برايي مسابقه هم باشه همون تو مدل كه گفتم بهترينهنقل قول:
شما بهتر سراغ داري بفرما
شما نام ببر سر هم ميزنيم
Printable View
برايي مسابقه هم باشه همون تو مدل كه گفتم بهترينهنقل قول:
شما بهتر سراغ داري بفرما
شما نام ببر سر هم ميزنيم
چه جالب... مثل این هست که داری می گی شب هست یا روزه... انقدر مطمئنی حاجی....نقل قول:
فکر کنم اینجا رو دیدی حول کردی !!!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بیا اینم یه مین بهتر تر تر از p55 :
البته این 2 تا مینی که شما معرفی خیلی با این مین فاصله دارن . . . . من تمام مدل های گیگا رو از 100 تومنی تا 400 تومنی رو به این 2 تا مین ترجیح می دم....
برای این که بگی یه چیز ( مثال مین) خوبه یا بده یا باید تستش کرده باشی و بگی یا خیلی خبره باشی و رویو های خیلی معتبر رو دیده باشی و تحلیل کرده باشی.
والا سعيد جون به نظر من اين UD7 گيگا خيلي از اين دو مين MSI بهتره ديگه چه برسه به EVGA FTW 200 و EVGA classified 200
شما كه استاد مايي بهتر از ما مي دوني سعيد جون
من خودم دو برند گيگا و ام اس آي و قبول دارمنقل قول:
حالا كه حرف از مسابقه زده شد ، اين هم اور من با GD80 كافي يا نه شما هم اگه با اون مين معرفي كرده اور كردي بسمه ال..ه
در ضمن به پايداري كامل رسيده و الانم تو كارشم ، يه چيز ديگه من يه i5 قبل اين به 5.8 رسوندم ، پوكيد !
البته كولر قبلي كه پوكيد ، كولر نبود .
اگه صحبتي مونده در خدمتم !
اونم نديدم ولي اين اوور من فكر كنم شما رو خيلي حول كنه !!!!!!! !
البته من قصد جسارت ندارم ، بلاخره هر كي به قدر علمش .
باتشكر
آخ جون دعوا !!!:lol:
باز قضیه لیلی زنه یا مرده اومد وسط!!
عزیزان دل همه می دونید که بهترین بورد ها می تونه در چند چیز باشه و هر کسی مبنا رو یه چیز بگیره، مثل این که توی این بحث مبنا اور کلاک هست ولی باز اورکلاک هم دو جنبه داره، یک جنبه رکرد های بالا و فشار های زیاد و جنبه دوم جهت اورکلاک فرکانس های 4.5 که به نظر من در این رنج مب تونه خیلی بالا باشه
من با جناب وایکینگ در مورد مین های ام اس آی موافقم و در اورکلاک های نسبتا معمولی یا همون با ایر می تونه خیلی خوب جواب بده و نا گفته نماند که مین های ام اس آی برای چیپ p55 خیلی عالی کار کرده و برعکسش ایسوز(البته بگم این چند مدته با ایسوز کل افتادم LOL)
و با سعید هم موافقم چون مین p55 کلسیفاید اصلا با نظر سه اور کلاکر مطرح دنیا طراحی شده و کاملا مخصوص اورکلاک با فشار زیاد هستش.
مشکل ما اینه که توی ایران هنوز اورکلاک حرفه ای نشده، منظور از حرفه ای اینه که شرکت های وارد کننده یک قطعه رو در اختیار اور کلاکر ها قرار بدن(از اون جایی که منتقد اصلی یک قطعه سخت افزاری، می تونه یک اورکلاکر باشه) و نتایج رو با دیگر نتایج ها برسی کنند.
===========
چون که یه چند مدته از ای وی جی ای استفاده می کنم و تجربه کار با بوردش رو دارم کلسیفاید 200 رو ترجیح می دم:1. (26):
وایکینگ جان ولید رو قرار می دادین بهتر نبود:1. (26):نقل قول:
1.85 اینجاست که شاعر می فرماید: اگر الان ولتاژ ندی پس کی بدی؟!:1. (2):
داداش خنک کننده هم نام می بردین مفروز می شدیم.
:1. (21):
ممنون از شما دوست منطقينقل قول:
من حاضرم شركت ها بيان و در اختيار من قرار بدن تا اور كنم
رو همين i5 كه پوكيد ، 250 از جيبم پريد ، آخ يه شركتي مي يومد اون چيزايي كه ميخوام مي داد ، وقت ميزاشتم آي ترقه بازي ميكردم ، چه حالي مي كرديم
مفروض از فيض مياد !!!نقل قول:
براي اين كه شما مفروز بشيد
در حال حاضر از تانكر ، نيتروژن مايع استفاده مي كنم ، البته دست سازه ، ابعادش كمي كوچك تر از ابعاد تانكر هاي ساخته شده گرفتم
شنيده بودم به منفي 200 ميرسه من خودم دماش و گرفتم 140 منفي بيشتر نداده شايد از استانداردش با مايع بيشتر استفاده ميكردم شايد هم مي رسيد.
وقتي با 1.6 به 4.9 مي رسم، 1.8 براي 5.4 طبيعي هست
هر وقت اين يكي تركيد بهتون اطلاع ميدم ولي هنوز توپول و سر حاله !
اين هم مصراع دوم شعر شما : ............... اگر ولتاژ نديدي خب پس ببين
به به بهنقل قول:
دوست عزيزم نيتروزن مايع حداقل دماش -196 هست شما چطوري مي خواي زماني كه توي كانتينر مي ريزي و كانتينر روي CPU هست دماش بياد -200؟ :1. (27):
من نخواستم و نمي خوام و نيازي هم ندارم كه به منفي 200 يا 196 شما لرسه در ضمننقل قول:
شما بهتر بخونيد گفتم شنيدم به منفي 200 هم ميرسه خودم 140 دما گرفتم !
عرض كردم شما بجاي اينكه من ونقد كنيد از افتخاراتتون بفرماييد ما هم فيض ببريم !