فکر نمیکنم مادربرد ام اس ای اون قیمت باشه چراکه الترا اون رو من 105 تومان خریدم . در ضمن کمتر کسی مثل شما مایه داره و هروز سیپیو عوض میکنه :د . اورکلاک هم که 5 درصد مردم هم بلد نیستند.
عزیزم شما چرا خودتونو نگاه میکنین خوب همه که اگر قرار باشه با یه X2 6000 تا چند سال بیمه باشن پس کارخونه های تولید CPU چه لزومی داره اصلا CPU جدید تولید کنن؟
الان تو زمانی هستیم که هر لحظه بازی های سنگین تر و جدید تر میاد و نرم افزار ها و OS مرتبا سیستم مورد نیازشون بالا میره تو این 7 سال که میگین وقتی یه ویندوز جدید بیاد چه تظمینی هست که این X2 6000+ شما تو اون ویندوز کاراییش مثل یک Celeron 1.7 تو XP باشه در صورتی بله XP با اون هم کار میکنه! کار کردن داریم تا کار کردن
در ضمن شهریار جان قیمت اون مادربورد 190 تومنه و همچین چیز خاصی نیست!!(Striker Xterme الان 300 تومنه)
حالا شما بگو کدوم بهتره:
AMD X2 6000+ + MSI K9N SLI که میشه حدود 300 تومن (نه 250 تومن)
یا یه Asus P5K + Intel E2140 که اورکلاک شدش در حده 6000 هست با قیمت کمتر از 250 تومن؟؟؟
حق آب و گل داره
|
|
कभी हार
شایان جون برای اورکلاک گفتم که معمولا همه از eVGA استفاده می کنند !
جالب تر اینجاست که 250 تومان در میاد نه 300 تومان میشه بگی چه جوری حساب کردی ؟!
دوم عزیزم شما اگه همچین عقیده ای داشتی هیچ زمانی اون سیستمی که یک مدت پیش گرفتی را نمیگرفتی و یک Pentium D 805 میگرفتی و اورکلاک می کردی !
از نظر استفاده اورکلاک کامل حرفت رد میشه چراکه کمتر از 5 درصد از مصرف کنندگان هم از اورکلاک استفاده می کنند و جالب تر اینکه اکثر اون هایی که اورکلاک می کنند هم ( حدود نصف اون 5 درصد ( همیشه پردازنده را اورکلاک نگه نمیدارند به خصوص اگه با فن استک باشه چراکه درسته سطح پردازنده خنک هست اما ساختار داخلی آسیب های جدی میبینه ( قبول نداری در TechPowerUp بپرس )
با حرف سعید در کل موافقم...
قربانت شهریار
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
کمتر کسی مثل شما مایه داره و هروز سیپیو عوض میکنهاورکلاک هم در موردش گفتم یا پول بیشتر بدون اور یا پول کمتر و اوربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدوقتی الان E2140 میخری پس فرداش که نمیری Cpu عوض کنی؟!!؟
الان که E2140 خریدی 6 ماه بعد میتونی یه E6700 یا X6800 و .. بگیری چون الان دور دور 4 هسته ای ها شده و قیمت دو هسته ای ها همینجوری داره میکشه پایین
شهریار جان چی 300 و چی 350؟؟؟
در ضمن آخه 805 رو منفجرشم بکنی به E6600 نمیرسه و لی این از E6600 جلو میزنه
اینهم که همیشه اورکلاک نمیکنن که چه بهتر مگه همیشه آدم با کامپیوتر چیکار میکنه که اون سرعت رو بخواد ؟؟ کار داشتی اور میکنی نداشتی هم آزاش میذاری!
در مورد کسایی که اورکلاک میکنن یا نمیکنن هم پست بالا
کی گفته تضمین نداره شایان خان ؟! شما یک RoadMap از ماکروسافت ببین ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید خواهی دید که تا ویینا دیگه برنامه نداره !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Dark Devil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه این طور نیست که شما میگی من این سی پی یو را حدود دو سال پیش خریدم الان هم هیچ کمو کسری ندارم و نخواهم داشت از ویستا ، SUSE هم استفاده کردم کارم هم رند کردن در 3D Max و اتوکد هست !
برای بازی کردن هم من یک روز گرافیک 8600GT یکی از دوستانم را گرفتم ( XFX ) 1 گیگابایت هم رم دارم ) بازی Company Of Horses ( اگه درست یادم باشه ) و F.E.A.R را بدون هیچ مشکلی کار کردم ! تنها این سیستم برای کسانی مشکل داره که 1 درصد از کاربران را تشکیل می دهد و اون گیمر های حرفه ای هست که براشون کسری از ثانیه اهمیت داره !
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
كلوپ هواداران فايرفاكس ( تكنيك ها ، اخبار و ... )
مقايسه استاندارد بودن مرورگر ها
اگه زندگی بگذاره دوباره میخوام بیام فروم
कभी हार
شرمنده اشتباه تایپی بود 250 تومان قیمتی سیستم هست چون این مادربورد حدود 100 هزار تومان هست !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Dark Devil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون
شهریاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
خوب شما AMD 3200 داری مثل اینکه نه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Galaxy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این پردازنده که تو رندرینگ در مقابل X2 و Core Series صحبتش نیست در موردش حرفی ندارم
بدون هیچ مشکل از نظر شما چیه؟ مشکل داریم تا مشکل!! از نظر من وقتی تو لودینگ بازی تیک میفته یعنی مشکل وقتی تو لودینگ موس گیر کنه یعنی مشکل وقتی در گیری سنگین میشه و احتیاج به پروسس سنگین داره و Cpu مشنگ میشه و دماش 30 درجه بالاتر میره یعنی مشکل.....
1 درصد هم نیست و بسیار بالاتره چون قسمت اعزم کاربرای کامپیوتر رو اداره ها و شرکت ها تشکیل میدن که همیشه آپ دیت هستن و کاربرای خانگی هم بیشتر برای گیم میخوان اون یک سری که می مونه فقط میرن ایمیل چک میکنن و اگر از یه Pentium III هم استفاده کنن براشون زیاده
حالا از نظر شما کدوم 1 درصد؟!؟!؟!
|
|
MSI K9N Ultra : 100Tبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MSI K9N SLI Platinum : 150T
آقای شایان عزیز خیلی جالبه شما اصلا سر بحثی که باید بحث بشه بحث نمیکنید ! این خیلی جالبه چرا ؟ چون خودتون هم می دونید اینتل در این کاهش قیمت دیگه حرفی برای گفتن نداره !
بله با هیچ مشکلی هیچ یک ازین مشکلاتی که شما گفتید بازی را اجرا کردم !
در ضمن دمای بالای 30 درجه ؟!؟! جدی خنده داره ! پردازنده های معمولی Core و آتلون همگی معمولا در حالت لود ویندوز و کارهای معمولی هم بالای 30 درجه دارند برای مثال پردازنده من در حالت معمول 35 درجه کار می کند ! سلرون ها مثلا به نظر شما با 30 درجه اون ها که در حالت معمولی 60 درجه هستند !
اما در کل این ها هیچ ربطی به قیمت نداره ! در ضمن برای اینکار من چیزی حدود دو ماه پیش از بازار رضا یک لیستی تهیه کردم که نشون میداد بیش از 60 درصد از خریداران از پردازنده های 100 تومانی ( هزار ! ) و چیزی حدود 25 درصد پردازنده های 70 تومانی و 8 درصد سیستم هایی با پردازنده بالای 100 تومان خریداری کردند . که خیلی جالبه ! اما امروز از چندین مغازه آشنا دوباره پرسیدم تقریبا این به دست اومد : 75 درصد پردازنده AMD Athlon 64 X2 3600+ یا 3800X2 + را خریداری می کنند ! که باز هم قابل توجه هست . اما در صد کل آمار به دست اومده به این قراره که : 80 درصد پردازنده های 70-100 هزار تومانی 10 درصد حدودا پردازنده های ارزان تر و بقیه پردازنده های بالا تر خریداری کردند !
من تازه وارد هستم اما در تاپیک های پیشنهاد شده هم تقریبا همین طوره تقریبا !
یک قیمت جدید : AMD Athlon 64 X2 3600+ : 67 تومان !
و 3800 ایکس تو : 78 تومان
موفق باشید
سرباز انجمن
كلوپ هواداران فايرفاكس ( تكنيك ها ، اخبار و ... )
مقايسه استاندارد بودن مرورگر ها
اگه زندگی بگذاره دوباره میخوام بیام فروم
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks