دوست عزيز ركورد خوبي زديد چرا تو hwbot ثبت نميكنيد ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViKiNG برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزيز ركورد خوبي زديد چرا تو hwbot ثبت نميكنيد ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViKiNG برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط serpens13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از اين بهتراشم آخه هست !
اور من كه شده و پايداري كامل و از خودش نشون داده يك عيب داره تو پيام خصوصي هم كه دوستان پرسيده بودن عنوان كردم
تنها عيب كار من ولتاژ بالاست به اميد نيتروژن مايع رفتم تو كار ولتاژ ، من خودم اولش شك كردم كه چطور پايدار مونده ، چون قبلا يكي از همين سي پي يو ها رو پروندم !
ولي فعلا هم داره كار ميكنه
باز ميگم هر وقت اين پريد بهتون ميگم
آخه ولتاژ بالا عمر قطعه رو كم ميكنه
ولتاژ بالا هم باعث حرارت بالا ميشه اين نيترو نبود اينم پريده بود
دل ما هم همين قد ، فعلا زوده يكي ديگه سي پي ر و بپرونم
قيمتشم كم نيست الان اومده پايين رو 230 هست اون قبلي و 250 داده بودم
مين هم Msi P55 - GD80
با دو رم پلاتينوم او سي زد CL7 1600 چهار گيگ
سي پي همين i5-750
كارتم هم 5850 aTi ايسوس
پاورم هم 885 گرين
كيسم هم هاف 922 كولر مستر
قبلا كولرم هم كولر مستر بود 35 تا خرج كردم زد يه 250 تومان از امون انداخت
اينم گفتم بعد دوستان نپرسن سيستمت چيه !
هيچ ادعايي هم ندارم
اهل ثبت و ظبط و بست و ميكس و فيكس و غيرهم نيستم واس دل خودم اين كارو كردم و اگر اون دوست خوب دنبال منطق من براي MSi ها نبود الان هم عنوان نمي كردم .
در ضمن اگه خواستين يكي از اون دو مين رو بگيرين 80 و بگيرن چيدمان قطعاتش روي بورد بهتره
( به غير مشخصات و غيره )
بدنبال كوچك شمردن كسي هم نيستم ، من و همين يه دست اسلحه ، با اطلاعات محدود
با كســي شــوخي نـــدارم
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks