شرمنده اگه احساس مي كني دارم نقدت مي كنم همچين منظوري نداشتم و ندارمنقل قول:
Printable View
شرمنده اگه احساس مي كني دارم نقدت مي كنم همچين منظوري نداشتم و ندارمنقل قول:
وایکینگ کان تنها عضو بی بخار این تیم من هستمنقل قول:
جناب ایس3 یکی از بهترین اورکلاکر ها هستن داداش من
دوستانه تقاضا می کنم زیر یه خم هم دیگه رو ول کنید بحث علمی کنید:1. (26):
بي بخار شايد اما با مرام ! خيلي داش با افتادگيت حال كردم ! تاج سرينقل قول:
ما كه نگفتيم نيست ، شما خلاف اين و مگه از من شنيدي و يا خوندي ؟
بحث كاملا علميه ،
من یه سوال برام پیش اومده که i5 660 با i5 661 چه تفاوتی باهم دارن؟ کسی اطلاع داره
فرق چنداني ندارن تو خيلي آپشن ها برابر هستند ولي يه اما داره :نقل قول:
اما :
i5-660
Graphics Base Frequency 733MHz
و با وات مصرفي 73
i5-661
Graphics Base Frequency 900MHz
و با وات مصرفي 87
ببين 660 مرجع اصلي هست و 661 بهينه شده اون
بخاطر وات عرض مي كنم چون از تكنولژي 32 نانومتري استفاده ميكنه و وات مصرفي اين نانو 73 هست .
مصرف 660 73 وات هست GBF 733 و داراي تكنولوژي Intel® Clear Video HD Technology اما تكنولوژي ساخت هر دو 32 نانومتري هست
توي 661 GBF 900 هست اما CVHD نداره
همين طور 660 داراي تكنولوژي هاي Virtualization Technology for Directed I/O (VT-d) و Trusted Execution Technology هست كه 661 اين تكنولوژي هارو نداره
همين طور 661 مصرفش 87 وات هست
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
دوست عزيز ركورد خوبي زديد چرا تو hwbot ثبت نميكنيد ؟نقل قول:
به به بحث که گرم شده.... انگار ما 2 دقیقه رفتیم ICE AGE 3 نگا کنیم . 20 تا پست دادید:lol:
وایکینگ جان کارت عالیه اما ای کاش یه ولید هم می گرفتی تا منم باور کنم... می دونم هیچ احتیاجی نداری من حر فتو باور کنم. اما کاری که شده و حرفی هست که زده شده... .
اما به نظر نمی آد آدم کم اطلاعاتی باشی... .:11():
اما دیگر : این که همه می دونیم حرف باد هواست... تو این CPU z اسم مینتون هم پیدا نیست تا 50% اولش رو باور کنم. ops!.
بابا پس من را ندیدی که حداکثر اورکلاکم تا اونجای که نخوام ولتاژی را که بصورت دستی روی ولتاژ پیشفرض پردازنده ام تنظیم کردم بالا تر ببرم توی رم هم از 1.5 عمرا بالاتر برم .نقل قول:
شما که کارتون درسته و روی 4.5 و اینجور چیزها کار میکنی .
با سلامنقل قول:
مثل اینکه دعوا دارید یا لحن دعوا داری :دی
من برای شما یک مادربورد 90 تومنی i5 می گیرم با خیال راحت هم تا 4 اورش می کنم چه کاری هست بخوام برای MSI این همه پول بدم؟
پس این دلیلی که شما اوردید واسه اینکه MSI هیچ دلیل منطقی نیست و بهتره شما بگید به دلیل علایق شخصی به MSI دوست دارید MSI تهیه کنید