هر جاش تند بود ،مشخص کنید تا اهستش کنم.شما خیلی تند دارین میرین دعوا که نداریم با هم ؟ خدایی نکرده به شما فحاشی کردم؟
من هیچ جا اسمی از تحقیقات نبردم. این همون سفسطه ای هستش که بنده بهش اشاره کردم.شما خودتون دارین میگین که اینتل هزینه زیادی بابت تحقیقات داره میکنه مگه قراره کاربر نهایی پول هزینه تحقیقات یه شرکت رو بده ؟
کمی بیشتر مطالعه داشته باشید لطفا. معماری 1366 با سری پردازنده های سرور به کلی متفاوت هست. در حال حاضر هم قدرت پردازنده های اینتل در سرور سگمنت بالاتر هست و هم ابر رایانه تیانهه A1 به عنوان قدرت اول ابر رایانه هااز پردازنده های زئون اینتل استفاده میکنه.تا جایی که من میدونم اینتل حرف زیادی تو رده سرور نداشته و بعد از اومدن سوکت 1366 اومد از همین نسل تو سری سرور خودش استفاده کرد
زمانی که AMD هم در چنین بازه قدرتی تونست دو سال جلوتر از اینتل بیفته؛ بنده حتما اونا هدیه یا معجزه الهی خطاب میکنم.هدیه کرد با قیمت زیاد معنی هدیه رو هم فهمیدیم
دقیقا به خاطر همین جور صحبتاتون با معین بود که مجبور به پست دادن مجدد شدم.البته از شما نباید بیشتر از این انتظار داشت با توجه به پستتون مشخصه که تعصب دارین
شما در سالها پیش زندگی میکنید و هر چی دوستان تلاش میکنند بحث رو فنی کنند،شما تلاش میکنید به حاشیه برید و با حرف سلرون بازی کنید.دوست من حالا که رسید بحث به اینجا بزارید کاربرا بدونن شرکتی که با شعور مصرف کننده بازی میکنه اینتل هست این از سوکت عوض کردنش همیشه هم که سری فوق العاده عالی خودش رو میده بیرون سری سلرون بزرگ
حالا باز میگین اینتل به مصرف کننده احترام میذاره ؟
تغییرات سریع اینتل در تکنولوژی و قدرت نماییش که اینچنین AMD رو در سایه قدرت های خودش محو کرده نیاز به سوکت های جدید رو طلب میکنه؛مطمئن باشید اگر از لحاظ علمی/فنی مقدور بود حتما سوکت مشابه ارائه میکرد.. اینتل یکپارچه سازی کامل رو در Die صورت داد،توربو رو نسخه دو رو ارائه کرد.ترنسکودینگ رو فوق العاده قدرت بخشید؛کش LLC رو تقسیم بندی کرد و حالت کامل پایپلاین هم ادرس دهی کرد و مهتر از همه معماری هشت هسته ای Westmere-Ex رو در سندی بریج پیاده کرد و پهنای باندی معادل پردازنده های High end نهالم و البته تاخیر پایینتر رو در ارتباط بین اجزای داخلی ارائه کرد. . فکر میکنم این تغییر انقلابی یک معماری برای کاربر راضی کننده باشه در مقابل تغییر سوکت.به دنبال این موضوع هم از پردازنده های بعدی "ایوی بریچ" برای سوکت 1155 پشتیبانی میکنه.
یعنی اینکه اگر از این معماری و سیلیکون دینب بخواد 100000000 هسته ای هم بده بیرون بازهم قابلیت تریپل نداره،قدرت هر هستش نصف قدرت هر هسته ی Gulftown رو نداره. این یعنی بازی از پیش باخته.من اشتباه مقایسه کردم طبق حرف شما که قرمز مشخص شده شما چطور میگین ای ام دی باخته؟
اخه شما تا حالا یک کلمه بحث مناسب و فنی ارائه نکردید؛"اگر ارائه کردید بولدش کنید."در ثانی شما بحث ما رو درست نخوندید فقط بسنده کردین به علاقتون به یه برند و دارین بقیه رو متهم میکنید
سپاس.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks