من به عنوان یک مصرف کننده نظرم اینه که ای ام دی برای افراد عادی مناسبتره در مجموع. یک بحث هم اینکه این مین که شما میگی بعدا سیپیو جدید روش میزنند تا چند سال دیگه lga775 رو اینتل میزنه؟ اگر جوابت اینه که 10 سال حتی : من میگم خوب تا اون موقع رمها و مادربردهای و شکافهای توسعه جدیدتر میان و مجبوری برای پرفورمنس کل سیستم مین هم عوض کنی. مگر اینکه طرف کرم تو وجودش باشه که سالی چندتا سیپیو عوض کنه یا اورکلاکر باشه که اونوقت اسمش مردم عادی نیست و میشه خواص. ببیخشید که غیر کارشناسی نظر میدم
فعلا که اینتل هنوز چیزی در مورد تعویض سوکت نگفته و اینکه هر چند سال در میون به نظر شما PCI Express یا Ram پیشرفت میکنه ؟؟ هر سال یه رم جدید میاد؟ معلومه که نه الان شما فاصله DDR2 با DDR3 رو ببین چقدره تازه الان هم که DDR3 معرفی شده کلی طول میکشه تا جا بیفته!!

پس تو این مدت ما همینجوری سیستم قدیمیه خودمونو نگه داریم؟!؟! جواب این سوال هم معلومه!!
وقتی یه مادربورد اینتل از نسل P35 بخری به نظرم تا 5 سال راحت هر CPU یا Ram و VGA رو میتونی روش نصب کنی ولی AMD بگیری چی؟؟ ممکنه فرداش AMD اعلام کنه میخوایم سوکت جدید بدیم بعد شما هم مجبور میشی برای هر ارتقاع ناچیزی مین رو عوض کنی
(دوستانی که مادربورد هایی با چیپ 945 داشتن و سری Core Duo اومد قشنگ متوجه منظور من میشن که با یک آپیت بایوس ناقابل میتونستن این پرازنده رو نصب کنن