دوست عزیز:
1-منظورتون رو از دفتر ایسوس در ایران نفهمیدم.چون تعدادی نمایندگی داره که مادر برد پخش میکنن و هیچکدام هم نماینده رسمی ایسوس تایوان نیستند(تو سایت ایسوس هیچ اشاره ای به نماینده ایرانی نشده)مثل ویستا/کولینگ سیس/دیجیتال(که شنیده میشه جمع شده)
2-من از مادر بردم (P8P67 Pro)مشکلی ندیدم و عالیه .من فقط از SATA 6g دارم استفاده میکنم و جرات وصل کردن هارد و دی وی دی رام رو به SATA3g نکردم.طبق سفارش خود سایت ایسوس.
ولی من میگم وقتی در سایت ایسوس اعلام میشه از اول مارس 2011 شروع به تعویض مادر بردهای سری P67 /H67 میکنه چرا شامل حال من یا دوستا ن دیگه نشه؟ وقتی شما یه جنسی رو میخرین شما شرایط رو تعیین میکنید نه فروشنده .توی سایت ایسوس هم نوشته با مراجعه به نمایندگی ما در کشور خودتان (با ذکر ادرس )مادر برد خود را تعویض کنید و از سری مادر بردهای سری جدید بگیرید. مگه ما چی مون از یه هنی/ویتنامی/سنگاپوری/.... کمتره که اونها براحتی میرن و تعویض میکنن. تازه قیمت خریدشون هم نسبت به ما 20 الی 30 درصد کمتر میپردازند.وتازه ایسوس رو که من پی گیری میکنم کلی عذرخواهی کردن واز اینکه وقت افراد در رفت و امد گرفته خواهد شد و هزینه رفت و امد خواهند پرداخت بسیار اظهار شرمندگی کردن.
میدونم شاید بگی خودت داری میگی ایسوس تو ایران نمایندگی رسمی نداره ولی .....
میخوام بدونم این مصاحبه ها که تو بالا خوندم (ارسالی از طرف اقای شهریار بارانی)با اقای فلان از شرکت ویستا/دیجیتال /آواژنگ و.... چقدر در عمل واقعیت داره تا بقیه دوستان هم بدونن گارانتی ایسوس یا هر مارک مادر برد در ایران حقیقیه یا ظاهری؟این همه تبلیغات شرکتهای کامپیوتری که خودشونو نماینده رسمی معرفی میکنن باید یجایی هم جوابگو باشند.کاسبی یه سرش سود و یه سرش ضرر اگر این شرکتها از فروش مادر برد/کارت گرافیک و.... سود لازم خود رو میبرن یه موقهایی هم ضرر وجود داره.که البته این بار بار مالی این جریان فکر کنم به دوش اینتل باشه. .من الان یه ایمیل مجدد به ایسوس تایوان زدم ولی امیدی ندارم برای یه مشتری تو ایران کاری انجام بدن.در ضمن از کولینگ سیس هم سوال بشه
Bookmarks