آقای شایان عزیز خیلی جالبه شما اصلا سر بحثی که باید بحث بشه بحث نمیکنید ! این خیلی جالبه چرا ؟ چون خودتون هم می دونید اینتل در این کاهش قیمت دیگه حرفی برای گفتن نداره !

بله با هیچ مشکلی هیچ یک ازین مشکلاتی که شما گفتید بازی را اجرا کردم !

در ضمن دمای بالای 30 درجه ؟!؟! جدی خنده داره ! پردازنده های معمولی Core و آتلون همگی معمولا در حالت لود ویندوز و کارهای معمولی هم بالای 30 درجه دارند برای مثال پردازنده من در حالت معمول 35 درجه کار می کند ! سلرون ها مثلا به نظر شما با 30 درجه اون ها که در حالت معمولی 60 درجه هستند !

اما در کل این ها هیچ ربطی به قیمت نداره ! در ضمن برای اینکار من چیزی حدود دو ماه پیش از بازار رضا یک لیستی تهیه کردم که نشون میداد بیش از 60 درصد از خریداران از پردازنده های 100 تومانی ( هزار ! ) و چیزی حدود 25 درصد پردازنده های 70 تومانی و 8 درصد سیستم هایی با پردازنده بالای 100 تومان خریداری کردند . که خیلی جالبه ! اما امروز از چندین مغازه آشنا دوباره پرسیدم تقریبا این به دست اومد : 75 درصد پردازنده AMD Athlon 64 X2 3600+ یا 3800X2 + را خریداری می کنند ! که باز هم قابل توجه هست . اما در صد کل آمار به دست اومده به این قراره که : 80 درصد پردازنده های 70-100 هزار تومانی 10 درصد حدودا پردازنده های ارزان تر و بقیه پردازنده های بالا تر خریداری کردند !

من تازه وارد هستم اما در تاپیک های پیشنهاد شده هم تقریبا همین طوره تقریبا !

یک قیمت جدید : AMD Athlon 64 X2 3600+ : 67 تومان !

و 3800 ایکس تو : 78 تومان

موفق باشید
سرباز انجمن