زماني كه حرف از مسابقه اوركلاك هست منظور فركانس 3.5 نيست منظور فركانساي بالاترهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViKiNG برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
زماني كه حرف از مسابقه اوركلاك هست منظور فركانس 3.5 نيست منظور فركانساي بالاترهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViKiNG برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نهان گشت آیین فرزانگان / پراگنده شد نام دیوانگان
هنر خوار شد، جادویی ارجمند / نهان راستی، آشکارا گزند
شده بر بدی دست دیوان دراز / ز نیکی نبودی سخن جز به راز ...
ندانست خود جز به بد آموختن / جز از کشتن و غارت و سوختن
حکیم فردوسی
|
|
موضوع تايپيك و ملاحضه كنيدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ic3_drag0n برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه از مسابقه صحبتي شده بود حرف شما صادق هست
من گفتم بجاي اينكه بخواي من و نقد كني ، مين مورد نظرت رو براي i5 مذكور بگو
با كســي شــوخي نـــدارم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed0c برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیداگه به سوال اين دوستمون دقت مي كردي مي فهميدي چرا گفتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViKiNG برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به وازه ي مسابقه دقت كن بعد پست بده
كمي هم به سايتاي ديگه سر بزني بد نيست
آخرین ویرایش توسط ic3_drag0n در تاریخ 16-03-10 انجام شده است
نهان گشت آیین فرزانگان / پراگنده شد نام دیوانگان
هنر خوار شد، جادویی ارجمند / نهان راستی، آشکارا گزند
شده بر بدی دست دیوان دراز / ز نیکی نبودی سخن جز به راز ...
ندانست خود جز به بد آموختن / جز از کشتن و غارت و سوختن
حکیم فردوسی
PUMAOC (16-03-10)
برايي مسابقه هم باشه همون تو مدل كه گفتم بهترينهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ic3_drag0n برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما بهتر سراغ داري بفرما
شما نام ببر سر هم ميزنيم
با كســي شــوخي نـــدارم
HWBOT SSA Member
چه جالب... مثل این هست که داری می گی شب هست یا روزه... انقدر مطمئنی حاجی....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViKiNG برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر کنم اینجا رو دیدی حول کردی !!!
http://hwbot.org/hardware/chipset/p55
بیا اینم یه مین بهتر تر تر از p55 :
http://hwbot.org/hardware/motherboar...classified_200
البته این 2 تا مینی که شما معرفی خیلی با این مین فاصله دارن . . . . من تمام مدل های گیگا رو از 100 تومنی تا 400 تومنی رو به این 2 تا مین ترجیح می دم....
برای این که بگی یه چیز ( مثال مین) خوبه یا بده یا باید تستش کرده باشی و بگی یا خیلی خبره باشی و رویو های خیلی معتبر رو دیده باشی و تحلیل کرده باشی.
ic3_drag0n (16-03-10)
من خودم دو برند گيگا و ام اس آي و قبول دارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed0c برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا كه حرف از مسابقه زده شد ، اين هم اور من با GD80 كافي يا نه شما هم اگه با اون مين معرفي كرده اور كردي بسمه ال..ه
در ضمن به پايداري كامل رسيده و الانم تو كارشم ، يه چيز ديگه من يه i5 قبل اين به 5.8 رسوندم ، پوكيد !
البته كولر قبلي كه پوكيد ، كولر نبود .
اگه صحبتي مونده در خدمتم !
اونم نديدم ولي اين اوور من فكر كنم شما رو خيلي حول كنه !!!!!!! !
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته من قصد جسارت ندارم ، بلاخره هر كي به قدر علمش .
باتشكر
با كســي شــوخي نـــدارم
ic3_drag0n (16-03-10), PUMAOC (16-03-10)
|
|
HWBOT SSA Member
وایکینگ جان ولید رو قرار می دادین بهتر نبودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViKiNG برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1.85 اینجاست که شاعر می فرماید: اگر الان ولتاژ ندی پس کی بدی؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
داداش خنک کننده هم نام می بردین مفروز می شدیم.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
ic3_drag0n (16-03-10), PUMAOC (16-03-10)
دوست عزيز ركورد خوبي زديد چرا تو hwbot ثبت نميكنيد ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViKiNG برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks