آخ جون دعوا !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باز قضیه لیلی زنه یا مرده اومد وسط!!
عزیزان دل همه می دونید که بهترین بورد ها می تونه در چند چیز باشه و هر کسی مبنا رو یه چیز بگیره، مثل این که توی این بحث مبنا اور کلاک هست ولی باز اورکلاک هم دو جنبه داره، یک جنبه رکرد های بالا و فشار های زیاد و جنبه دوم جهت اورکلاک فرکانس های 4.5 که به نظر من در این رنج مب تونه خیلی بالا باشه
من با جناب وایکینگ در مورد مین های ام اس آی موافقم و در اورکلاک های نسبتا معمولی یا همون با ایر می تونه خیلی خوب جواب بده و نا گفته نماند که مین های ام اس آی برای چیپ p55 خیلی عالی کار کرده و برعکسش ایسوز(البته بگم این چند مدته با ایسوز کل افتادم LOL)
و با سعید هم موافقم چون مین p55 کلسیفاید اصلا با نظر سه اور کلاکر مطرح دنیا طراحی شده و کاملا مخصوص اورکلاک با فشار زیاد هستش.
مشکل ما اینه که توی ایران هنوز اورکلاک حرفه ای نشده، منظور از حرفه ای اینه که شرکت های وارد کننده یک قطعه رو در اختیار اور کلاکر ها قرار بدن(از اون جایی که منتقد اصلی یک قطعه سخت افزاری، می تونه یک اورکلاکر باشه) و نتایج رو با دیگر نتایج ها برسی کنند.
===========
چون که یه چند مدته از ای وی جی ای استفاده می کنم و تجربه کار با بوردش رو دارم کلسیفاید 200 رو ترجیح می دمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks