به نظر من MSi خوب عمل كرده :
MSI-P55-GD65
MSI-P55-GD80
^^
به نظر من MSi خوب عمل كرده :
MSI-P55-GD65
MSI-P55-GD80
^^
با كســي شــوخي نـــدارم
ripek (16-03-10)
وایکینگ جان شما هم خوب به تاپیک های 2-3 ماه قبل جواب میدی ها برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViKiNG برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط JEskandari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گفتم شايد از خاك خوردن نجات پيدا كنه !
و اينكه دوستم ، تازه تو اين انجمن عضو شدم ، هر جا عريضه خالي باشه سعي مي كنم پر كنم !
تا تو اين انجمن جا بيافتم زمان لازمه
موفق باشي
با كســي شــوخي نـــدارم
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViKiNG برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام میشه بگید روی چه حسابی می گیدMSI دلیل منطقی برای این موضوع دارید خوشحال میشم دلیلتون رو بدونم
New Season
منطقي تر از اين كه تست شده اگه يه i5 و سوار كني رو GD65 و با يك كولر مناسب مي توني تا 3.5 راحت اور كني ، بدون اينكه نگران نا پيداري و مخلفاتش باشيبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط BaRaN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بهتر نيست شما هم پيشنهادتون رو بديد تا اينكه به دنبال منطق من بگردين !
با كســي شــوخي نـــدارم
زماني كه حرف از مسابقه اوركلاك هست منظور فركانس 3.5 نيست منظور فركانساي بالاترهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViKiNG برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نهان گشت آیین فرزانگان / پراگنده شد نام دیوانگان
هنر خوار شد، جادویی ارجمند / نهان راستی، آشکارا گزند
شده بر بدی دست دیوان دراز / ز نیکی نبودی سخن جز به راز ...
ندانست خود جز به بد آموختن / جز از کشتن و غارت و سوختن
حکیم فردوسی
موضوع تايپيك و ملاحضه كنيدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ic3_drag0n برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه از مسابقه صحبتي شده بود حرف شما صادق هست
من گفتم بجاي اينكه بخواي من و نقد كني ، مين مورد نظرت رو براي i5 مذكور بگو
با كســي شــوخي نـــدارم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed0c برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیداگه به سوال اين دوستمون دقت مي كردي مي فهميدي چرا گفتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViKiNG برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به وازه ي مسابقه دقت كن بعد پست بده
كمي هم به سايتاي ديگه سر بزني بد نيست
آخرین ویرایش توسط ic3_drag0n در تاریخ 16-03-10 انجام شده است
نهان گشت آیین فرزانگان / پراگنده شد نام دیوانگان
هنر خوار شد، جادویی ارجمند / نهان راستی، آشکارا گزند
شده بر بدی دست دیوان دراز / ز نیکی نبودی سخن جز به راز ...
ندانست خود جز به بد آموختن / جز از کشتن و غارت و سوختن
حکیم فردوسی
PUMAOC (16-03-10)
برايي مسابقه هم باشه همون تو مدل كه گفتم بهترينهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ic3_drag0n برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما بهتر سراغ داري بفرما
شما نام ببر سر هم ميزنيم
با كســي شــوخي نـــدارم
عضو VIP شهرسختافزار
با سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViKiNG برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مثل اینکه دعوا دارید یا لحن دعوا داری :دی
من برای شما یک مادربورد 90 تومنی i5 می گیرم با خیال راحت هم تا 4 اورش می کنم چه کاری هست بخوام برای MSI این همه پول بدم؟
پس این دلیلی که شما اوردید واسه اینکه MSI هیچ دلیل منطقی نیست و بهتره شما بگید به دلیل علایق شخصی به MSI دوست دارید MSI تهیه کنید
New Season
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks