنم هنوز هم این مادر بردها در سطح بازار داخلی هست و جمع آوری نشده.
بله من اطلاع از این موضوع داشتم که سری P67 مشکل داره حتی زمان خرید از کولینگ سیس به من گفتند اگر از SATA3g استفاده کنم مشکلی پیش بیاد شامل گارانتی نخواهد بود.
اما من در حال مکاتبه با ایسوس تایوان هستم و میخواهند کمک کنند ولی هنوز جواب قطعی نگرفتم.البته من فکر کنم در دنیایی دیگه زندگی میکنیم!!!
به اضافه با کولینگ سیس هم در باره تعویض ماذر بردهای سری67 Pمکاتبه داشتم اینم جوابش:
با عرض سلام
ممنون از اظهار لطف شما
متاسفانه بدلیل بعضی تحریمها خیلی از کارها دشوار هست ولی اگر امکانی فراهم شود حتما در خدمت گذاری حاضریم.
با تشکر
کیوان علی نژاد

Bookmarks