به به ...

می بینم که توی این یک روزی که ما نبودیم چشم ما رو دور دیدید ! (شوخی)

خب الان بحث چیه ؟ی

====

ه جا بحث در مورد سوکتها شده بود ، بد نیست دوستان عزیز ( مخصوصا شایان جان) بدونند که نسل بعدی سوکتهای AMD همان AM2+ خواهد بود و جالبتر اینه که بدونید پردازنده هایی که روی AM2 نصب میشن ، براحتی میتونند روی AM2+ هم بدون هیچ مشکلی نصب بشوند !

نه ، اینطور نخواهد بود

AMD در کل دو تا سوکت جدید خواهد داشت :

1. سوکت AM2+ که در موردش بالا صحبت کردم و این روز هم اضافه میکنم که تمامی پردازنده های AM2+ روی
مینهای دارای سوکت AM2 کار خواهند کرد ( با این تفاوت که از HT 2.0 استفاده خواهند کرد)

2. سوکت AM3 که جالبتر تر (!) اینه که بدونید AM3 در روی مینهای AM2+ به راحتی کار خواهند کرد ، یعنی نیاز به ارتقاء مادربرد ندارید ( برای استفاده از CPU های جدید AM3)

در کل AMD برنامه های خوبی برای ارتقاء پردازنده هاش در نظر گرفته و همونطوری که توضیح دادم خیلی از طرحهای جدیدش رو با هم مچ کرده تا مصرف کنندگان با حداقل مشکل برای ارتقاء مواجه بشن

=====

من پلن دوم رو انتخاب میکنم ، البته مادربردش چیز جالبی نیست و قطعا یکی از P35های گیگا رو برمیدارم
شایان جان یک شرکت بزرگ مثل اینتل یا AMD کشک نیستند که یک شبه صبح که بلند شدند بخواند پلتفرم جدید بدند شما مطمئن باش اگه دیر تر از زمان مشخص شده در Road Map ندند پلتفرم های مشخص شده را زود ترش چیزی را ارائه نمی کنند .

یک نکته ظریف دیگه میشه بگید مثل X2 ها میشند یعنی چی ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید در این باب دو تا مسئله هست یکی اینکه اون زمانی که X2 ها بودند اصلا اینتل هنوز Core ها را حامله هم نبود و بعدی اینکه همین الان مشاهده میکنید AMD با همین پردازنده های قدیمی فروش بیشتر و قدرت بیشتر / قیمت را داره !

خوش حالم که بالاخره بخث در مورد این کاهش قیمت به خوبی و خوشی خاتمه یافت تقریبا گرچه هنوز خیلی ادامه می تونه داشته باشه با بررسی بازار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

در مورد محصولات آینده بد نیست Agena FX را یک نگاه بندازی ( خبرش هم توی انجمن و هم توی سایت اصلی هست ) ( منابع خارجیش هم توی TGDaily و Fudzilla )

قربانت شهریاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید