بحث بسیار خوبی بود من از ابتدای کار پست همه دوستان رو خووندم و استفاده کردم و کمال تشکر رو از همه دارم
اما بنده تا الان وارد بحث نشدم و نخواهم شد به چند دلیل :
1 متاسفانه در خیلی از موارد ما بحث رو با جنگ اشتباه می گیریم
2 همیشه بحث باید دور از تعصب باشه و به نظر قرار نیست هیچ کدوم از طرفین قانع بشن
فقط باید علمی و با مدرک جلو بره تا یه نفر سوم که اوومد این بحث رو خووند یه نتیجه و برداشت
بر مبنای صحبت های زده شده برسه
3 اصلا از بحث خوشم نمیاد !!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط چند تا نکته رو به نظرم میاد خدمت دوستان عزیز عرض میکینم
بعضی جاها بحث وارد قسمت هایی میشه که به نظر من جز مهندسین و مدیران 2 شرکت کسی
نمی تونه در باره اون ها نظر جامع و کامل بده همونطور که سیاست در دنیای واقعی بر مردم عادی پوشیده
است در اینجا هم فک نمی کنم بشه انقد راحت صحبت کرد که سیاست اینتل اینه و سیاست AMD اینه
یا مثلا بعضی از دوستان راجع به تغییر سوکت اینتل صحبت می کنن و بدون سند و مدرک بر مبنای فکر
خودشون دلیل میارن که اینتل به خاطر پول بشتر سوکت عوض میکنه AMD به خاطر آینده نگری بهتر و توجه
کاربر تمام معماری هاشو بر روی یک سوکت پیاده میکنه
ماشاالله بعضی از دوستان در مورد اینکه هر شرکت چه قد تحقیق و سرمایه گذاری هم کرده صحبت میکنن که واقعا اینجانب کف کردم !!!!
ببینید فک نمیکنم ماها هیچ کدوم جزو مهندسین AMD یا اینتل باشیم که اینقد راحت و با اعتماد به نفس
در مورد سیاست ها و تغییر معماری های 2 شرکت بحث کنیم و به نظر من بحث کم کم داره به سمت
نظر شخصی هر کدوم از دوستان در مورد این 2 شرکت پیش می ره نه واقعیتی که هست.
در پایان امیدوارم بحث با مدرک و واقعیت هایی که در اختیار عموم هست پیش بره
نه با نظر شخصی استدلال های شخصی و به نظر من علتی که بحث به سرانجام نمیرسه همین مطلب هست.
عقاید شخصی هر کس قابل تحمیل به دیگری نیست. و واقعیت با عقاید شخصی ما فرق داره
با تشکر از همه دوستانی که اطلاعاتشون رو در این تاپیک به اشتراک گذاشتن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks