با سلام خدمت دوستان
همین طور که از امضای بنده پیداست بنده یک رمپیج اکستریم رو به باد دادم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون از دبی گرفته بودم مجبور شدم بفرستم دوبی اما بخواطر این که زمان خرید قضیه گارانتی بین فروشنده و خریدار(برادرم) درست مطرح نشده و فروشگاه درپیتی بوده.بعد از چند مدت گفتن که نه می فرستیم شرکت اصلی و نه می تونیم تعمیر کنیم در کل باز گذاشتن بیخ ریش خودم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
طی مکاتباتی که با شرکت ایسوز داشتم گفتن که باید بدم نماینده یا اونجایی که خریدم تا براشون فرستاده بشه.از اونجایی که اونطرف هم داداشم رفته مین رو گرفته.عملا خودم اونجا نیستم که زمین و اسمان رو به هم بدوزمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید و اونا هم دارن شونه خالی می کنند.
حالا از دوستان عزیز که تجربه دارن در این زمینه یا در شرکت خاصی کار می کنند. یا به هر نحوی می تونن کمکی به بنده برسونن، خواهش می کنم.بنده رو راه نمایی کنند.
حتی اگه شده یه شماره تلفن یا یک ادرس بدن تا خودم پیگیری کنم.
هم وطنان تهرانی هم اگه بتونن ادرس جایی یا موسسه ای رو بدن برا تعمیر ممنون می شم.
توضیحات:
البته چون مشکل فیزیکی داره احتمال می دم، گارانتی دیگه قبول نشه.پس هیچ مشکلی نیست برای هزینه کردن.اما من رمپیج رو دوباره زنده ببینم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته اگه شرکت نماینده ایران قبول کنند که بفرستن تایان و مقداری هم هزینه بدم تا یکی دیگه نو برام بیارن هم هیچ مشکلی نیست.
-------------
با تشکر فراوانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks