پاسخ: تجربه اي ديگراز اورکلاک پردازنده Core i5-750
نقل قول:
دوست عزيز ركورد خوبي زديد چرا تو hwbot ثبت نميكنيد ؟
از اين بهتراشم آخه هست !
اور من كه شده و پايداري كامل و از خودش نشون داده يك عيب داره تو پيام خصوصي هم كه دوستان پرسيده بودن عنوان كردم
تنها عيب كار من ولتاژ بالاست به اميد نيتروژن مايع رفتم تو كار ولتاژ ، من خودم اولش شك كردم كه چطور پايدار مونده ، چون قبلا يكي از همين سي پي يو ها رو پروندم !
ولي فعلا هم داره كار ميكنه
باز ميگم هر وقت اين پريد بهتون ميگم
آخه ولتاژ بالا عمر قطعه رو كم ميكنه
ولتاژ بالا هم باعث حرارت بالا ميشه اين نيترو نبود اينم پريده بود
دل ما هم همين قد ، فعلا زوده يكي ديگه سي پي ر و بپرونم
قيمتشم كم نيست الان اومده پايين رو 230 هست اون قبلي و 250 داده بودم
مين هم Msi P55 - GD80
با دو رم پلاتينوم او سي زد CL7 1600 چهار گيگ
سي پي همين i5-750
كارتم هم 5850 aTi ايسوس
پاورم هم 885 گرين
كيسم هم هاف 922 كولر مستر
قبلا كولرم هم كولر مستر بود 35 تا خرج كردم زد يه 250 تومان از امون انداخت
اينم گفتم بعد دوستان نپرسن سيستمت چيه !
هيچ ادعايي هم ندارم
اهل ثبت و ظبط و بست و ميكس و فيكس و غيرهم نيستم واس دل خودم اين كارو كردم و اگر اون دوست خوب دنبال منطق من براي MSi ها نبود الان هم عنوان نمي كردم .
در ضمن اگه خواستين يكي از اون دو مين رو بگيرين 80 و بگيرن چيدمان قطعاتش روي بورد بهتره
( به غير مشخصات و غيره )
بدنبال كوچك شمردن كسي هم نيستم ، من و همين يه دست اسلحه ، با اطلاعات محدود
نقل قول:
با سلام
مثل اینکه دعوا دارید یا لحن دعوا داری :دی
من برای شما یک مادربورد 90 تومنی i5 می گیرم با خیال راحت هم تا 4 اورش می کنم چه کاری هست بخوام برای MSI این همه پول بدم؟
پس این دلیلی که شما اوردید واسه اینکه MSI هیچ دلیل منطقی نیست و بهتره شما بگید به دلیل علایق شخصی به MSI دوست دارید MSI تهیه کنید
اگه لحن دعوا داشتم اون علامت و پشت صحبتم نمي نداختم ...... !
من نگفتم كه كسي نمي تونه ، شما هم ميتوني با مين كمتر هم مي توني ، آخر اور هم هستي، كارتم از ما بهتره ،
گفتم با اين مين و سي پي تا اينجا رسوندم ، شما هم اگه تو چنته چيزي داري بسمه ال..
قبلا هم گفتم به نظر من گيگا و ام اس آي بهترين برند ها هستند ولي با ام اس آي كار كردم و حال بيشتري مي كنم
شما زحمت ميكشي تا 4 مي رسوني !
خوشحالم ميشم كه شما اگه در توانتون هست يه مين گيگا و يا تو هر برندي كه ميگي يه مين بده با همين سي پي يو نيترو شم من مي زارم ، عواقبشم و هزينه و مافاتشم با شما ، بريم براي 5.4 به بالا
4 كه عددي نيست همون توربو و Oc جيني را فعال كني تو ام اس آي 80 با كمي قل قلك ميره رو 4.3
نقل قول:
من خودم دو برند گيگا و ام اس آي و قبول دارم
حالا كه حرف از مسابقه زده شد ، اين هم اور من با GD80 كافي يا نه شما هم اگه با اون مين معرفي كرده اور كردي بسمه ال..ه
در ضمن به پايداري كامل رسيده و الانم تو كارشم ، يه چيز ديگه من يه i5 قبل اين به 5.8 رسوندم ، پوكيد !
البته كولر قبلي كه پوكيد ، كولر نبود .
اگه صحبتي مونده در خدمتم !
اونم نديدم ولي اين اوور من فكر كنم شما رو خيلي حول كنه !!!!!!! !
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
البته من قصد جسارت ندارم ، بلاخره هر كي به قدر علمش .
باتشكر
نقل قول:
اگه لحن دعوا داشتم اون علامت و پشت صحبتم نمي نداختم ...... !
من نگفتم كه كسي نمي تونه ، شما هم ميتوني با مين كمتر هم مي توني ، آخر اور هم هستي، كارتم از ما بهتره ،
گفتم با اين مين و سي پي تا اينجا رسوندم ، شما هم اگه تو چنته چيزي داري بسمه ال..
قبلا هم گفتم به نظر من گيگا و ام اس آي بهترين برند ها هستند ولي با ام اس آي كار كردم و حال بيشتري مي كنم
شما زحمت ميكشي تا 4 مي رسوني !
خوشحالم ميشم كه شما اگه در توانتون هست يه مين گيگا و يا تو هر برندي كه ميگي يه مين بده با همين سي پي يو نيترو شم من مي زارم ، عواقبشم و هزينه و مافاتشم با شما ، بريم براي 5.4 به بالا
4 كه عددي نيست همون توربو و Oc جيني را فعال كني تو ام اس آي 80 با كمي قل قلك ميره رو 4.3
سلام
شما مشا ا.. photo shop کار خوبی هستی نه!!
نمی خواستم هرگز این پست رو بدم ولی یاد دوران Sohil oc افتادم :1. (27):
دوستان عزیز این عکسی که دوست عزیزمون قرار دادن یک Fake در حد NOOB ها هستش و فکر کنم حتی در صورتی که به کمترین علم اورکلاک هم اشنا بودند چند تا گزینه رو متوجه میشدند
گزینه ها به ترتیب
1- سی پی یو های 45 نانومتری توان تحمل ولتاژ 1.7 به بالا رو ندارند!!
2--یک مورد هم شک دارم فکر نکنم GD80 توانایی دادن 1.82 ولت رو بودن مد کردن داشته باشه
3- گفتم شما از پایه اورکلاک خبر داشته باشید برای این بود که در صورتی که شما حتی مبانی اورکلاک رو هم بلد باشید اون موقع متوجه میشید که
Clock = BCLK * Multiplier
و طبق این قانون شما BCLK معادل با 239.43 زدید و ضریب شما هم 22 هست (در صورتی که ضریب واقعی باشه) فرکانس شما می بایست معادل با 5267.46 می باشد در صورتی که فرکانسی که مشاهده میشه 5.4
ضمن تحت هیچ شرایط ولید ندیدم که اینطوری باشه از این ها گذشته راه های دیگری برای تشخیص هم هست که در صورتی که شما خواستید دوباره از این رکورد ها زیبا بزنید من در خدمتتون هستم
امید وارم روزی انقدر توانایی پیدا کنید که بتونید هیمچین رکوردی رو بزنید و برای این کار دست به photo shop نزنید
موفق و پیروز باشید
SSA MEMBER
نقل قول:
سلام
شما مشا ا.. photo shop کار خوبی هستی نه!!
نمی خواستم هرگز این پست رو بدم ولی یاد دوران Sohil oc افتادم :1. (27):
دوستان عزیز این عکسی که دوست عزیزمون قرار دادن یک Fake در حد NOOB ها هستش و فکر کنم حتی در صورتی که به کمترین علم اورکلاک هم اشنا بودند چند تا گزینه رو متوجه میشدند
گزینه ها به ترتیب
1- سی پی یو های 45 نانومتری توان تحمل ولتاژ 1.7 به بالا رو ندارند!!
2-یک مورد هم شک دارم فکر نکنم GD80 توانایی دادن 1.82 ولت رو بودن مد کردن داشته باشه
3- گفتم شما از پایه اورکلاک خبر داشته باشید برای این بود که در صورتی که شما حتی مبانی اورکلاک رو هم بلد باشید اون موقع متوجه میشید که
Clock = BCLK * Multiplier
و طبق این قانون شما BCLK معادل با 239.43 زدید و ضریب شما هم 22 هست (در صورتی که ضریب واقعی باشه) فرکانس شما می بایست معادل با 5267.46 می باشد در صورتی که فرکانسی که مشاهده میشه 5.4
ضمن تحت هیچ شرایط ولید ندیدم که اینطوری باشه از این ها گذشته راه های دیگری برای تشخیص هم هست که در صورتی که شما خواستید دوباره از این رکورد ها زیبا بزنید من در خدمتتون هستم
امید وارم روزی انقدر توانایی پیدا کنید که بتونید هیمچین رکوردی رو بزنید و برای این کار دست به photo shop نزنید
موفق و پیروز باشید
SSA MEMBER
هر طور كه شما دوست داريد
اگه منظور شما اون آرم پايين برنامه هست ، اون و هم زدم كه نگين از جاي ديگه بوده
ضريبش و مجدد حساب كنيد ، اورج هم نگيرين
1.8 ولت را دارد ، لطفا بيشتر مطالعه بفرماييد
شما اگه باور نداريد ، با يه كولر مناسب ، برو تست كن
اگه قرار باشه من تمام دوستان و تك تك قانع كنم ، كه بايد كارم و ول كنم بشينم تو اين انجمن ، من گفتم اين اور من هست چيزي كه ديدي ، شما يا هر كدوم از دوستان باور ندارين، برين خودتون تست كنيد.
حالا نمي فهمم كه چرا شما متضرر ميشي ، ما كه با عنوان و لقب و رنكينگ شما كاري نداريم ، نكنه ركورد شما رو زديم خودمون نمي دونيم و شما از اينجا آتيشي هستيد ! اين و جايي ثبت نمي كنم ركورد دار باشين
حالا راضي شدي ، شب خوبي داشته باشي .