به به ...

می بینم که توی این یک روزی که ما نبودیم چشم ما رو دور دیدید ! (شوخی)

خب الان بحث چیه ؟ی

====

ه جا بحث در مورد سوکتها شده بود ، بد نیست دوستان عزیز ( مخصوصا شایان جان) بدونند که نسل بعدی سوکتهای AMD همان AM2+ خواهد بود و جالبتر اینه که بدونید پردازنده هایی که روی AM2 نصب میشن ، براحتی میتونند روی AM2+ هم بدون هیچ مشکلی نصب بشوند !

نه ، اینطور نخواهد بود

AMD در کل دو تا سوکت جدید خواهد داشت :

1. سوکت AM2+ که در موردش بالا صحبت کردم و این روز هم اضافه میکنم که تمامی پردازنده های AM2+ روی
مینهای دارای سوکت AM2 کار خواهند کرد ( با این تفاوت که از HT 2.0 استفاده خواهند کرد)

2. سوکت AM3 که جالبتر تر (!) اینه که بدونید AM3 در روی مینهای AM2+ به راحتی کار خواهند کرد ، یعنی نیاز به ارتقاء مادربرد ندارید ( برای استفاده از CPU های جدید AM3)

در کل AMD برنامه های خوبی برای ارتقاء پردازنده هاش در نظر گرفته و همونطوری که توضیح دادم خیلی از طرحهای جدیدش رو با هم مچ کرده تا مصرف کنندگان با حداقل مشکل برای ارتقاء مواجه بشن

=====

من پلن دوم رو انتخاب میکنم ، البته مادربردش چیز جالبی نیست و قطعا یکی از P35های گیگا رو برمیدارم

ایول بحث داره خوب میشه اما یک سوال پیش اومده و دلم می خواد منصفانه جواب بدید :

بین دو اون تا سیستم پلن دوم را انتخاب می کنید ؟! شایان متاسفانه چون قیمت اشتباهی Platinum دادند میشه 300 قیمت الانش 250 میشه به نظر شما یک پردازنده Athlon 64 X2 6000 بهتر از E2140 نیست !؟!؟!؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

در مورد سوکت ها اگه درست یادم باشه در یک پستی شهریار جان هم اشاره به Am2+ کردند ولی شایان خان متاسفانه بدون دیدن Road Map گفتند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

به نظر شما Athlon 64 X2 6000 به صرفه تر نیست برای خرید با 20 هزار تومان حدودا تا هفته آینده نسبت به E6420 ؟!

ممنون
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید