در هر صورت این هزینه ای که کاربرا برای بهتر بودن باید بپردازن و و اجتناب ناپذیره من مطمئنم AMD هم اگر جای اینتل بود همین رویه رو پیش می گرفتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد کیفیت ساخت هم قبول دارم و اینا رو کم فروشی اینتل می دونم تازه کجاش رو دیدی هزینه هر ویفر برای اینتل با توجه به نوع پردازنده یچیزی بین 200 تا 700 دلاره که از هر قالب کاملش نزدیک 400 تا چیپ در میاد و تقریبا می شه گفت هزینه 0 تا 100 پردازنده ای مثل 6950x منظورم ساخت فیزیکی پردازنده از سیلیکون تا پردازنده ای هست که به دست من و شما می رسه منهای بسته بندی و هزینۀ نقل و انتقال و مارکتینگ چیزی بین 30 الی 60 دلاره که اگر از قیمت 1700 دلاری پردازنده در زمان لانچ کم کنیم (همون 60 رو کم کنیم) می شه 1640 دلار
حالا منظور؟ منظور اینکه همش داریم پول تکنولوژی و پول مغز مهندسای این دو کمپانی رو می دیم حالا دیگه کاری به حاشیه سود و ..... ونحوۀ قیمت گذاری این دو کمپانی نخواهم داشت و این نکته هم قبال اشاره هست که هر چی تکنولوژی کوچکتر می شه هزینۀ devlope و بسط دادنش می ره بالا

Bookmarks