پاسخ: بازگشت به قدرت AMD با ZEN
نقل قول:
تجدید نظر کلی روی سیاست ها فقط وقتی میاد که اجبار از طرف بازار همراه باشه. AMD حداقل باید 18 ماه اینتل رو تحت فشار قرار بده تا تغییر سیاست رو ببینیم.
درسته ولی باید دید Vega در عمل چطور خواهد بود. اگه مثل Ryzen بتونه موثر باشه قطعا خواهیم دید که انویدیا مجبور به پایین آوردن قیمت ها خواهد شد. 10 سال پیش گرون ترین گرافیک ها 700 دلار بود، الان شده 1200 دلار. البته AMD که 1500 دلاری هم عرضه کرده.
گمانه زنی زیاده یه بنچمارک خیلی خوب هم با عنوان RX580 منتشر شده که البته نمیشه بهش زیاد استناد کرد ولی amd این پتانسیل رو تو بخش کارت گرافیک از خودش نشون داده من خودم 390X که اومد خریدمش خیلی هم راضی بودم بعد 980 ti که هم کارتها رو مغلوب کرد 390X رو فروختم 980 TIخریدم که هنوزم دارمش .اواخر 2016 تا الان که بازیهای مثل بتلفیلد 1 با dx12 اومد بنچمارکهای سایتای معتبر رو خوندم دیدم عجب ضرری کردم 390x تو چند تا بازی 980ti رو مغلوب کرد درحالی که نزدیک به 1000 دلار ارزونتره
پایداری پلتفرم Ryzen حدودا تا 2020 ارزیابی میشه . اگر اینطور باشه و اینتل بخواد دوباره یک سوکت یا بیشتر تا این فاصله عرضه کنه . مشخصا شدیدا مشکل میخوره .
من بیشتر از اینکه منتظر پردازنده های amd باشم ، منتظر واکنش اینتل هستم ، قطعا اشتباه های بچه گانه اینتل در عرضه پردازنده های نسل مختلف فقط برای کمتر از ۱۰ درصد بهبود حالا گریبان خودشو خواهد گرفت ، amd برند اکثرا دوم هم شاید واسه این همه توجه آماده نباشه
2 :تعداد فایل پیوست
مادربردهای ازراک برای Ryzen
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
1 :تعداد فایل پیوست
دسترسی به 5.2 گیگاهرتز در پردازنده های AMD RYZEN در حالی که هر 8 هسته فعال هستند .
AMD Ryzen 7-1800X Cracks 5.20 GHz OC with LN2 and All Eight Cores Enabled
2 :تعداد فایل پیوست
بنچمارک جدید
برتری فاحش پردازنده رایزن در حالت چند هسته ای
بنظرم باید ببینیم پتاسیل ریز معماری AMD چقدره و اینکه ایا اینتل چیزی تو استینش داره یا نه ؟
البته با توجه به تغییر سیاست tick-tock از 2 مرحله به 3 مرحله اوضاع برای اینتل خوب نیست مگر اینکه یه تغییر اساسی تو سیاستها فئودالیش بده که بعید می دونم .
از طرفی هم داریم کم کم به دست و پا فاتادن کمپانی های بزرگ رو در بهبود لیتوگرافی چیپها می بینیم که ممکن قطعا خبر خوشی برای اینتل نیست:wink:
1 :تعداد فایل پیوست
این هم مقایسه AMD و اینتل در 13 گیم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
AMD Ryzen 7 1700X Vs Intel Core i7 6800K Gaming Benchmarks Average FPS
AMD Ryzen 7 1700X Vs Intel Core i7 6800K Gaming Benchmarks 99th% FPS